Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

Smartek 11.05.2005 16:44

no u mnie to zalezy czy kaska bedzie.. :(
pozdro ;)

Air 11.05.2005 17:22

Ja będę, co mi tam.

REi 11.05.2005 17:57

Cytat:

Napisany przez Tribunal
ja(to twoja ja tez tk traktować???)

Przeciez pisalem ze juz zamowilem - tylko na paczke czekam (powinna byc 16/17 maj - Ultima)

Tribunal 11.05.2005 17:59

aha to sori

Smartek 11.05.2005 18:32

jest! moze bede mial pieniazki za tydzien w srode :)
'czymajcie' kciuki ;)
pozdro ;)

-edit-
istnieje jakas mozliwosc "przetestowania/sprawdzenia" jak ta gra wyglada? :>
z opisu wydaje sie bardzo ciekawa...
- dodam, ze gralem w WoWa, MU, Priston Tale, KalOnline itd.

REi 11.05.2005 23:02

Jak na razie mamy (alfabetycznie):
Air
krEcik^ (jeszcze mysli)
REi (czyli ja ;) )
Smartek (jak bedzie kasa :> )
Tribunal
woitas

@Smartek - ostatnia beta byla miesiac temu, mozesz czekac ale ja na twoim miejscu walil bym w ciemno (jezeli lubisz takie gry oczywiscie)

Air 12.05.2005 08:13

o fuck, sprawdziłem i mam abonamnet na WoW'a do 20 czerwca anie maja. Przyłączę się 21 czerwca bo gra juz zamówiona :rotfl:

-edit-
Ale gramy na PvP, będzie ciekwiej :)

Tribunal 12.05.2005 13:45

air ja będe miał pirack wesje WoWa gdzie nie trzeba abonamentu płacić po wiecej inf mozesz na gg pisać

REi 12.05.2005 14:22

Cytat:

Napisany przez Tribunal
air ja będe miał pirack wesje WoWa gdzie nie trzeba abonamentu płacić po wiecej inf mozesz na gg pisać

A ja juz mam jednooka wersje WOW'a ;p

Air 12.05.2005 15:18

Gra na pirackich serwerach jest bezsensu. Widziałem tam jednocześnie góra 50 osób, kiedy na serwach Blizzarda gra 180.000. Widziałem takie scenki że postac na 18 lvl za******ała po lokacjach dla 50 lvl. Oczywiście w ten sposób można zobaczyć ogrom świata stworzonego przez programistów, ale to żadna zabawa. Wiem, że 50 zł na miesiąc to dla niektórych dużo, ale grając w grupie znajomych jest to super rozrywka. W tej chwili nawet te punkty honoru mi nie przeszkadzaja bo biegamy po 5 i mało kto nam podskoczy. Co innego było 2 tygodnie temu kiedy rozpadała się moja gildia i biegałem w pojedynkę leżąc martwy co 5 minut.

REi 12.05.2005 16:04

Cytat:

Napisany przez Air
Gra na pirackich serwerach jest bezsensu. Widziałem tam jednocześnie góra 50 osób, kiedy na serwach Blizzarda gra 180.000. Widziałem takie scenki że postac na 18 lvl za******ała po lokacjach dla 50 lvl. Oczywiście w ten sposób można zobaczyć ogrom świata stworzonego przez programistów, ale to żadna zabawa. Wiem, że 50 zł na miesiąc to dla niektórych dużo, ale grając w grupie znajomych jest to super rozrywka. W tej chwili nawet te punkty honoru mi nie przeszkadzaja bo biegamy po 5 i mało kto nam podskoczy. Co innego było 2 tygodnie temu kiedy rozpadała się moja gildia i biegałem w pojedynkę leżąc martwy co 5 minut.

Zgadzam sie w 100% ;) w oryginal gralem od kumpla bo on czasu nie mial a konto oplacone na 3 miesiace wiec dal pograc :> i faktycznie na piracei jest gorzej. Mimo wszystko uwazam ze Guildwars jest lepsze a gralem tylko w bete :>

Skoro mamy taki topic o GW to moze ktos ma jakies ciekawe tapety (i nie chodzi mi to te z www.guildwars.com ;p)?

Tribunal 12.05.2005 16:53

ale to nie jest do pirackich servów tylko zamiastkasy instalujesz jakieś patche zeby nie płacic ja sam tego nie widziałem ale mi kumpel mówił

Smartek 12.05.2005 17:19

Cytat:

Napisany przez Tribunal
ale to nie jest do pirackich servów tylko zamiastkasy instalujesz jakieś patche zeby nie płacic ja sam tego nie widziałem ale mi kumpel mówił

mi kumple duzo dziwnych rzeczy mowili.. jeden cos o cracku na limit neostrady wspominal.. ^_^

wracajac do tematu - kaske bede mial na 100% pod koniec maja :) [o ile nie wczesniej, wiec NA PEWNO bede z wami gral :)...]
pozdro ;)

Tribunal 12.05.2005 17:22

ja bede miał wowa ale GildWArs to juz na legalu zakupie bo nie cza abonamentu placić:D

REi 12.05.2005 23:58

http://da-guildwars.com/v-web/galler...ers/Gwart3.jpg

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:24.