![]() |
no u mnie to zalezy czy kaska bedzie.. :(
pozdro ;) |
Ja będę, co mi tam.
|
Cytat:
|
aha to sori
|
jest! moze bede mial pieniazki za tydzien w srode :)
'czymajcie' kciuki ;) pozdro ;) -edit- istnieje jakas mozliwosc "przetestowania/sprawdzenia" jak ta gra wyglada? :> z opisu wydaje sie bardzo ciekawa... - dodam, ze gralem w WoWa, MU, Priston Tale, KalOnline itd. |
Jak na razie mamy (alfabetycznie):
Air krEcik^ (jeszcze mysli) REi (czyli ja ;) ) Smartek (jak bedzie kasa :> ) Tribunal woitas @Smartek - ostatnia beta byla miesiac temu, mozesz czekac ale ja na twoim miejscu walil bym w ciemno (jezeli lubisz takie gry oczywiscie) |
o fuck, sprawdziłem i mam abonamnet na WoW'a do 20 czerwca anie maja. Przyłączę się 21 czerwca bo gra juz zamówiona :rotfl:
-edit- Ale gramy na PvP, będzie ciekwiej :) |
air ja będe miał pirack wesje WoWa gdzie nie trzeba abonamentu płacić po wiecej inf mozesz na gg pisać
|
Cytat:
|
Gra na pirackich serwerach jest bezsensu. Widziałem tam jednocześnie góra 50 osób, kiedy na serwach Blizzarda gra 180.000. Widziałem takie scenki że postac na 18 lvl za******ała po lokacjach dla 50 lvl. Oczywiście w ten sposób można zobaczyć ogrom świata stworzonego przez programistów, ale to żadna zabawa. Wiem, że 50 zł na miesiąc to dla niektórych dużo, ale grając w grupie znajomych jest to super rozrywka. W tej chwili nawet te punkty honoru mi nie przeszkadzaja bo biegamy po 5 i mało kto nam podskoczy. Co innego było 2 tygodnie temu kiedy rozpadała się moja gildia i biegałem w pojedynkę leżąc martwy co 5 minut.
|
Cytat:
Skoro mamy taki topic o GW to moze ktos ma jakies ciekawe tapety (i nie chodzi mi to te z www.guildwars.com ;p)? |
ale to nie jest do pirackich servów tylko zamiastkasy instalujesz jakieś patche zeby nie płacic ja sam tego nie widziałem ale mi kumpel mówił
|
Cytat:
wracajac do tematu - kaske bede mial na 100% pod koniec maja :) [o ile nie wczesniej, wiec NA PEWNO bede z wami gral :)...] pozdro ;) |
ja bede miał wowa ale GildWArs to juz na legalu zakupie bo nie cza abonamentu placić:D
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:24. |