![]() |
abonamentu nie trzeba, za to dodatki będą pewnie płatne.
kwestią tylko jest, jak często będą wychodziły :P |
juz pisalem - dodatek raz na 3 do 6 m-cy w cenie duzo nizszej niz gra i dodatku kupic nie musisz.
|
jeszcze 2 dni, jeszcze 2 dni... ;)
|
Jak juz pisalem w dyskusji " Turniej mulitiplayer....." zaczalem grac w Lineage II :) jezeli GW ma byc lepsze i to duzo lepsze to kupuje, mozecie na mnie liczyc :spoko: tylko po 1 czerwca bo na dzien dziecka pewnie wpadnie jakas kasa :P
Pozdro ;) |
a ja mam holerny dylemat - z jednej strony bede mial GW a z drugiej na Gamespocie leci 24h transmisja z E3 ;(
|
Ja też sie zaczynam wachac czy kpić GW czy sobie odłozyc na nowa karte grafiki:/
|
Cytat:
|
Cytat:
[edit] tak pon/wt to nie pomylka - Ultima :> wg zapewnien (maila do nich slalem) gra bedzie 16 :> |
Ludzie stało sie gram w wowa bz zadnych platności:D
Mam krasnoluda na 5lvlu:D |
Cytat:
|
tak sobie myślałem, że może zamiast rozpisywać się o grach w offtopic, stworzyć osobny dział gry?
na niektórych forach (pclab etc) zdało to egzamin. spróbować można... wracając do watku - podaj, na jakim serwie grasz :D |
Cytat:
|
http://peb.pl/ftopic1534.html tu macie jak to z WoWem zrobic a grm na niemieckim serwerze tylko nie pamietam na nazyw:/ bo tam sie automatycznie loguje ale tam macie link i nazwe tego serw dział na wersji 1.3.0 ale z 1.4.0 tez poojdzie mooj krasnolud jest juz na 12:D i mam fajny toporasek a ty air kim grasz??
|
Cytat:
|
bo to prywatne "World of Warcraft Private servers F.A.Q. by as7ro v0.2 "
kicha, nie ma to jak publici.. a w srode moze juz bede mial GW :) ciekawe czy bedzie w empiku.. pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:08. |