![]() |
Ja już najprawdopodobniej dziś po południu będę miał necik - tak więc może uda mi się w weekend nieco pograć :)
|
żałuję jednego - nie usunałem postaci pve z eventu przed jego zakończeniem i teraz do wyjścia gwf mam zablokowany slot... :|
z tego co gdzieś tam wyczytałem, to moja postać zostanie zdegradowana do 1 lvl, a wszystkie odkryte miasta znikną... :blee: no ale podoba mi się jedno... zależnie od frakcji będziemy mieli dostęp do tych terenów, które będą pod okupacją naszej strony :P |
Cytat:
|
Cytat:
nie było też sensu zbytnio w to grać, bo po wyjściu gwf prawdopodobnie trzeba będzie robić wszystko od nowa, więc szkoda było czasu, kiedy w tym samym czasie można było sobie pofarmić w uw czy sf... za to świetnie zapowiada się alliance battle. polega to na tym, że są 2 drużyny, które starają się przejąć punkty respawnu przeciwnika. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No więc tak - jest nadzieja na necik jeszcze w tym tygodniu :D
A tak w ogóle to jak wypadł weekendowy event w GW? No chyba, że mi się daty pomieszały :P |
Na Krzyz Bluznierce!
|
Cytat:
|
:D
po dlugiej meczarni udalo mi sie sprzedac GW za 75zl :) |
Cytat:
hahah |
@Pagerus - jesli chodzi o Neo, to daj mi na prv nr telefonu.
Zobacze co sie da zrobic ;) |
Cytat:
|
bo to muaythai to taki pic na wode :)
-- tak, ten post ma celowo zmotywowac Tribunala do wkurzenia sie na Smartka i ruszenia do Pagerusa.. e.. cos nie tak po tych rekolekcjach ;) |
Chyba nie dotarliście - bo netu dalej nie mam :sciana:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50. |