![]() |
Cytat:
Wystarczy, że na danym koncie użyjesz bota i już możesz dostać bana od Arena.net Zresztą poczytaj newsy na www.guildwars.pl :) |
zaszlo nieporozumienie bo mu chodzi o symulator servera - zeby grac bez dostepu do sieci.
|
Trzeba było tak od razu, myślałem, że chodzi o normalne boty co to sobie za nas grają :D
|
uffff.... 1h 16min i moj Photoshop wyplul ta tapete (specjalnie dla CDRinfo ;) ):
http://img209.echo.cx/img209/2599/wallpaper4st.th.jpg mam nadzieje ze sie spodoba i czekam na uwagi odnosnie zmian jakie mam wprowadzic (co wam nie pasi) ;p PS1. Niestety dysponuje tapeta tylko w rozdzialkach 1024 i mniej (spowodowane jest to mapa Tyri ktora jest tutaj uzyta jako textura planety - w wyzszych rozdzialkach pixelizuje sie - miala tylko 1024x768) PS2. tak to naprawde jest Tyri'a (swiat Guild Wars) PS3. Sciagajcie dowoli ale nie chcial bym tej tapety zobaczyc kiedys na jakiejs www z wallpaperami bo to ma byc exclusive dla CDRinfo. PS4. Dopiero raczkuje w photoshopie ;) |
no ładne ale robic aż 1h? Ale tapetka mi sie podoba tylko copyright powinien by nałożony na jakaś grafike by sie nie dalo go gumka wygumowac :) bo sa ludzie którzy za nic mają copyright i wygumują a wkońcu musiałeś cięzko pracowac by to stworzyc.
|
Cytat:
|
Tapetka fajna nawet bardzo.... Ładnie wygląda na moim pulpicie:D
PS To wie ktos skąd mozna pobrać ten symulator? |
Ciesze sie ze sie podoba ;)
PS. Copyright nie dalem na grafice poniewaz nie chcialem aby ponad start wystawalo. |
Nareszcie mogłem dzisiaj spokojnie pograć w GW :D
Wprawdzie przesyłkę dostałem we wtorek ale robili coś z netem i prawie w ogóle nie można było z niego korzystać. A jak tam z Wami, gracie jeszcze? ;) P.S. @REi tapetka :spoko: |
To jest ktos jakos zorientoawny z tym symulatorem servera?? Aha i info do szeafa gildii CAst in stone
Nie będe grał od września przez 5 miesiecy w guild wars bo mi staruszki odcinaja neta bo sie im świadectwo nie spodobało moje:/ Jakbyśmy sie mieli jzu nie zobaczyć przed koncem wakacji to chciałem was porzegnac(może to złe słowo bo ja tu wróce po 5 miechach) ale na wszelki wypadek Do zobaczenia |
Cytat:
Pozdrawiam |
Ehh stary ile ja razy próbowałem im to wyperswadowac ze skoro na 1sem miałem sr 4.9 a na drugi sem 3.9 to ja nie widze zadnego zwiazku z internetem:/
|
Oto jak wyglada swiat GW po..... wypiciu 10 piw ;)
http://img157.echo.cx/img157/7913/gw415.th.jpg Moja postac ma mocny leb. Jeszcze stoi! http://img157.echo.cx/img157/4971/gw417.th.jpg Chociaz moze juz nie? ;) http://img157.echo.cx/img157/8453/gw421.th.jpg PS. Screeny nie oddaja calego efektu - widac na nim tylko motion blur a oprucz niego jest dosc mocne falowanie obrazu PS2. Piwo kosztuje 200g i trafilem na nie przez przypadek ;) po zakupieniu armora ktorego skraftowanie (lacznie z runami) kosztowalo mnie 15K ostatnie 2K wydalem na piwo a efekt sami widzicie ;p ^bump^ |
Widzę, że ten temacik nie jest już tak super popularny... a sam się zastanawiałem czy sobie tej gry nie sprawić...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja sam nie gram zbyt dużo - mam GW od ponad tygodnia i dopiero co będę wychodził z prologu :P |
Dobre:D
Ps Mam 14 level i załatwiłem monka na 20:D |
Jakas taka cisza zrobila sie w tym watku :\
Panowie jak tam Wasze boje w GW? Dzisiaj powinny do mnie dojechac 3 kopie tej gierki dla 2 kumpli i dla mnie i mamy zamiar ostro powymiatac w niej :) W koncu ile mozna grac w OGame... ;) Ilu jest Was aktualnie w Gildii? Mozna sie jakos do Was przylaczyc? Dajcie znac z kim w tej sprawie sie kontaktowac :) Do zobaczenia w swiecie GW :D |
Cytat:
|
Cytat:
3 kopie, czyli 3 oryginaly oczywiscie :taktak: Piracikow bym nie kupowal wysylkowo, tylko bym sobie sciagnal, oczywiscie || Tak wiec czekam na odpowiedzi na reszte moich pytan ;) :piwo: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
ja juz skonczylem czesc fabularna i czekam az wiecej ludzi to zrobi zebysmy poszli powalczyc o guild hall i rozpoczeli wreszcie wojny gildii; jest nas tyle ile na screenie; o przylaczeniu porozmawiaj z @Rei i zainstaluj xfire (http://www.xfire.com) |
Od wczoraj mam juz GW i bede musial teraz poswiecic jej troche czasu.
Jakos z Rei nie moge sie skontaktowac, wiec moze ktos da mi znac jak sie do Was przylaczyc? Powrzucalem Was sobie na liste przyjaciol, ale kiedy sie nie zaloguje, to wszyscy sa offline:( Jakas mala wskazowka moze? ;) |
Cytat:
|
No ja czekam na dodanie do Members'ów na stronie... A Rei'a też dawno nie widziałem - może na wczasy wyjechał? :fiu:
|
gracie jeszcze w GW? :>
wrocilem juz z dzialki, wiec pewnie w najblizszym czasie bede myslal o kupnie gierki :) pozdro ;) |
Cytat:
|
bedac przy okazji w empiku wykupilem ostatnia sztuke Guild Wars'a :D
hura kto mi pomoze? :P narazie nabilem 2 lvl pozdro ;) |
kurde musz zakupic :D
|
Cytat:
Napisz jaką postacią grasz to będę wiedział jakich itemów się nie pozbywać jak trafi się coś lepszego :D |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A co do Ciebie Burak - to jak już za 2 dni skończysz GTA to kupuj GW :D |
Cytat:
|
Cytat:
Tak w ogóle - jeśli ktoś potrzebuje pomocy lub nie ma z kim grać niech pisze do mnie w grze ew. na GG ;) Moja postać - Malekith Arnheim |
ja narazie zbieram zbroje oraz moze mi ktoś podpowie gdzie mozna uzyskac torby bo jedna juz znlazlem ale narazie nosic zak niewielki ekwipunek to przesada poza tym potrzebował bym troszke pomocy w katakumbach bo sam nie jesytem narazie w stanie wszystkiego tam rozwalić moja postać to Blood Posluch
|
Panowie - a jesteście zapisani do naszej gildii?
|
ja jeszcze nie a gdzie sie moge zapisać ??
|
Cytat:
Mam Was dodanych do listy friends i jeszcze nigdy nie widzialem zadnego z Was online :P Chcialem sie zapisac, ale ani zalozyciel, ani oficer nie odpowiadaja na gg. Tak wiec nie ma jak sie zapisac :\ |
Cytat:
|
nie wiem czemu ale żaden z nich nie odpowiada na xfire ??
|
Mam zamiar kupić Guild Wras'a, ale mam jedno nurtrujące mnie pytanie: jak zdobęde ten 20 lvl (maxymalny) to co wtedy, czy to już koniec gry?? Aha i jeszcze jedno: czy ktoś z was dobił już 20 lvl, jeśli tak to w jakim czasie i ile grał na dzień. Z góry thx.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!! |
mam drobny problem przez przypadek jestem w glidii w której nie chciałem być jak z niej można wystąpić ktoś wie ??
|
Cytat:
A tak serio, narazie jestem wolnym strzelcem. Najemnik do wynajęcia :D Cytat:
Poza tym istnieje jeszcze tryb PvP gdzie walczy się z innymi graczami. Po więcej informacji na ten temat odsyłam na fora poświęcone Guild Wars. Sam o PvP wiem niewiele, narazie wykonuję jedynie misje ;) Cytat:
|
Thx Unit. Reputka wędruje do ciebie.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
Ja mam 20lvl grajac po okolo 3 - 4 h dziennie zeszlo mi miesiac :D a konca gry jeszcze nie widze :P |
Tyle że nie widac cie na Xfire ??? a to czemu nie wiem
Poza tym gra jest super..... Tak jak napisał REI można sie szybko dorobić 20 Level'a ja zaczynałem normalna rozgrywke z 8 poziomem wykonujac wszyskie Qesty w prologu:D |
Mam pytanie do czlonkow naszej gildii - jak daleko juz jestescie?
Chcialbym zebysmy juz rozpoczeli wojny gildii ale jest to niemozliwe poniewaz wiekszosc czlonkow jest za slaba. zaczalem nawet przechodzic gw ponownie inna postacia... |
Ja mam 17level
PS A nasz gildia ma swój kanał na mIRCU? |
Cytat:
pozdro ;) |
ja bym bardzo chetnie wstapił w szeregii gildii ale jak i kiedy mozna spotkac kogos kto mi to umożliwi narazie mam 9 poziom ale srednio jesden poziom na dzien
|
No ja może sobie włączę dzisiaj na chwilkę GW - ale pewnie na jakąś godzinkę tylko :/ Jakoś czasu ostatnio nie mam - a chciałbym jeszcze NWN skończyć w najbliższym czasie...
|
wymagania
mam taki dość słaby sprzęt (duron 1 giga, radka 9250, 256 ram 266mhz..) i nie wiem czy to się opłaca inwestować w tą gre bo (niby się mieszcze w minimalnych wymaganiach) nie wiem jak to będzie chodziło..
moja stara metoda pożyczyć od kogoś wcześniej, albo sprawdzić najpierw pirata, zanim kupie oryginał, teraz niestety nie poskutkuje bo i tak sobie nie pogram ;( więc czy ktoś z was nie grał albo nie widział jak ta gra śmiga na takim (lub podobnie słabym) sprzęcie :help: pozdro |
Czy jest gdzieś dostępne demo tej gry ?
z chęcią bym zobaczył czy warto kupić 8 ) |
Cytat:
pozdro ;) |
Adixo wal smiało gra jest spoko Boger i ja już gramy
|
Cytat:
|
juz jestem w domciu - ktos moze ze mna pograc dzisiaj to bardzo prosze i zapraszam :) gg 1615358
pozdro ;) |
Kurde - mam problem - jestem w Fort Ranik (już po misji ze zniszczonym Ascalonem i straconym miastem) i wziąłem sobie misję pierwszą po wyjściu z fortu (nie robiłem tej misji w forcie co trzeba 4 osób) - mam dojść gdzieś tam (nie pamiętam nazwy) - no ale mój ranger jest za słaby na otaczających fort przeciwników :( nawet zwierzak nie może mi pomóc... :( tak więc jeśli ktoś z Was jest mniej więcej w tym samym momencie gry i mógłby mi pomóc to byłbym wdzięczny... na wspólną grę możnaby się umówć przez priva...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może dzisiaj wieczorem między 21 a 22? Pasuje wam taki wstępny termin?
|
Cytat:
|
mi tez pasuje - z tym ze blizej 21 niz 22
|
Dzięki za pomoc chłopaki :) Zaczynam żałować, że se elementalista nie wziąłem...
|
Cytat:
poczekaj az zobaczysz co twoj ranger bedzie wyprawial na 20lvl'u ;p |
Cytat:
Co do wczorajszych lagów - to zauważyłem, że coś mi wczoraj ogólnie internet nawalał - więc myślę, że to by mogło stanowić wyjaśnienie tego co się wczoraj działo... Tak w ogóle to fajnie byłoby to kiedyś powtórzyć :) Co Wy na to? (oczywiście nie chodzi mi o lagi - tylko o wspólną grę :P ) |
Ja zawsze moge pomoc :> szczegolnie ze ukonczylem juz czesc fabularna gry a teraz zwirdzam Tyrie, robie zalegle questy i bonusy (a troche tego jest).
Np. Dopiero przedwczoraj dostalem sie do Temple of Ages (miejsce z ktorego mozna sie dostac do Underworld) - a przyznac musze ze kiedy Europa ma Favor of the Gods to posagi bogow wygladaja naprawde fajnie ^^ http://img294.imageshack.us/img294/911/gw5660pe.th.jpghttp://img294.imageshack.us/img294/4131/gw5594xh.th.jpg http://img294.imageshack.us/img294/9206/gw5632kk.th.jpghttp://img294.imageshack.us/img294/876/gw5651ea.th.jpg http://img294.imageshack.us/img294/9853/gw5648zy.th.jpg |
No ja nie znam jeszcze wszystkich elementów GW - np. nie wiem o co chodzi z tym favor of the gods... albo wczoraj z zuk'iem pisaliście jakieś takie śmieszne komendy w stylu ile macie energii i takie tam... nie mam pojęcia jak to się robi...
|
Cytat:
Co do tych komend to bardzo prosta sprawa - CTRL + KLIK ;) np. Trzymasz CTRL i klikasz na pasek HP i twoja postac automatycznie mowi ile ma aktualnie HP i ile ma max HP :) To samo odnosi sie do atakowania przeciwnikow - np klikasz skila trzymajac CTRL a twoja postac mowi jakiego skila urzywasz i na ktorym przeciwniku ;p |
Cytat:
|
No, dzisiaj troche z zuk4u wreszcie pogralem, bo zaczalem grac od poczatku Warrior'em/Monk i na 2lvl przenioslem sie [przypadkowo!] do Old Ascalon'u :).., ale mam juz dzieki naszemu koledze troche ponad 5lvl :). Na dzisiaj koncze granie, ale jutro popykam, ktos chetny do pomocy? :> ;)
pozdro ;) |
Ja juz chyba w guild wars do konca wakacji nie bede grła bo wreszczie dorwałęm Kotora(grafa mi wyrobiła) i sobie chce obie czesci machnac:D)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szczegolnie ze GuildLeader kombinuje juz kase na Sigl :P
|
Cytat:
|
jak u tradera mial bym kupowac braknie mi.... 40K :D a jak u playera to mysle ze za 30K juz kupie (mam prawie 20 ;p )
|
Cytat:
|
eeee???? Ja chyba za mao w Gw grałem c to jest Sigil?
|
Cytat:
Cytat:
|
gdzie to można kupic ? aby nie wysyłkowo
|
Cytat:
|
Cytat:
w empikach i MM poszukaj pozdro ;) |
Cytat:
No ale w stolicy to powinni mieć :D |
Sorrow's Furnace Date Announced 29 August 2005
We issued a press release today on the subject of the Sorrow's Furnace Update. As many fans surmised from last night's coded in-game messaging, Grenth's Footprint and Sorrow's Furnace will open on September 7th. Find the press release here. Zrodlo: www.guildwars.com !!!!!! Nareszcie :D !!!!!!! |
Cytat:
A tak w ogóle to jak nam idzie zdobywanie siedziby dla Gildii? :D |
nie wiem, kurcze, ja nigdy nie moge nikogo z was do gry zastac, a sam nie daje rady :|
pozdro ;) |
Cytat:
Teraz też mam takie dwa głupie questy, że nie wiem czy dam radę sam zrobić... obecnie mój ranger/warrior jest na 11 lvl'u i pomału zbliżam się do 12 :) |
Cytat:
|
oo, fajnie, ze pierwszy dodatek bedzie za free! :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
To nie bedzie dodatek w stylu ty platnych dodatkow :) (te beda o wiele wieksze) ale mimo wszystko Summer Update zawierac bedzie 2 nowe lokacji, nowe itemy itd i usprawnienia rozgrywki.
PS: (\_/) (O.0) (> <)This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world Domination. Muahahaha |
Cytat:
Swoją drogą to nie wiedziałem, że Henchamni również awansują... ci towarzyszący mi obecnie mają lvl 8 :) |
Pagerus mozesz dzisiaj troche pogierczyc? ja mam czas caly dzien, wiec jak cos to pisz.. - mam juz prawie 6 lvl..
pozdro ;) |
Cytat:
|
Dzisiaj spotkalismy sie w GW z pagerusem i robilismy [moje :P] questy :).. fajnie bylo, ale wybralem jednego super questa, takiego, ze nie moglem sobie z nim poradzic, a gdy juz z pomoca pagerusa udalo sie dotrzec na miejsce... jakby sie wyresetowal i trza od poczatku go przechodzic :|.. podziwiam pagerusa, ze byl taki cierpliwy w stosunku do mnie ;), wielkie dzieki chlopie za pomoc.. juz mam chyba 6lvl i 2/5 paska :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:55. |