![]() |
dzisiaj sprawdziłem historię zakupów:
W ciagu ostatnich 300 dni wydałeś w Merlinie 121.50 zł. Twoje zamówienie o wartości minimalnej 100 zł dostarczymy na terenie Polski pocztą lub kurierem gratis!. Aby próg darmowej przesyłki zmalał do 80 zł, musisz jeszcze wydać 78.50 zł. Historia Twoich bieżących zakupów jest pusta Historia Twoich zrealizowanych zakupów Zamówienie nr 1456122 Złożone dnia 14.09.05. Zrealizowane dnia 15.09.05. więc jednak mają :D |
No to puszczam przelew 8 )
|
Tylko panowie zapiszcie się do naszej Gildii :D
|
no jasne :D
Mój nick w grze to: Woitas Cdrinfo :P (PvE) Woitas Cdr (PvP) |
Mam takie pytanko - strona Gildii się wyłożyła???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przed chwilą dostałem przesyłkę.
cena - 121,50 zł. jak wrócę z roboty, to popykam :P |
Cytat:
|
ok.
tylko gdzie i jak? ps. działa aktualizacja numerku, więc obawy o stratę postaci są bezpodstawne. |
Cytat:
|
dobra, wciągnijcie mnie - mój nick Woitas Cdrinfo :P
w tej chwili wszyscy są afk albo offiline, więc... ps. masz już chyba wszystkie misje z prologu - została mi ostatnia, po której opuszczam ascalon. |
ja bym z checia zmowil ale wolalbym zebyyscie mi cos o niej opowiedzieli bo nie bede kupowal w ciemno
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No coz mam duzo mowic... Gra jest po prostu zajefajna. Podkreslam ze gralem w nia tylko 30 minut i mam nadzieje ze nie pokazala mi wszystkich swoich kart. Konieznie musze sobie kupic pelna wersje!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko ze ja jeszcze nie wiem jednej rzeczy. Mianowicie ile wynosi ta oplata za klienta!!!
|
121 zł w merlinie.
po dwóch dniach dostałem do domu. |
ale mi nie chodzi o przesylke tylko jak sie zaklada konto to sie placi za klienta, i wlasnie nie wiem ile. A mozna to zrobic bez oplat??
|
Jak kupisz gre w wydaniu sklepowym (np w merlinie) to dostajesz kluczyk i juz wiecej nic nie placisz.
|
Cytat:
|
kurde... to tylko zostaje mi zbierac kase i do sklepu ruszac...
tam pisze ze gra jest po 112zl. ale chyba kod bedzie i tak co nie?? |
Cytat:
|
Cytat:
dobra rada - zanim zapłacisz w sklepie, sprawdź, czy w środku jest taka koperta do rozerwania z kluczem. jeśli jest otwarta, znaczy że ktoś już na tym numerku gra :P |
Dostałem awizo z poczty, chyba gra przyszła 8 )
|
Cytat:
pozdro ;) |
a jescze jakby ktos mi mogl powiedziec jak wlasnie zaklada sie taka gildie
|
Cytat:
Smartek - co do Ciebie - to jakoś ostatnio nie widziałem Cię w GW... |
kurde... tylko skad ja wezme tyle kasy:O Co prawda mam juz 60 ale to dopiero polowa...
|
Pisze tutaj bo to w sumie w sprawie gildi :D potrzebuje hostingu z PHP i MySQL :D
Znalazlem fajny hosting na www.host.sk ale ich bazy danych chodza strasznie wolno przez co forum chodzi jak na modemie 56k :| |
mam hosting na 111mb.com _^_ ale maja upierdliwy baner po lewej stronie (ale idzie go ladnie x'em wylaczyc :) ) tutaj macie test systemu newsow http://cis.111mb.com/newsy.php a tutaj forum http://cis.111mb.com/forum www jeszcze nie ma ale bedzie :P
PS. mam zamiar wykupic jakiegos platnego hosta... te 5pln/m-c wyciagne :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
spoko spoko :) server juz jest :D udostepnil go zuk4u :D jak bede mogl to sie zajme stronka (odrazu mowie ze ani grafik ani webmajster ze mnie :D )
|
Wreszcie mam 8 )
teraz tylko wybrać klase postaci ??? ??? ??? i mogę zaczynać gre |
Czy jest jakas mozliwosz zeby przeniesc postac z wersji probnej do pelnej? Aha, i jeszcze po tej probie (no po niej przenosimy sie do starego miasta) pokonalem takiego potwora i wyleicalo z niego kilka przedmiotow i juz chcialem je wziasc ale wlaczyl si efilmik... Jezeli moge zaimportowac postac to moze juz teraz moglbym przylaczyc sie do Waszej gildii? Jesli tak to dajcie znac... i wymiatamy:piwo:
|
jak do konta z dema dopiszesz cdkey z pelnej to postac zostanie.
|
Fajnie - Gildia może się znów powiększyć :D
A Kizio i Woitas to chyba nonstop grają w GW... ;) |
Cytat:
Z malymi przerwami na jedzenie, picie, potrzeby, spanie i szkołe |
Jakiej profesji wam najbardziej brakuje w drużynie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to moge dolaczyc do Waszej Gildii? Ale mowic wprost. Jezeli nie to ok
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie chcialem wlasna... po prostu nie wiedzialem jak ja sie zklada. I tyle. Dzieki za szanse :)
|
a no i moja postac to Elementalist/Necromanter (chyba tak sie pisze, a jak nie to i tak kazdy wie o co chodzi :P)
|
Cytat:
|
Dobra wybrałem Monk`a i już gram 8 )
|
ja jestem warrior/monk :)
pozdro ;) |
mam e/me i jakoś nie mam problemu ze znaleznieniem teamu.
moja postać ma niezłe czary obszarowe i kilka sztuczek z mesmer'a :P jedyne, czego mi brakuje to czaru health area. |
Jeszcze nie wiem dokładnie kiedy - ale będę potrzebował jakiejś dobrej drużyny na zrobienie kilku bonuów (no i może kilku misji z bonusami) w okolicach Kryty i Dżungli Magooma... Znajdą się może jacyś chętni??? Szczegóły ustalimy gdy będę dokładnie wiedział kiedy będę miał czas zagrać :)
|
chętnie.
a zaliczy mi tego bonusa też? obecnie jestem w lokacji zimowej i mam lvl prawie 15 :). aha, jeśli możecie pomóc w zdobyciu bonusa w pierwszej cooperative tej lokacji (ta, w której trzeba wysadzić), to byłbym happy :) |
Tak - zaliczy bonusa wszystkim w drużynie, którzy go dotychczas nie mieli :)
|
A co jest ze stroną Gildi ?
mi nie działa ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ja tez musze zaliczyc bonusy wiec chetnie Ci pomoge |
Kurcze, nie mogę się zdecydować na drugą profesje dla Monka ???
co radzicie i dlaczego ? |
mam taki maly problem ze juz termin wersji probnej sie skonczy i to akurat w momencie gdy moja postac zaczela naprwade sie roziwjac. Czy jest jaki sposob abym mogl kontynułowac gre czy pozostaje mi tylko do sklepu leciec?
-------------------------------------------------------------------------------------- poprawcie jesli sie myle, ale jezeli jest tak jak mysle to kazdy moze zalozyc sobie konto na probnej wersji i pozniejnsobie sciagnac z neta pirata i grac sobie dalej. Jesli sie myle to mnie poprawcie |
Cytat:
------------------------------------------------------------------------------------- Nie, bo CD-KEY dziala tylko 10h a pozniej sie automatycznie uniewaznia chyba że do tego czasu wpiszesz nowy prawidlowy cdkey. |
czyli juz nie moge zaimportowac sobie starej postaci do wersji juz normalnej?????????
|
lol - Kupisz pelna wersje, wrocisz do domu, zalogujesz sie na konto z dema, dopiszes kluczyk z oryginalu - i grasz swoja postacia w wersje pelna :idea:
|
Na którym serwerze gracie ? Europejskim, czy US ?
i czy jest jakaś różnica ? |
Cytat:
|
Zbieram ekipę do przejscia misji wraz z bonusem w The Wilds. Jacyś chętni? :)
|
Z gory przepraszam cala gildie bo zgrzeszylem.... przez tydzien prawie w Guild Wars nie gralem. Ba! W kompletnie nic nie gralem (co mozna zobaczyc zreszta w moim profily xFire) bo mialem zapierdziel :( ale to sie zmieni :) Co prawda jutro o 00:00 wychodzi Day of Defeat: Source to mimo wszystko jak ktos bedzie potrzebowal pomocy w quescie a ja bede w xfire online lub gral w DoD:S to walcie smialo - musze nadrobic zaleglosci! (bo sam w GW zazwyczaj gram w godzinach pozno-wieczorych jak nikogo nie ma, wiec jak ktos szuka pomocy w ludzkich godzinach to pisac)
BTW? Jak sie wam podoba moj nowy podpis i avatar? (nowy regulamin popchnol mnie do zmian :) ) Ps. we Wtorki, Czwartki i Piatki jestem po 20 w pozostale dni to caly dzien :D |
Ja tez tak zgreszyłem bo tez byl zapierdziel i dalej bedzie:( I chyba sobie długo na spokojnie w GW nie pogram....
|
Cytat:
Co do GW to przyda się pomoc w bonusie w Aurora Glade (czy jak to się tam nazywa) :) |
Cytat:
|
Przyjmujecie jeszcze do Gildi ???
|
Tak za symboliczna oplata w postaci.. slowa prosze ;] daj nick w grze :P
|
Cytat:
"Boski Adixo" :> :mruga: :jezyk: Już od początku trenuje się w zaklęciach leczniczych i wskrzeszaniu poległych 8 ) Druga moja profesja to Elementalista, aby też czasem kogoś trzasnąć kulą ognia lub piorunem 8 ) |
No to będziesz pięknym nabytkiem dla naszej gildii :)
Rei - co do Twojego avatarka - to na tym poprzednim rzeczywiście była Rei? Coś mi się nie wydaje... |
hmmm ;]
Avatar: http://img89.imageshack.us/img89/2010/rei11zj.gif Skan Arta z artbooka NGE: http://img89.imageshack.us/img89/784...16299hm.th.jpg Scena ktora przedstawia owy Art: http://img89.imageshack.us/img89/3381/rei0162kw.th.jpg PS. tak to End of Evangelion |
No to ok - End of Evangelion mam - ale jeszcze nie widziałem :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja ostatnio nie moge znalezc czasu na gre, bo jak juz go znajde to wykorzystuje na inne przyjemnosci :(
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Napiszcie mi co się dzieje jak ktoś mnie rozjedzie ?
tzn. wiem że zaczynam od najbliższego miejsca wskrzeszenia, ale czy coś wtedy strace ? |
Cytat:
|
Za www.gry-online.pl
Cytat:
|
wow, nieźle.
oby takie turnieje były częściej :D |
to fajnie. tylko skad ja teraz sobie druzyne skombinuje... a wy w jakich skladch bedziecie grac?
|
Cytat:
|
ja na Waszym miejscy jak najszybxiej pchalbym sie do tej imprezy... przeciez nie ma nic do stracenia :)
|
Czy działa wam Xfire ?, bo u mnie cały czas próbuje zrobić jakiś update i nic :blee:
|
działa, tylko poczekaj aż się połączy ponownie.
chwilę to trwa. co do tego turnieju, to mogę mieć problem z czasem. ale zobaczymy. |
A co z przyjęciami do Gildii ? zawieszone ?
Ksywka w grze "Boski Adixo" |
Cytat:
|
Cytat:
pobrałem nową wersje i jest Ok. |
Ja po przeinstalowaniu Windy nie zainstalowałem jeszcze GW - jak znajdę chwilkę to to zrobię....
|
Czy ktoś jest jeszcze w pre Ascalonie ?
Mam misje z wrotami na początku tzn. muszę kogoś zabrać aby mi otworzył te wrota bo sam nie zdąże ich otworzyć i zbiec na dół Muszę tam przyprowadzić Bena Wolfsona spowrotem do wrót |
to zaden problem. moge zrobic postac i ci pomoc.
ps. w elona reach wpisałem się do grupki robiącej questa. misja się rozpoczęła, koleś kazał nam czekać i poleciał. załatwił całą misję i kazał mi zapłacić 2 platynki :| oczywiście nie dałem i koleś zaliczył misję. tutaj moje pytanie - czy on ją robił za kasę, czy po prostu grupka chciała mnie wykołować? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:58. |