![]() |
Cytat:
|
IMPREZA!!!!
btw. kizio napisz jak ci pasuja ikonki na forum, bo jak ok to dzisiaj je dokoncze. |
To kiedy ta mpreza?
|
Mimo wszystko prosiłbym abyście przemyśleli to co napisałem :)
|
O naborze juz jest gadka od dawna - uzupelnimy dzial members, napisz esie dobry dzial joinsu i dokonczymy z kiziem forum i zaczniemy rekrutacje :P
|
Cytat:
|
a kiedy otwieracie rekrutacje??
|
Cytat:
|
Co trzeba zrobić aby ze Zniszczonego Ascalonu przejść dalej ?
|
LOL
Musisz misje zrobić gadasz z Sir Tydusem(chyba) I on Ci daje quest gadasz z ajkims faciem masz misje robisz misje robisz nastepna i tak to idzie:p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już pomogliśmy z kiziem zrobic misje w Nolani Academy i doprowadziliśmy go do Borliss nawet:p Czyli w gorach już jest:p
|
Cytat:
|
Dwoch wojow w armorach z Droknars robi swoje:D Ma ktoś zlotego mlotka do sprzedania? Bo Mnie kizio zajwail na mlotki:D
|
Cytat:
hehe młotki rządzą |
To była expresowa wycieczka i nawet nie bardzo musialem ich leczyć
Nawet widoków nie dali mi podziwiać :) tak gnali ale już byłem tam jeszcze raz aby rozwalić kilku Charr (nie mogłem im odpuścić, jedyne miejsce którego nie zdobyłem - oprócz hydr) i po tym jak sprzedawałem przedmioty w Akademi 2 rodaków poprosiło mnie o pomoc w tej misji więc przeszedłem ją z nimi jeszcze raz - spoko dałbym teraz radę nawet z henchami, ale co z Klanem to z klanem - dzięki |
Musicie to zobaczyc: http://guildwars.gameamp.com/video/viewVideo/191.php
kolejny filmik Zack'a i to kompletnie wypasiony! ;) Music fajnie podlozony... a z reszta sami zobaczcie! |
Może by jakis moderator w końcu przykleił ten temat:p bo utrzymjey sie w czołowce więc należałoby to przykleić może:p
|
Cytat:
A tekst "młotki rządzą"... :respect: Pozdrowienia dla młotków :piwo: |
Młotki moze i rządzą ale nie bede ich uzywal dopoi nie znajde upgraade co mi oda do armora bo mi bez tarcyzy za duza zadają:p
|
Ja tam jestem wierny swojemu łukowi :D Teraz tylko potrzebuję kasę na zbroję z Droknar - bo inaczej będzie kiszka :/ Brakuje mi nadal sporo wood i tanned (materiały) oraz jakieś 6k kasy :(
|
Cytat:
|
Cytat:
jak potrzebujesz wood to po jakies konkretnej cenie moge ci odsprzedać troche tego materiału bo mi on jest zbędny :D |
Cytat:
Teraz zależy mi na tanned - ale przerabianie zbroji na infused (czy jak to się tam nazywa) za każdym razem gdy coś zmienię w armorze to jest zdeczka chore... :ysz: |
wcale nie.
10 minutek i masz infused. wystarczy wziąść henchow i jednego runner'a. sam musze sobie zainfusować dynię u woja, więc możemy się wybrać. przebiegnę cały dystans. |
GW Dance :rotfl:
http://video.google.com/videoplay?do...7&q=guild+wars |
Cytat:
|
Ja na razie robie sobie odwyk Guild Warsowy bo dorwałem Need for Speed: Most Wanted:D
Czyli przez święta raczej nie będe grał. |
Ja cały czas tkwię w Thunderhead - już nie wiem który to tydzień... zaczynam pomału tracić cierpliwość do GW :(
|
Pójdzie ta gra na moim sprzęcie?
Dane macie w profilu. |
tak
|
Jeszcze dwa pytanka: jest tam jakaś możliwość zmniejszenia detali albo coś? Wrazie jak by przycinało to bym się ratował.
2 - jakie trzeba mieć połączenie z netem? Konkretnie chodzi o upload (myślę że moje 512 downloadu spokojnie starczy) |
Straczy ci spokojnie
|
Mozna w grze zmienic rozdzielczosc, detale, AA itp.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam
Dzisiaj zakupiłem Guild Warsa Zwracam się do Was z prośbą o jakieś rady dla początkującego gracza tej gry, zaczynając może od wyboru postaci. Jaką postacią łatwo się gra, którą nie itp. Za wszystkie porady dziekuje. Pozdro. |
Cytat:
Termi - to zapraszamy do naszej Gildii :D Jak już założysz postać to daj znać jak ją nazwałeś :) Z pewnością na początku będziesz mógł liczyć na pomoc innych członków Gildii w misjach i questach - a kto wie? może kiedyś Ty będziesz pomagał innym? :) |
Zaczne grać jak wróce do domu.
To będzie około godziny 16. Wieć dopiero wtedy bede mogł dać znać jak nazwałem postać |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy ktoś gra tą postacią, co możecie o niej powiedzieć? |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki za pomoc. |
Mi sie wydaje ze powinienes sam zadecydowac jaka profesja bedziesz gral. Ja wiem ze wszyscy maja dobre checi ale jezeli wybiezesz taka postac i bedzisz gral na sile to nie bedziesz mial zadnej satysfakcji.
Nowy ludz do gildii!!! Fajnie. Jak bedziesz mial juz swoja postac daj znac i sprobujemy cos razem pokombinowac! |
Cytat:
Dla tego który pierwszy raz włącza ta gr to może być problem przy wyborze postaci. Po prostu nie wiadomo czego się spodziewać. Już zaczołem grać. Postać nzaywa się Anulka Termi :) |
Ja też zacząłem. Moja postać to Alastor Belenus -Warrior.
Gdzie was można spotkać? Ja póki co kibluję w Ascalonie |
O ile nikt mnie nie uprzedził - to zapiszę Was dzisiaj do Gildii :) Ale znając życie to Kizio już był szybszy - bo on gra prawie non stop :P
EDIT: Mam jeszcze postać która jest w preAscalonie - tak więc mogę pomóc w grze :) |
choc narazie jestem z poza Frakcji :D:D to moge również pomóc w pre ascalon bo rozwijam sobie 2 postać jak by bo to dawajcie znac na forum :D
|
Ja z chęcią przyjmę każdą pomoc. :)
|
Taka mala rzecz w sprawie strony gildi - newsmani niech sprawdza czy dzialaja juz PL znaki....
a i jeszcze jedno - jak dorwe tego kto mi wstawil znaczniki <em> w kod to mu urwe jaja, zamorduje a nastepnie obije na smierc jego wlasnym trupem. |
Strona? Gdzie? :D
|
Cytat:
Posluch - napisałeś, że na razie jesteś spoza Frakcji - czyli co? planujesz zasilić nasze szeregi? :D |
Nie ma ktoś jakiegoś dobrego miecza na zbyciu? Takiego z atakiem co najmniej 15 :D
Od czegoś trzeba zacząć :) |
Cytat:
Aha - i mała wiadomość dla nowych - sugeruję instalację programu XFire - ułatwia życie członkom Gildii :) Program można znaleźć TU |
Już sie zarejestrowałem jeszcze tylko zainstalować go w domciu:)
|
Wysłałem zaproszenie do Arcadio.
@Termi - odezwij sie do mnie w grze. Gram postaciami Elementa Meth, Kizio the Ranger, Kizio Warrior, Mo Meth |
Nie wiem jak
|
Cytat:
Cytat:
|
Właśnie jestem teraz w świecie Guild Wars:)
|
I co? Zapisaliście się już panowie? :)
|
Już nawet razem pograliśmy :D
|
Jak byscie mogli to podajcie swoje nicki w xfire'rze ok?
Moj: manyer |
Cytat:
|
Cytat:
Ale mialem na mysli nowych gildiowiczow ;P |
Chciałem wszystkim podziekować za pomoc w zrozumieniu tej gry, a także w wypełnianiu questów.
Dziekuje. PS. Moj nick w xfire to termi0 |
E, za słaby do tej gildii jestem...
|
Cytat:
|
Ha! Moj monk i jego lvl 7 wyniesli dupska z preAscalonu ;p
|
Zdecydowałem się odejść i założyć własny team... (oj ciężko będzie) :piwo:
Kto będzie dziś o 17 w Ascalonie? Może zorganizujemy jakąś ekipę i porobimy questy? ps. REi - należysz do jakiejś gildii? :D |
Cytat:
|
Buahahaha.... :piwo:
|
Cytat:
a własna gildia to ok 34k w łeb bo: załozenie gildii 2k chyba, cape - 2k, guildhall (celestial sigil) - ok. 30k |
Cytat:
@Arcadio - wiem jak to wyglada - zalozyciel i postac na 7 lvl'u - dla sprostowania to nie moja pierwsza postac :P |
Rozumiem że wrócić już nie mogę? :D
|
Cytat:
Możesz, wyslij SMS'a pod numer 7557CIS o treści CiS (koszt SMS'a 100g) A na poważnie skontaktuj się ze mną/REI'em/Pagerusem przez xFire |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale jestescie smieszni :P ;)
heh, ale fakt.. sprzedac nie moge, a moja aukcje z allegro usuwaja :/ pozdro ;) |
Cytat:
|
A mnie ukradli konto do GW:( po kontakcie z naszym szefem napisałem do AN zeby konto odzyskać mam nadzieję że się uda..
|
Klan Płonącego Świtu poszukuje chętnych do wstąpienia do gildii :D
Kontakt ze mną |
Cytat:
Zielu - mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy i odzyskasz konto. |
Cytat:
|
Napisałem im maila i czekam ale to czekanie wnerwia:(
Na pocieszenie zostaje mi pograc w Most Wanted ale to nie to co zabawa plynaca z guild wars:( |
Cytat:
|
Cytat:
MY wszedzie mamy swoich ludzi! Drżyjcie zdrajcy! |
Cytat:
|
Ech, ale namieszałem... zamknąłem swoją nową gildię.
W związku z tym mam prośbę o ponowne wysłanie zaproszenia. |
W kupie siła! Kupy nikt nie ruszy :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:40. |