![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja też chętnie zrobie z wami jezeli mi postaci nie skasowali
EDIT W drugim kwartale tego roku wychodzi GuildWars:Factions:DDD Nowy chapter SZATAŃSKO jak mi skasowali postac to robie sobie woja bo mialem takiego fajnego na 20 i niexle mi sie nim wymiatało:D Post @klayd'a usunięty (reklama forum bez wcześniejszej zgody administracji). Usuniętych zostało też 5 następnych postów z wiadomych powodów ;) //@Mac |
Sorka ze post pod postem alr musze to powiedziec AIR WYSŁAŁ FAX!!!!!!! MOŻE JUZ DZIŚ BEDZIEMY GRAĆ!!!!!
|
Cytat:
|
juz napisałem AN zeby oddawali konto bo fax poszedł:DDDDDDDDDD
Nie moge sie doczekac żeby znowu zasiąść do GW i kośić nooby na arenie:D |
Na razie możesz się zadowolić tym: http://www.guildwars.com/events/pvpf...d/default.html
|
tez sie nie moge doczekac az wroci do mnie moja lamka
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php ::EDIT:: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6506 coś więcej o Factions |
Nie ma co - fajnie się to prezentuje - tylko czemu dopiero w kwietniu??? :(
|
Bo to złe kobiety są?
|
lamka :*
|
Cytat:
|
Oj Rei chyba dwie lamki naraz obrabia....
::EDIT:: To co lamki lamimy na evencie w piatek? Ja już konto zrobilem. |
PANOWIE ZARAZ ODZYSKAM KONTO TYLKO MI PODESLA NOWE HASŁO!
MUSIAŁEM ZAŁŻYC NOWY MAIL BO NA TAMTEN ZALOZYLEM KONTO DO EVANTU:p ALE PO EVENCIE ZMIENIE!!!! KRUCA SLE SIUEM CIESZEM! ::EDIT:: Kto pożyczy na armor z Droknars? |
Cytat:
|
Czkeam na nowe hasło te lamki jescze nbie przesłały:/ Mają to do siebie że nie wysylaja dwoch maili tego samego dnia;]
|
kurde, uda mu sie! wrr
;) ;) |
Odpowiem za szefa:
MILCZ BLUŹNIERCO! |
Cytat:
|
Cytat:
a jak w temacie sie nie da to odrazu bana na forum powinienem dostac ;) a tak na serio - moze ktos chce kupic GW? cena to juz 80zl :P |
Nikt nie kupi! bo kazdy kto chcial juz kupil bo wie jaka to wspaniala gra a kazdy kto dopiero rozpoczyna z nia przygode kupi nowke w sklepie bo od bluzniercow woli nie kupowac! ;p
|
Cytat:
|
ej!
zamiast mi pomoc to sie ze mnie nabijacie.. yhh.. |
Odzykalem Konto Razem Z Postaciami!!!!!! Umpa Umpa Umpa Umpa Umpa Umpa Ruuuuulllezzzzz!!!!
PS bo zapomne: BLUZNIERCA! |
Pomału zaczyna się Free PvP beta event Weekend. Już jest nowy wyglad i czesciowo nowe miejsca
|
Gdzie? Ja jescze nic nie zauwazylem:/
|
Cytat:
|
Chłopkai wchppdzić na GW są juz Battle Isly mam z kiziem i manyerem juz zaliczone kilka questow i jestesmy na Elite Arena ale tam jest kruca ciezko....
Bedziemy jjeszcze probowac tam coś wygrac może są superiorki w nagrode xD PS Bluźniercy http://allegro.pl/search.php?string=Guild+Wars :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: |
Czyli są jakieś questy do zrobienia??? Bo na arenę to ja się raczej nie pcham...
|
Pojawilo sie suzo nowych screenow i artow z GW:F
NIe chce nic insynuowac ale czy to jest maszyna kroczaca o.O http://gw.gameabout.com/uploads/news...0119162126.jpg http://gw.gameabout.com/uploads/news...0119163046.jpg Wiecej tutaj: http://gw.gameabout.com/news/index.a...&menu_id=0&kw= http://gw.gameabout.com/news/index.a...&menu_id=0&kw= |
Eeeee... no bez takich proszę... może jeszcze będzie możliwość podróżowania na zwierzakach - albo latania...
|
Cytat:
wtedy bym chyba do GW wrocil :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Albo klasa Inzymnier albo albo coś w tym stylu i elitarny skill : Budowanie Maszyny Kroczacej tylko isc z takim na PvP:D
|
mam pytanie: czy na duronie 1 Ghz, Geforce 2 mx 100/200, 384 RAM i na neo 256 gierca zadziała?
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dopisze coś bo topic spadł na druga stronę a tak nie może być! Przyklejił by jakiś admin ten topic.
Wiecie kiedy wkoncy wyjdzie Factions? Bo juz sie doczekac nie moge:D |
Cytat:
|
U mnie na koncie jak na razie czeka okolo 150pln na GW:F ^^
|
Cytat:
Ciekawe czy Kizio kupi dwa egzemplarze? ^_^ |
A moze zrobia cos takiego zeby polazyc konta z podstawowki i factions w jedno?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem tej gry... Temat dosc obszerny dlatego niewiem czy podobne pytanie juz padlo :)
Czy warto kupic? ;) Gralem w WoWa i musze powiedziec ze gra bardzo mi sie podobal :) Niestety brak kasy... A na piratach nieciekawie sie gra :( Narazie do Guild Wars przekonuje mnie tylko brak miesiecznego abonamentu. Czytalem pare recenzji ale chcialbym poznac wasze opinie o grze :) I jeszcze jedno... Niezabrdzo przepadam za graniem w teamie. Wiem ze esencja tej gry jest wlasnie ten aspekt gry :) Ale czy da sie grac bez niego na dluzsza mete? (tzn. bez druzyny) I rzecz najwazniejsza. Tworzenie i rozwoj postaci :] Jak to wyglada? Jakie sa opcje rozwoju, czy jest ich duzo i czy jakis podobny system moge znalezc w innej gierce RPG? Jak ktos moze to niech zapoda mi jakiegos screna z okienka z rozwojem postaci :) Acha jeszcze wazna sprawa. Wymagania :] Z tego co widzialem gierka pojdzie na GF2 ale wazne zeby sie nieprzycinala. Gra tu ktos na tym badziewiu? :) Moj PC: Sempron 2800+, 768MB, GF2 MX 100/200 Kupowac teraz czy czekac na dodatek? :) I ostanie pytanie :) Sa lagi? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lagi sa tylko kiedy dużo osób przechodzi np. ta sama misje. Albo kiedy jeden z członków drużyny ma wolny net. Jednak nie zdarza się to czesto. |
Qbiak mam na sprzedaz oryginala + konto oczywiscie z postacia na (chyba) 10lvl :).
Plytki jak nowe, bo po kupnie odrazu zrobilem kopie zapasowa.. ile proponujesz? :P |
Cytat:
|
Cytat:
ja tylko po dobroci zaproponowalem sprzedaz gierki ;) |
Cytat:
|
Ja wole robic misje z teamem jednak zywy czlowiek jest madrzejszy, i jak zginiesz to cie potem wskrzesi i dalej bedzie walczyl a hencze jak zginiesz glupieją:/
|
Ale z henczami czasami faktycznie jest latwiej bo lepiej dorwac team zlozony z henczow niz z z00bow i leaverow
|
Co ja widzę, REi - kiedyś wyśmiewałeś tworzenie macr w WoW'ie a tu widzę biegacie z botami :) ( amoże źle zrozumiałem?)
|
A co ma jedno z drugim wspolnego? :> nie lubie biegac z henczami ale czasem nie ma wyboru :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Niestety jak grywam to tylko późno w nocy i nie zawsze można kogoś dorwać :( ostatnio od urodzenia się 2 syna mam przerwe w GW, no ale myśle że niedługo powrócę ;) |
Cytat:
A co do SKYPE'a - to chętnie bym kiedyś spróbował pograć z kimś w GW jednocześnie gadając głosowo :) |
niestety niktore misje sa takie ze musisz je robic z ludzmi...
pamietam jak musialem przejsc z jednego miasta do drugiego, zaraz po wyjsciu zabijaly nas moby jak gralem z ludzmi (z 2 roznymi grupami tak bylo). wzialem henchow - 0 problemow |
Cytat:
|
Cytat:
2. TeamSpeak do gier jest najlepszy.. |
Cytat:
Chociaż turków nie przekonasz i TS do grania z nimi mam również zainstalowanego |
Grywałem w kilka osób i SKYPE połączenie konferencyjne (max 5 osób - wystarczy) jakość super, a np. w TS jakość była kicha
|
Ja zastanawiam się jak wygląda sprawa rozmów głosowych przez Xfire... ale nie wiem czy on nie wykorzystuje do tego właśnie TSa...
|
Lol - Guild Wars Factions Preview Event 24 marca... ;)
|
Wieczorem podeślę Wam link do Ventrilo i namiar na darmowy serwer, gdzie wybieracie sobie pokój i gracie.
|
Sek w tym ze mamy gildijny platny kanal ventrillo (od niedawna) ;)
|
Cytat:
REi, dobry wybór. |
Bo do niektorybh nie dotarlo jeszcze ze nowy czlonek gildi ufundowal server :P tzn server ma i stoi on pusty wiec mozemy go uzywac.
|
To byś łaskawie gidlian moze poinformował szefie? Bo jak nic o tym nie slyszałem:/
PS Daję wam tu nieskończoną jeszcze polska wersję Guild WArs song napisana przeze mnie. Guild Wars song 1. Jestem Pakerem z 20 levelem , nigdy narąbany w boju niezrównany. Na polu bitwy sieję zamęt jak w kraju nasz parlament. Farmie na Pustyni niczym domowa gospodyni. Kosze platinumy które wymieniam Na skille i runy. 2. Jednak za nim taki byłem , wiele miejsc zwiedziłem Dużo rzeczy zobaczyłem i z monstrami na śmierć I życie walczyłem. Swą wielką podróż zacząłem w Ascalonie, gdzie rasa o nazwie Charr najechała Tamtejsze ziemie. Razem z księciem Rurikiem zwanym Myśleliśmy ze bestie przegnamy, Jednak ich szamani Zaklęcie opracowali żeby przebić mury miasta. Dwa lata oblężenie trwało walki w tym czasie było nie mało Jednak drużyna się zebrała razem z księciem stolicę Rin Uratowała i potwory przegnała. Ojciec księcia król Aldebron Dotąd skryty , wygnał go gdy ten poprowadzić ludzi chciał do kryty. |
Cytat:
|
Chyba telepaczke:p
|
Cytat:
|
;( ranicie mnie.... nie wiecie bo sie z nim o PiS pokluciliscie ostatnio :P
|
Musimy zaczac rekrutacje bo przez to ze nie gramy GvG gildia nam sie chyba rozpada :/
|
dawać maila, to wam podeśle kluczy na preview event 24 marca :P
|
Za tydzien w sobote (04.03.06 r.) o godzinie 19:30 odbędzie się spotkanie w GH, podczas ktorego odbedzia sie dyskusja dotyczaca dalszych losow Cast in Stone, obecnosc obowiazkowa. Inofrmacja jest rowzniez zawarta w Guild Announcement.
|
Trzecia czesc GW jeszcze w tym roku ;) :
Cytat:
|
JA chyba nie zamówie pre-ordera GWF:( Nabyłem gitare elektryczną i troche mało kasy zostało:/ Bedzie trzeba jakoś doskładać
EDIT Juz jest pre order http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=17138 |
Cytat:
Jednocześnie proszę o nieusuwanie mnie z Gildii z powodu, że przez jakiś czas nie będę się udzielał... Planuję zakup dodatku - tak więc nie zamierzam olewać GW... No i oczywiście muszę kiedyś w końcu zrobić TK moim rangerem :P |
a jednak zamowilem preorder... 99,90 (-30wPLN) i 0 kosztow przesylki to chyba tanio nie? :P
http://www.gram.pl/news.asp?id=1340 |
Cytat:
|
ja z assasinka.... ale jest mozliwosc ze to nie zestaw z plakatem i cd :( (kolesiowa przez telefon powiedziala mi ze tak ale na forum kolesie z CDP pisza sprzeczne informacje - raz ze tak raz ze nie) grunt ze bedzie box bo mam zamiar wypalic kopie bezpieczenstwa GW na DVD i chce miec ladny box na nie.
PS. Kolesie z cdp pisza ze to nie bedzie ten box z cd ale ze to bedzie box ktory dostali od Arena Net.... a arena net sprzedaje boxy tylko z cd lub same klucze.... sie zobaczy. PS2. Nie ma to jak byc w budzie pod linuxem... skonczylem wszysti cwiczenia i mam czas wolny ^^ reszta sie z gzip'em meczy |
Ja też juz zamówilem pudelko z assasinka tak jak Rei nie moge sie doczekać kiedy do mnie przyjdzie ^,,^
|
A ja nie moge zamowic bo jak juz skladam zamowienie to mi pier... ze mam wpisac kod pocztowy... :/
|
To wpisz? :D
|
Kurcze, dobrze ze mi mowisz bo bym nie wiedzial... Ale serio, zrobilem dzisiaj inne konto i dalej to samo :/ jutro sprobuje z kompa w szkole...
|
YEAAAAAA zamowilem!!! Gram.pl chyba ma jakies uprzedzenia do kodu pocztowego Koszalina :P Dalem kod na inne osiedle i poszlo xD
PS. Nie mialem opcji "Edytuj" |
ten temat ma juz ponad 1000 odpowiedzi ^^ !!
|
Ja grałem chwilkę w GW, ale niestety krótko bo miałem ATi trial :P
A pełną kupię chyba raczej po maturze :D |
Chyba rozgryzlem cale zamieszanie z preorderem gram.pl.... wychodzi na to ze w preorderze u niech zamawiamy wersje PREMIEROWA nie preorder box ale nie zalamujcie sie poniewaz wszyscy ktorzy zamowili w ten sposob GW otrzymaja gratis Online Pre-Order uprawniajacy do udzialu w becie i Early Access Event.
Pisze to bo na forum GW.pl rozpetala sie 200 postowa dyskusja na ten temat i laczac fakty doszedlem do tego wniosku co reszta forum zdaje sie poparla. |
No ja też wczoraj zamówiłem wersję z Assasinką na okładce - wydaje mi się znacznie ładniejsza :) no i przynajmniej widać jej twarz :P
Przy okazji wydałem 40 WPLN - tak więc troszkę się zaoszczędzi - no i przesyłka za darmo - klawo :D Pytanie tylko - kiedy ja będę miał czas w to grać :P :P :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |