Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

Posluch 15.01.2006 20:48

Cytat:

Napisany przez Pagerus
^_^ ^_^ ^_^ - tyle w temacie Smartka :D

A tak w ogóle - to może byśmy się zgadali na przyszły weekend na zrobienie Thunderhead Keep? Wczoraj próbowałem kilka razy z Termim - ale jakoś nam się nie udało...

choc do was nie naleze chetnie sie tez przylacze:D

kizio 15.01.2006 21:41

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Za 2 tygodnie....

to se powymiatamy za 2 tygodnie bo ja tez mam wtedy ferie :D

Pagerus 16.01.2006 08:06

Cytat:

Napisany przez Posluch
choc do was nie naleze chetnie sie tez przylacze:D

Nie ma problemu - byle team był zgrany - bo z tym to różnie bywa...

Tribunal 16.01.2006 09:50

Ja też chętnie zrobie z wami jezeli mi postaci nie skasowali
EDIT
W drugim kwartale tego roku wychodzi GuildWars:Factions:DDD Nowy chapter SZATAŃSKO jak mi skasowali postac to robie sobie woja bo mialem takiego fajnego na 20 i niexle mi sie nim wymiatało:D

Post @klayd'a usunięty (reklama forum bez wcześniejszej zgody administracji). Usuniętych zostało też 5 następnych postów z wiadomych powodów ;) //@Mac

Tribunal 17.01.2006 10:35

Sorka ze post pod postem alr musze to powiedziec AIR WYSŁAŁ FAX!!!!!!! MOŻE JUZ DZIŚ BEDZIEMY GRAĆ!!!!!

Pagerus 17.01.2006 11:40

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Sorka ze post pod postem alr musze to powiedziec AIR WYSŁAŁ FAX!!!!!!! MOŻE JUZ DZIŚ BEDZIEMY GRAĆ!!!!!

No to czekamy na dalsze dobre wiadomości :)

Tribunal 17.01.2006 12:01

juz napisałem AN zeby oddawali konto bo fax poszedł:DDDDDDDDDD
Nie moge sie doczekac żeby znowu zasiąść do GW i kośić nooby na arenie:D

Pagerus 17.01.2006 12:26

Na razie możesz się zadowolić tym: http://www.guildwars.com/events/pvpf...d/default.html

REi 17.01.2006 12:26

tez sie nie moge doczekac az wroci do mnie moja lamka

Pagerus 17.01.2006 12:31

Cytat:

Napisany przez REi

Hehe - po prostu istny LOL ^_^

Tribunal 17.01.2006 12:33

Cytat:

Napisany przez REi

Lamofil:p Patrzcie co ludzia wysyła:p
http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php
::EDIT::
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6506 coś więcej o Factions

Pagerus 17.01.2006 13:54

Nie ma co - fajnie się to prezentuje - tylko czemu dopiero w kwietniu??? :(

Tribunal 17.01.2006 13:56

Bo to złe kobiety są?

REi 17.01.2006 14:15

lamka :*

kizio 17.01.2006 15:28

Cytat:

Napisany przez REi
lamka :*

hej... przeciez to ja jestem lamka :niepow:

Tribunal 17.01.2006 16:17

Oj Rei chyba dwie lamki naraz obrabia....
To co lamki lamimy na evencie w piatek? Ja już konto zrobilem.

Tribunal 17.01.2006 19:15

PANOWIE ZARAZ ODZYSKAM KONTO TYLKO MI PODESLA NOWE HASŁO!
MUSIAŁEM ZAŁŻYC NOWY MAIL BO NA TAMTEN ZALOZYLEM KONTO DO EVANTU:p
ALE PO EVENCIE ZMIENIE!!!! KRUCA SLE SIUEM CIESZEM!
Kto pożyczy na armor z Droknars?

Pagerus 18.01.2006 07:36

Cytat:

Napisany przez Tribunal
PANOWIE ZARAZ ODZYSKAM KONTO TYLKO MI PODESLA NOWE HASŁO!
MUSIAŁEM ZAŁŻYC NOWY MAIL BO NA TAMTEN ZALOZYLEM KONTO DO EVANTU:p
ALE PO EVENCIE ZMIENIE!!!! KRUCA SLE SIUEM CIESZEM!
Kto pożyczy na armor z Droknars?

I co? Odzyskałeś już to konto???

Tribunal 18.01.2006 11:04

Czkeam na nowe hasło te lamki jescze nbie przesłały:/ Mają to do siebie że nie wysylaja dwoch maili tego samego dnia;]

Smartek 18.01.2006 11:09

kurde, uda mu sie! wrr
;) ;)

Tribunal 18.01.2006 11:10

Odpowiem za szefa:
MILCZ BLUŹNIERCO!

Pagerus 18.01.2006 16:34

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Odpowiem za szefa:
MILCZ BLUŹNIERCO!

Smartek powinien być zbanowany w tym temacie...

Smartek 18.01.2006 16:44

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Smartek powinien być zbanowany w tym temacie...

tak :D
a jak w temacie sie nie da to odrazu bana na forum powinienem dostac ;)

a tak na serio - moze ktos chce kupic GW? cena to juz 80zl :P

REi 18.01.2006 17:31

Nikt nie kupi! bo kazdy kto chcial juz kupil bo wie jaka to wspaniala gra a kazdy kto dopiero rozpoczyna z nia przygode kupi nowke w sklepie bo od bluzniercow woli nie kupowac! ;p

Pagerus 18.01.2006 18:39

Cytat:

Napisany przez REi
Nikt nie kupi! bo kazdy kto chcial juz kupil bo wie jaka to wspaniala gra a kazdy kto dopiero rozpoczyna z nia przygode kupi nowke w sklepie bo od bluzniercow woli nie kupowac! ;p

Dokładnie - po co komu taka bluźniercza wersja gry??? ;)

Smartek 18.01.2006 18:50

ej!
zamiast mi pomoc to sie ze mnie nabijacie..
yhh..

Tribunal 18.01.2006 20:09

Odzykalem Konto Razem Z Postaciami!!!!!! Umpa Umpa Umpa Umpa Umpa Umpa Ruuuuulllezzzzz!!!!
PS
bo zapomne:
BLUZNIERCA!

kizio 19.01.2006 16:32

Pomału zaczyna się Free PvP beta event Weekend. Już jest nowy wyglad i czesciowo nowe miejsca

Tribunal 19.01.2006 17:00

Gdzie? Ja jescze nic nie zauwazylem:/

Pagerus 19.01.2006 17:30

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Gdzie? Ja jescze nic nie zauwazylem:/

Dajcie znać jak będą jakieś fajne zmiany :) Tylko znając życie to pewnie tylko w PvP będzie je widać...

Tribunal 19.01.2006 19:33

Chłopkai wchppdzić na GW są juz Battle Isly mam z kiziem i manyerem juz zaliczone kilka questow i jestesmy na Elite Arena ale tam jest kruca ciezko....
Bedziemy jjeszcze probowac tam coś wygrac może są superiorki w nagrode xD
PS
Bluźniercy http://allegro.pl/search.php?string=Guild+Wars :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

Pagerus 20.01.2006 07:48

Czyli są jakieś questy do zrobienia??? Bo na arenę to ja się raczej nie pcham...

REi 20.01.2006 11:03

Pojawilo sie suzo nowych screenow i artow z GW:F

NIe chce nic insynuowac ale czy to jest maszyna kroczaca o.O

http://gw.gameabout.com/uploads/news...0119162126.jpg
http://gw.gameabout.com/uploads/news...0119163046.jpg

Wiecej tutaj:
http://gw.gameabout.com/news/index.a...&menu_id=0&kw=
http://gw.gameabout.com/news/index.a...&menu_id=0&kw=

Pagerus 20.01.2006 12:25

Eeeee... no bez takich proszę... może jeszcze będzie możliwość podróżowania na zwierzakach - albo latania...

Smartek 20.01.2006 12:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Eeeee... no bez takich proszę... może jeszcze będzie możliwość podróżowania na zwierzakach - albo latania...

e?
wtedy bym chyba do GW wrocil :D

REi 20.01.2006 12:39

Cytat:

Napisany przez Pagerus

Eee mi to odpowiada - technokracja i te sprawy. Profesja Technkraty mogla by byc nader interesujaca a owa maszyna to moze byc nieuchwytne przemieszczajace sie miasto technokratow do ktorego gracz musial by sie dostac w jakiejs misji - cool ;)

Pagerus 20.01.2006 15:28

Cytat:

Napisany przez REi
Eee mi to odpowiada - technokracja i te sprawy. Profesja Technkraty mogla by byc nader interesujaca a owa maszyna to moze byc nieuchwytne przemieszczajace sie miasto technokratow do ktorego gracz musial by sie dostac w jakiejs misji - cool ;)

Skoro nieuchwytne to jakbyś chciał tam dotrzeć? :> ^_^

Posluch 20.01.2006 17:34

Cytat:

Napisany przez REi
Pojawilo sie suzo nowych screenow i artow z GW:F

NIe chce nic insynuowac ale czy to jest maszyna kroczaca o.O

Bardziej mi to przypomina pajaka z WWWest:D

Tribunal 20.01.2006 19:36

Albo klasa Inzymnier albo albo coś w tym stylu i elitarny skill : Budowanie Maszyny Kroczacej tylko isc z takim na PvP:D

darkmaster32 22.01.2006 09:05

mam pytanie: czy na duronie 1 Ghz, Geforce 2 mx 100/200, 384 RAM i na neo 256 gierca zadziała?

woitas 22.01.2006 09:17

opis zamieściłem na forum:

http://castinstone.be

kizio 22.01.2006 10:21

Cytat:

Napisany przez darkmaster32
mam pytanie: czy na duronie 1 Ghz, Geforce 2 mx 100/200, 384 RAM i na neo 256 gierca zadziała?

tak

Pagerus 22.01.2006 10:48

Cytat:

Napisany przez woitas
opis zamieściłem na forum:

http://castinstone.be

Ja mam nieco problemów z tym forum... Hasło mi się zapomniało, nie aktywowałem konta (maila z linkiem już nie mam), nie mogę w związku z tym odzyskać hasła... ech... do bani...

darkmaster32 22.01.2006 12:48

Cytat:

Napisany przez kizio
tak

właśnie przetestowałem, nawet na wysokich detalach jedzie :)

Tribunal 07.02.2006 19:37

Dopisze coś bo topic spadł na druga stronę a tak nie może być! Przyklejił by jakiś admin ten topic.
Wiecie kiedy wkoncy wyjdzie Factions? Bo juz sie doczekac nie moge:D

Manyer 07.02.2006 20:53

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Dopisze coś bo topic spadł na druga stronę a tak nie może być! Przyklejił by jakiś admin ten topic.
Wiecie kiedy wkoncy wyjdzie Factions? Bo juz sie doczekac nie moge:D

Tez mnie dreczy to pytanie ;) ale wczesniej niz w wakacje nie kupie bo jeszcze szkole zawale :cool:

REi 07.02.2006 22:30

U mnie na koncie jak na razie czeka okolo 150pln na GW:F ^^

Pagerus 08.02.2006 08:47

Cytat:

Napisany przez REi
U mnie na koncie jak na razie czeka okolo 150pln na GW:F ^^

Mam nadzieję, że nie trzeba będzie więcej kasy niż to 150PLN - chociaż to już i tak wysoka kwota...
Ciekawe czy Kizio kupi dwa egzemplarze? ^_^

Manyer 08.02.2006 08:54

A moze zrobia cos takiego zeby polazyc konta z podstawowki i factions w jedno?

DreamCrusher 08.02.2006 09:21

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Mam nadzieję, że nie trzeba będzie więcej kasy niż to 150PLN - chociaż to już i tak wysoka kwota...

no ba ze kupi 2 i jeszcze calej gildii zafunduje :D

kizio 08.02.2006 11:46

Cytat:

Napisany przez Pagerus

Tak - kupie 2 egzemplarze, Pre-Order i Wersje Kolekcjonerska.

Pagerus 08.02.2006 20:01

Cytat:

Napisany przez zuk4u
no ba ze kupi 2 i jeszcze calej gildii zafunduje :D

Całkiem dobry pomysł :spoko:

Smartek 08.02.2006 20:10

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Całkiem dobry pomysł :spoko:

rowniez popieram :idea: :fiu:

Qbi@k 08.02.2006 22:51

Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem tej gry... Temat dosc obszerny dlatego niewiem czy podobne pytanie juz padlo :)

Czy warto kupic? ;) Gralem w WoWa i musze powiedziec ze gra bardzo mi sie podobal :) Niestety brak kasy... A na piratach nieciekawie sie gra :(

Narazie do Guild Wars przekonuje mnie tylko brak miesiecznego abonamentu. Czytalem pare recenzji ale chcialbym poznac wasze opinie o grze :) I jeszcze jedno... Niezabrdzo przepadam za graniem w teamie. Wiem ze esencja tej gry jest wlasnie ten aspekt gry :) Ale czy da sie grac bez niego na dluzsza mete? (tzn. bez druzyny)

I rzecz najwazniejsza. Tworzenie i rozwoj postaci :] Jak to wyglada? Jakie sa opcje rozwoju, czy jest ich duzo i czy jakis podobny system moge znalezc w innej gierce RPG? Jak ktos moze to niech zapoda mi jakiegos screna z okienka z rozwojem postaci :)

Acha jeszcze wazna sprawa. Wymagania :] Z tego co widzialem gierka pojdzie na GF2 ale wazne zeby sie nieprzycinala. Gra tu ktos na tym badziewiu? :)
Moj PC: Sempron 2800+, 768MB, GF2 MX 100/200

Kupowac teraz czy czekac na dodatek? :)

I ostanie pytanie :) Sa lagi?

kizio 09.02.2006 10:10

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
...
Czy warto kupic? ;) Gralem w WoWa i musze powiedziec ze gra bardzo mi sie podobal :) Niestety brak kasy... A na piratach nieciekawie sie gra :(...

Tak, warto kupić. Tylko jeśli chodzisz do szkoły radze nie kupywać przed wakacjami. Zawalisz szkołe.

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
...
Narazie do Guild Wars przekonuje mnie tylko brak miesiecznego abonamentu. Czytalem pare recenzji ale chcialbym poznac wasze opinie o grze :) I jeszcze jedno... Niezabrdzo przepadam za graniem w teamie. Wiem ze esencja tej gry jest wlasnie ten aspekt gry :) Ale czy da sie grac bez niego na dluzsza mete? (tzn. bez druzyny)

Bez drużyny nic nie zdziałasz. Co prawda są Henchmani (takie "boty") ale one nie umieja rozgrywac taktyk itp. Z henchami możesz zrobic 4-5 pierwszych misji, pozniej juz poprostu bedzie bardzo ciezko.

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
...

I rzecz najwazniejsza. Tworzenie i rozwoj postaci :] Jak to wyglada? Jakie sa opcje rozwoju, czy jest ich duzo i czy jakis podobny system moge znalezc w innej gierce RPG? Jak ktos moze to niech zapoda mi jakiegos screna z okienka z rozwojem postaci :)

kazda klasa ma 5 Atrybutów w tym 1 Pierwszoklasowy tzn. np. E/Me ma 4 Atrybuty mesmera i 4 Atrybuty Elementalisty + 1 Pierwszoklasowy Elementalisty. Do tych atrybutów rozdzielasz Attribute Points. Za kadzy lvl dostajesz pare takich punktow. Co najlepsze zawsze mozesz zmieniac przyporzadkowanie AP do atrybutów.

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
...
Acha jeszcze wazna sprawa. Wymagania :] Z tego co widzialem gierka pojdzie na GF2 ale wazne zeby sie nieprzycinala. Gra tu ktos na tym badziewiu? :)
Moj PC: Sempron 2800+, 768MB, GF2 MX 100/200

Pójdzie. i nie bedzie przycinać. GW jest bardzo wymagajace co do RAm'u ale 768MB wystrczy w zupelnosci.

Cytat:

Napisany przez Qbi@k
...
Kupowac teraz czy czekac na dodatek? :)
I ostanie pytanie :) Sa lagi?

Jesli kupisz dodatek to nie będziesz miał dostepu do lokacji z podstawowej wersji. Ja radze kupić teraz i pozniej jeszcze dodatek.

Lagi sa tylko kiedy dużo osób przechodzi np. ta sama misje. Albo kiedy jeden z członków drużyny ma wolny net. Jednak nie zdarza się to czesto.

Smartek 09.02.2006 10:13

Qbiak mam na sprzedaz oryginala + konto oczywiscie z postacia na (chyba) 10lvl :).
Plytki jak nowe, bo po kupnie odrazu zrobilem kopie zapasowa..
ile proponujesz? :P

kizio 09.02.2006 10:43

Cytat:

Napisany przez Smartek
Qbiak mam na sprzedaz oryginala + konto oczywiscie z postacia na (chyba) 10lvl :).
Plytki jak nowe, bo po kupnie odrazu zrobilem kopie zapasowa..
ile proponujesz? :P

MILCZ bluźnierco! :bicz:

Smartek 09.02.2006 11:39

Cytat:

Napisany przez kizio
MILCZ bluźnierco! :bicz:

jaki bluznierco?
ja tylko po dobroci zaproponowalem sprzedaz gierki ;)

Arcadio 09.02.2006 11:44

Cytat:

Bez drużyny nic nie zdziałasz. Co prawda są Henchmani (takie "boty") ale one nie umieja rozgrywac taktyk itp. Z henchami możesz zrobic 4-5 pierwszych misji, pozniej juz poprostu bedzie bardzo ciezko.
Czasem z henchami jest łatwiej.

Tribunal 09.02.2006 12:28

Ja wole robic misje z teamem jednak zywy czlowiek jest madrzejszy, i jak zginiesz to cie potem wskrzesi i dalej bedzie walczyl a hencze jak zginiesz glupieją:/

REi 09.02.2006 13:16

Ale z henczami czasami faktycznie jest latwiej bo lepiej dorwac team zlozony z henczow niz z z00bow i leaverow

Air 09.02.2006 14:07

Co ja widzę, REi - kiedyś wyśmiewałeś tworzenie macr w WoW'ie a tu widzę biegacie z botami :) ( amoże źle zrozumiałem?)

REi 09.02.2006 14:11

A co ma jedno z drugim wspolnego? :> nie lubie biegac z henczami ale czasem nie ma wyboru :P

Air 09.02.2006 14:12

Cytat:

Napisany przez REi
A co ma jedno z drugim wspolnego? :> nie lubie biegac z henczami ale czasem nie ma wyboru :P

No w sumie nic, ale musiałem zagadnąć ;)

adixo 09.02.2006 15:59

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Ja wole robic misje z teamem jednak zywy czlowiek jest madrzejszy, i jak zginiesz to cie potem wskrzesi i dalej bedzie walczyl a hencze jak zginiesz glupieją:/

No mnie jednak wskrzeszali już nie raz podczas misji i sporo misji z nimi zrobiłem :) oczywiście z ludźmi jest lepiej, a jak jeszcze możesz z nimi rozmawiać na żywo np. przez Skype to już super, bo nie odrywam się od gry aby coś napisać
Niestety jak grywam to tylko późno w nocy i nie zawsze można kogoś dorwać :(

ostatnio od urodzenia się 2 syna mam przerwe w GW, no ale myśle że niedługo powrócę ;)

Pagerus 10.02.2006 08:16

Cytat:

Napisany przez adixo
No mnie jednak wskrzeszali już nie raz podczas misji i sporo misji z nimi zrobiłem :) oczywiście z ludźmi jest lepiej, a jak jeszcze możesz z nimi rozmawiać na żywo np. przez Skype to już super, bo nie odrywam się od gry aby coś napisać

Dokładnie - uważam tak samo jak Ty :)
A co do SKYPE'a - to chętnie bym kiedyś spróbował pograć z kimś w GW jednocześnie gadając głosowo :)

DreamCrusher 10.02.2006 08:24

niestety niktore misje sa takie ze musisz je robic z ludzmi...
pamietam jak musialem przejsc z jednego miasta do drugiego, zaraz po wyjsciu zabijaly nas moby jak gralem z ludzmi (z 2 roznymi grupami tak bylo). wzialem henchow - 0 problemow

Air 10.02.2006 08:36

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Dokładnie - uważam tak samo jak Ty :)
A co do SKYPE'a - to chętnie bym kiedyś spróbował pograć z kimś w GW jednocześnie gadając głosowo :)

Polecam Ventrilo, dużo lepze od Skypa. Od roku siedzę na tym programie, gra z ludźmi a dodatkowo komunikacja głosowa = nieprzespane noce

Smartek 10.02.2006 08:51

Cytat:

Napisany przez Air
Polecam Ventrilo, dużo lepze od Skypa. Od roku siedzę na tym programie, gra z ludźmi a dodatkowo komunikacja głosowa = niepszespane noce

1. nieprzespane
2. TeamSpeak do gier jest najlepszy..

Air 10.02.2006 08:57

Cytat:

Napisany przez Smartek
1. nieprzespane
2. TeamSpeak do gier jest najlepszy..

Nie jest na TS jest zniekształcony dźwięk, spróbuj sobie Ventrilo na dobrym serwerze, naprawdę rewelacja :spoko:

Chociaż turków nie przekonasz i TS do grania z nimi mam również zainstalowanego

adixo 10.02.2006 09:22

Grywałem w kilka osób i SKYPE połączenie konferencyjne (max 5 osób - wystarczy) jakość super, a np. w TS jakość była kicha

Pagerus 10.02.2006 11:24

Ja zastanawiam się jak wygląda sprawa rozmów głosowych przez Xfire... ale nie wiem czy on nie wykorzystuje do tego właśnie TSa...

REi 10.02.2006 11:40

Lol - Guild Wars Factions Preview Event 24 marca... ;)

Air 10.02.2006 11:55

Wieczorem podeślę Wam link do Ventrilo i namiar na darmowy serwer, gdzie wybieracie sobie pokój i gracie.

REi 10.02.2006 12:31

Sek w tym ze mamy gildijny platny kanal ventrillo (od niedawna) ;)

Air 10.02.2006 12:50

Cytat:

Napisany przez REi
Sek w tym ze mamy gildijny platny kanal ventrillo (od niedawna) ;)

No to dlaczego, się zastanawiają nad Skypem ???

REi, dobry wybór.

REi 10.02.2006 13:21

Bo do niektorybh nie dotarlo jeszcze ze nowy czlonek gildi ufundowal server :P tzn server ma i stoi on pusty wiec mozemy go uzywac.

Tribunal 10.02.2006 13:30

To byś łaskawie gidlian moze poinformował szefie? Bo jak nic o tym nie slyszałem:/
PS
Daję wam tu nieskończoną jeszcze polska wersję Guild WArs song napisana przeze mnie.

Guild Wars song
1.
Jestem Pakerem z 20 levelem , nigdy narąbany w boju niezrównany.
Na polu bitwy sieję zamęt jak w kraju nasz parlament. Farmie na
Pustyni niczym domowa gospodyni. Kosze platinumy które wymieniam
Na skille i runy.

2.
Jednak za nim taki byłem , wiele miejsc zwiedziłem
Dużo rzeczy zobaczyłem i z monstrami na śmierć
I życie walczyłem. Swą wielką podróż zacząłem w
Ascalonie, gdzie rasa o nazwie Charr najechała
Tamtejsze ziemie. Razem z księciem Rurikiem zwanym
Myśleliśmy ze bestie przegnamy, Jednak ich szamani
Zaklęcie opracowali żeby przebić mury miasta.
Dwa lata oblężenie trwało walki w tym czasie było nie mało
Jednak drużyna się zebrała razem z księciem stolicę Rin
Uratowała i potwory przegnała. Ojciec księcia król Aldebron
Dotąd skryty , wygnał go gdy ten poprowadzić ludzi chciał do kryty.

DreamCrusher 10.02.2006 13:51

Cytat:

Napisany przez Tribunal
To byś łaskawie gidlian moze poinformował szefie? Bo jak nic o tym nie slyszałem:/

moze cwiczy telepatie :D

Tribunal 10.02.2006 14:17

Chyba telepaczke:p

adixo 10.02.2006 15:37

Cytat:

Napisany przez zuk4u
moze cwiczy telepatie :D

:haha: :haha: :haha:

REi 10.02.2006 17:06

;( ranicie mnie.... nie wiecie bo sie z nim o PiS pokluciliscie ostatnio :P

Manyer 10.02.2006 17:24

Musimy zaczac rekrutacje bo przez to ze nie gramy GvG gildia nam sie chyba rozpada :/

woitas 10.02.2006 20:52

dawać maila, to wam podeśle kluczy na preview event 24 marca :P

Manyer 25.02.2006 16:21

Za tydzien w sobote (04.03.06 r.) o godzinie 19:30 odbędzie się spotkanie w GH, podczas ktorego odbedzia sie dyskusja dotyczaca dalszych losow Cast in Stone, obecnosc obowiazkowa. Inofrmacja jest rowzniez zawarta w Guild Announcement.

Manyer 27.02.2006 17:00

Trzecia czesc GW jeszcze w tym roku ;) :
Cytat:

Jeff Strain, szef odpowiedzialnego za grę Guild Wars zespołu ArenaNET, potwierdził, że jeszcze w tym roku pojawi się na rynku jej trzeci rozdział. Tak, debiutujące już lada dzień Factions to nie koniec atrakcji, jakie czekają w ciągu najbliższych 10 miesięcy fanów tej doskonałej sieciowej produkcji.

Fani gry autorstwa ArenaNET odliczają dni do premiery Factions, jej drugiego rozdziału, mającego wprowadzić wiele nowości i zapewnić im kolejne, długie godziny zabawy, a tymczasem na horyzoncie majaczy już rozdział trzeci. Wprawdzie samo to że powstaje nie jest jeszcze specjalnie zaskakujące, ale już fakt, iż znajdzie się w sprzedaży jeszcze w tym roku, można uznać za pewną niespodziankę.

Tak krótki czas pomiędzy premierą dwóch kolejnych rozdziałów GW nie oznacza jednak, że drugi z nich powstaje w pośpiechu czy zaoferuje mniej. Wręcz przeciwnie - Jeff zapewnia, że prace nad nim trwają już od jesieni zeszłego roku i są dość zaawansowane, a on sam ma być dla GW tak samo dużym krokiem naprzód jak Factions. Jeżeli ArenaNET utrzyma takie tempo, to fanom ich dzieła nie zabraknie zabawy przez długi, długi czas.
Źródło: gram.pl

Tribunal 27.02.2006 19:19

JA chyba nie zamówie pre-ordera GWF:( Nabyłem gitare elektryczną i troche mało kasy zostało:/ Bedzie trzeba jakoś doskładać
EDIT
Juz jest pre order http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=17138

Pagerus 28.02.2006 11:53

Cytat:

Napisany przez Manyer
Za tydzien w sobote (04.03.06 r.) o godzinie 19:30 odbędzie się spotkanie w GH, podczas ktorego odbedzia sie dyskusja dotyczaca dalszych losow Cast in Stone, obecnosc obowiazkowa. Inofrmacja jest rowzniez zawarta w Guild Announcement.

Sorki - ale ja nie dam rady... Od jutra nie mam netu w chałupie - nie wiem na jak długo - podejrzewam, że jest to kwestia kilku dni, może kilku tygodni...
Jednocześnie proszę o nieusuwanie mnie z Gildii z powodu, że przez jakiś czas nie będę się udzielał... Planuję zakup dodatku - tak więc nie zamierzam olewać GW...
No i oczywiście muszę kiedyś w końcu zrobić TK moim rangerem :P

REi 01.03.2006 14:49

a jednak zamowilem preorder... 99,90 (-30wPLN) i 0 kosztow przesylki to chyba tanio nie? :P

http://www.gram.pl/news.asp?id=1340

kizio 01.03.2006 17:45

Cytat:

Napisany przez REi
a jednak zamowilem preorder... 99,90 (-30wPLN) i 0 kosztow przesylki to chyba tanio nie? :P

http://www.gram.pl/news.asp?id=1340

Juz zamowiłem pudelko z Rytualistka ^^

REi 01.03.2006 17:53

ja z assasinka.... ale jest mozliwosc ze to nie zestaw z plakatem i cd :( (kolesiowa przez telefon powiedziala mi ze tak ale na forum kolesie z CDP pisza sprzeczne informacje - raz ze tak raz ze nie) grunt ze bedzie box bo mam zamiar wypalic kopie bezpieczenstwa GW na DVD i chce miec ladny box na nie.

PS. Kolesie z cdp pisza ze to nie bedzie ten box z cd ale ze to bedzie box ktory dostali od Arena Net.... a arena net sprzedaje boxy tylko z cd lub same klucze.... sie zobaczy.

PS2. Nie ma to jak byc w budzie pod linuxem... skonczylem wszysti cwiczenia i mam czas wolny ^^ reszta sie z gzip'em meczy

Tribunal 01.03.2006 20:49

Ja też juz zamówilem pudelko z assasinka tak jak Rei nie moge sie doczekać kiedy do mnie przyjdzie ^,,^

Manyer 01.03.2006 21:26

A ja nie moge zamowic bo jak juz skladam zamowienie to mi pier... ze mam wpisac kod pocztowy... :/

Tribunal 02.03.2006 13:45

To wpisz? :D

Manyer 02.03.2006 17:43

Kurcze, dobrze ze mi mowisz bo bym nie wiedzial... Ale serio, zrobilem dzisiaj inne konto i dalej to samo :/ jutro sprobuje z kompa w szkole...

Manyer 02.03.2006 20:30

YEAAAAAA zamowilem!!! Gram.pl chyba ma jakies uprzedzenia do kodu pocztowego Koszalina :P Dalem kod na inne osiedle i poszlo xD
PS.
Nie mialem opcji "Edytuj"

REi 02.03.2006 20:41

ten temat ma juz ponad 1000 odpowiedzi ^^ !!

kiewas 02.03.2006 21:53

Ja grałem chwilkę w GW, ale niestety krótko bo miałem ATi trial :P

A pełną kupię chyba raczej po maturze :D

REi 03.03.2006 02:40

Chyba rozgryzlem cale zamieszanie z preorderem gram.pl.... wychodzi na to ze w preorderze u niech zamawiamy wersje PREMIEROWA nie preorder box ale nie zalamujcie sie poniewaz wszyscy ktorzy zamowili w ten sposob GW otrzymaja gratis Online Pre-Order uprawniajacy do udzialu w becie i Early Access Event.

Pisze to bo na forum GW.pl rozpetala sie 200 postowa dyskusja na ten temat i laczac fakty doszedlem do tego wniosku co reszta forum zdaje sie poparla.

Pagerus 03.03.2006 08:22

No ja też wczoraj zamówiłem wersję z Assasinką na okładce - wydaje mi się znacznie ładniejsza :) no i przynajmniej widać jej twarz :P
Przy okazji wydałem 40 WPLN - tak więc troszkę się zaoszczędzi - no i przesyłka za darmo - klawo :D Pytanie tylko - kiedy ja będę miał czas w to grać :P :P :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48.