![]() |
O ile nikt mnie nie uprzedził - to zapiszę Was dzisiaj do Gildii :) Ale znając życie to Kizio już był szybszy - bo on gra prawie non stop :P
EDIT: Mam jeszcze postać która jest w preAscalonie - tak więc mogę pomóc w grze :) |
choc narazie jestem z poza Frakcji :D:D to moge również pomóc w pre ascalon bo rozwijam sobie 2 postać jak by bo to dawajcie znac na forum :D
|
Ja z chęcią przyjmę każdą pomoc. :)
|
Taka mala rzecz w sprawie strony gildi - newsmani niech sprawdza czy dzialaja juz PL znaki....
a i jeszcze jedno - jak dorwe tego kto mi wstawil znaczniki <em> w kod to mu urwe jaja, zamorduje a nastepnie obije na smierc jego wlasnym trupem. |
Strona? Gdzie? :D
|
Cytat:
Posluch - napisałeś, że na razie jesteś spoza Frakcji - czyli co? planujesz zasilić nasze szeregi? :D |
Nie ma ktoś jakiegoś dobrego miecza na zbyciu? Takiego z atakiem co najmniej 15 :D
Od czegoś trzeba zacząć :) |
Cytat:
Aha - i mała wiadomość dla nowych - sugeruję instalację programu XFire - ułatwia życie członkom Gildii :) Program można znaleźć TU |
Już sie zarejestrowałem jeszcze tylko zainstalować go w domciu:)
|
Wysłałem zaproszenie do Arcadio.
@Termi - odezwij sie do mnie w grze. Gram postaciami Elementa Meth, Kizio the Ranger, Kizio Warrior, Mo Meth |
Nie wiem jak
|
Cytat:
Cytat:
|
Właśnie jestem teraz w świecie Guild Wars:)
|
I co? Zapisaliście się już panowie? :)
|
Już nawet razem pograliśmy :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:11. |