![]() |
Trzeba było tak od razu, myślałem, że chodzi o normalne boty co to sobie za nas grają :D
|
zaszlo nieporozumienie bo mu chodzi o symulator servera - zeby grac bez dostepu do sieci.
|
Cytat:
Wystarczy, że na danym koncie użyjesz bota i już możesz dostać bana od Arena.net Zresztą poczytaj newsy na www.guildwars.pl :) |
Cytat:
ale nie grałbym na swoim kompie tylko na laptopie jak na wsi u rodzinki będe. |
Ostatnio spotkalo mnie wielke zaskoczenie :> spotkalem te oto osobe (NPC) [ci co czytali lore i/lub widzieli intro GW powinni rozpoznac]
KLIK Tak to Devona we wlasnej osobie! :] |
Boty...? Ale za to banują chyba.
Poza tym z doświadczenia wiem, że z tym trzeba ostrożnie bo wszelkiego rodzaju boty mają dodatki w postaci keyloggerów i innych takich kradnących hasła lub też cd-keye. |
A wie ktos z was skad mozna boty do GW ściagnac? Bo ja wyjezdazam na wies ale bire laptopa i bym sobie chętenie pograł
|
ciekawy adres :fiu:
www.worldofwarcraftsucks.com |
Hmm... Ma ktoś może tego *.pdf'a co jest do ściągnięcia ze strony CD-Projektu po zarejestrowaniu gry? Poczytałbym sobie zanim przesyłka do mnie dojdzie :D
|
tez uwazam, ze ten opis jest tu niepotrzebny :(
pozdro ;) |
Jak dobrze pójdzie to niedługo się do Was dołączę :D
Złożyłem wczoraj zamówienie w Ultimie tylko narazie coś nie wysyłają (przesyłka cały czas w trakcie realizacji) więc dzisiaj nic z tego, może w przyszłym tygodniu ;) P.S. @Air nie wiem czy dobrym pomysłem było umieszczanie tego na widoku, w końcu nie tylko użytkownicy mają tutaj dostęp. Może się to rozprzestrzenić w necie i zaroi się od różnej masy kombinatorów. Ale to tylko moje skromne zdanie ;) Pozdrawiam |
|
na życzenie uzytkowników opis zlikwidowany.
Swoją drogą omawiamy jak z Home edition zrobić prof'a, jak nie aktywować windy a tu się opis nie spodobał :D Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:29. |