Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

kizio 04.01.2006 14:22

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Wyslalem fax AN ale ni chcieli odebrac:( i zamkneli moj problem twierdzac ze skoro sie nie odzywam to zostalo juz wszystko rozwiązane:(
Mam do was pytanie czy ma ktoś stały dostęp do faxu? Bo ten fax wysyłała moja mama z pracy a ja watpie czy ona to dobrze wysyłała:( Dałbym komus potrzebny inf na maila i on by mi to przefaxował. Pomoże ktoś?

To źle... nie mozesz wyslac z miasta gdzies? W niektorych sklepach komputerowych mozna wyslac fax za drobna oplata. Jak już odzyskasz konto to pomoge Ci stanąć na nogi.

Pagerus 04.01.2006 14:38

Cytat:

Napisany przez kizio
Wystrój świąteczny jeszcze jest ale nie ma już Avatarów dających prezenty.

No wiedziałem, że na Kizia można liczyć - dzięki za odpowiedź :)

kizio 04.01.2006 14:46

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No wiedziałem, że na Kizia można liczyć - dzięki za odpowiedź :)

bankruta Kizia - w grze mam dokladnie 1k. Takie są skutki kupowania zbroji za 75k :/

REi 04.01.2006 15:05

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Wyslalem fax AN ale ni chcieli odebrac:( i zamkneli moj problem twierdzac ze skoro sie nie odzywam to zostalo juz wszystko rozwiązane:(
Mam do was pytanie czy ma ktoś stały dostęp do faxu? Bo ten fax wysyłała moja mama z pracy a ja watpie czy ona to dobrze wysyłała:( Dałbym komus potrzebny inf na maila i on by mi to przefaxował. Pomoże ktoś?

Popytaj w punktach Ksero - powinni miec fax'y. Tez ci pomoge jak bede mogl gdy juz odzyskasz konto.

Pagerus 04.01.2006 15:21

Cytat:

Napisany przez kizio
bankruta Kizia - w grze mam dokladnie 1k. Takie są skutki kupowania zbroji za 75k :/

Aha - czyli propozycja pożyczki kasy już nieaktualna? :(

Posluch 04.01.2006 15:29

Cytat:

Napisany przez Tribunal

najprościej jest iść na poczte i z tamtąd bez problemu można wysłać faks za drobną opłatą

kizio 04.01.2006 15:47

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Aha - czyli propozycja pożyczki kasy już nieaktualna? :(

Spoko, zamierzam zarobic w pare dni troche kasy na wypadach do UW - Stormbowy duzo kosztują :D

Tribunal 04.01.2006 19:15

Air zgodził się użyczyc faxu:D Chwałą mu za to!!!

Manyer 04.01.2006 22:19

kurde a ja teraz za czesto nie bede gral w GW... pierwszy semestr zawalilem i w drugim trzeba sie troche podciagnac :/

Tribunal 05.01.2006 16:17

Fax ktory podali był zły.. Air nie moze tego wysłąc a jak sie im napisze prosbe o podanie faxu to milczą czy mogłby ktos z gildian napisac im maila z prośba o podanie tego faxu?

Pagerus 07.01.2006 12:25

Ja już kilka dni nie grałem :( i nawet nie wiem czy w ten weekend znajdę chociaż godzinkę :( w ogóle dzisiaj pierwszy dzień od wtorku kompa włączyłem ||

Tribunal 08.01.2006 19:23

Wysłałem z 20 maili do AN nie odpowiadają:( Chyba czas zacząc składać kase na drugi egzemplarz gry....

Smartek 08.01.2006 20:20

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Wysłałem z 20 maili do AN nie odpowiadają:( Chyba czas zacząc składać kase na drugi egzemplarz gry....

ja wciaz swoja posiadam ||

Tribunal 08.01.2006 20:22

A sprzedałbyś bez płyt?

Smartek 08.01.2006 20:51

Cytat:

Napisany przez Tribunal
A sprzedałbyś bez płyt?

nie, a co pozniej z plytami zrobie?!
90zl i jest Twoje..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:33.