![]() |
Cytat:
Teraz zbieram na armor z Granite Citadel - a kupienie go to już uważam za wyczyn :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Arcadio-ja czegos nie rozumiem. Z Droknars to wedlug Ciebie zaden wyczyn, z Granite Citadel to dla szpanu... To jaka jest dobra? Ta z Ascalonu za 150g?
|
Cytat:
|
Rok dobiegł qńca:D Q tym tygodniu mysle że odzyskam konto to bede nadrabiał zaległości:D
Podczas braku konta nauczyłem sie grac na gitarze hehe:D Jutro ide żebrac pod sukiennice:D. HEPI NJU JER AND GOD DROP IN GILD WAR IN FARMING MYSZYNS:D |
taa... gitara rzadzi! ;)
wracaj szybko to razem potrenujemy postacie (mam 9lvl m/n) |
A ty grasz na elektryku , klasyku , basowce czy akustyku?
Ja na akustyku pomykam znam 4 akordy:p i wstep do jednego kawalka Deep Purple ale tytulu zapomnialem:/ |
No my już jesteśmy po noworocznej imprezce w GH :D Byłem ja, Kizio i Rei :)
Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich z CiS i nie tylko :piwo: Tribunal - chyba wiem o jaki riff chodzi :D Mój brat gra na gitarze - tak więc w domu jest elektryk i bas :D :zespol: |
.......... ze mnie tam nie było:(
|
Cytat:
|
Ja gram raczej na klasyku i od czasu do czasu na elektryku.
|
Widzę, że temat coś zamarł... ;) Do kiedy trwają święta w Tyrii? A może się już skończyły? Nie wiem - nie grałem od 2 dni...
|
Cytat:
|
Wyslalem fax AN ale ni chcieli odebrac:( i zamkneli moj problem twierdzac ze skoro sie nie odzywam to zostalo juz wszystko rozwiązane:(
Mam do was pytanie czy ma ktoś stały dostęp do faxu? Bo ten fax wysyłała moja mama z pracy a ja watpie czy ona to dobrze wysyłała:( Dałbym komus potrzebny inf na maila i on by mi to przefaxował. Pomoże ktoś? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:07. |