Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

Manyer 02.03.2006 20:30

YEAAAAAA zamowilem!!! Gram.pl chyba ma jakies uprzedzenia do kodu pocztowego Koszalina :P Dalem kod na inne osiedle i poszlo xD
PS.
Nie mialem opcji "Edytuj"

REi 02.03.2006 20:41

ten temat ma juz ponad 1000 odpowiedzi ^^ !!

kiewas 02.03.2006 21:53

Ja grałem chwilkę w GW, ale niestety krótko bo miałem ATi trial :P

A pełną kupię chyba raczej po maturze :D

REi 03.03.2006 02:40

Chyba rozgryzlem cale zamieszanie z preorderem gram.pl.... wychodzi na to ze w preorderze u niech zamawiamy wersje PREMIEROWA nie preorder box ale nie zalamujcie sie poniewaz wszyscy ktorzy zamowili w ten sposob GW otrzymaja gratis Online Pre-Order uprawniajacy do udzialu w becie i Early Access Event.

Pisze to bo na forum GW.pl rozpetala sie 200 postowa dyskusja na ten temat i laczac fakty doszedlem do tego wniosku co reszta forum zdaje sie poparla.

Pagerus 03.03.2006 08:22

No ja też wczoraj zamówiłem wersję z Assasinką na okładce - wydaje mi się znacznie ładniejsza :) no i przynajmniej widać jej twarz :P
Przy okazji wydałem 40 WPLN - tak więc troszkę się zaoszczędzi - no i przesyłka za darmo - klawo :D Pytanie tylko - kiedy ja będę miał czas w to grać :P :P :P

DreamCrusher 04.03.2006 07:47

ehh szkoda ze mam tylko 15zl w gram.pl, bede musial poczekac troche z zamowieniem

Tribunal 04.03.2006 11:06

Male sprostowanie co do dzisiejszego spotkania , zostaje ono przesuniete na przyszly tydzien. Kilku gildian nie moze byc obecnych na spotkaniu, a poniewaz decydowac bedziemy o przyszlosci gildii chcialbym zeby obecni byli wszyscy.

DreamCrusher 04.03.2006 11:22

kilku nie moze dzisiaj, kilku nie bedzie moglo za tydzien, kilku za 2...

kizio 04.03.2006 11:45

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Male sprostowanie co do dzisiejszego spotkania , zostaje ono przesuniete na przyszly tydzien. Kilku gildian nie moze byc obecnych na spotkaniu, a poniewaz decydowac bedziemy o przyszlosci gildii chcialbym zeby obecni byli wszyscy.

Czyli juz wiem że nie będzie nigdy tego spotkania.

Smartek 04.03.2006 12:41

Cytat:

Napisany przez kizio
Czyli juz wiem że nie będzie nigdy tego spotkania.

:fiu: :haha: :fiu:

bo nie macie daru przekonywania i...
mnie w skladzie ;-)

kizio 04.03.2006 14:16

Spotkanie bedzie dzisiaj tak jak bylo ustalone.

woitas 04.03.2006 16:22

postaram się być.
od razu mówię, że jeśli część świadomie to oleje, to ja daje leave.
trzeba w końcu coś z tym zrobić, bo mamy praktycznie zerowe doświadczenia w grze jako zespoł.

REi 04.03.2006 16:39

Wiecie co.... powoli miarka sie przebiera - takie szukanie powodu do odejscia wywoluje u mnie wymioty. Jak ci gildia nie odpowiada to albo wymysl sposob na zmiany albo idz do innej a nie odgrazaj sie. Ta gildia od poczatku miala byc ffa i wszyscy sie na to zgodzili a jak nie chcecie... moze czas gildie rozwiazac. Juz wole chodzic na misje z henczami niz sluchac jekow ze na gvg nie chodzimy itp... wy chcecie na gvg? wy sie na pvp nie potraficie zebrac. 1 przegrana i "ja juz nie gram".... ludzie kur.... zachowujecie sie jak dzieci.

Pagerus 06.03.2006 07:51

Ja dopóki nie mam netu to nie mogę aktywnie uczestniczyć - ale dodatek zamówiony - tak więc nie zamierzam opuszczać Gildii - no chyba, że sami ją rozwiążecie...

REi 06.03.2006 15:14

yyy narazie grozba zarzegnana :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00.