![]() |
Cytat:
|
;( ranicie mnie.... nie wiecie bo sie z nim o PiS pokluciliscie ostatnio :P
|
Musimy zaczac rekrutacje bo przez to ze nie gramy GvG gildia nam sie chyba rozpada :/
|
dawać maila, to wam podeśle kluczy na preview event 24 marca :P
|
Za tydzien w sobote (04.03.06 r.) o godzinie 19:30 odbędzie się spotkanie w GH, podczas ktorego odbedzia sie dyskusja dotyczaca dalszych losow Cast in Stone, obecnosc obowiazkowa. Inofrmacja jest rowzniez zawarta w Guild Announcement.
|
Trzecia czesc GW jeszcze w tym roku ;) :
Cytat:
|
JA chyba nie zamówie pre-ordera GWF:( Nabyłem gitare elektryczną i troche mało kasy zostało:/ Bedzie trzeba jakoś doskładać
EDIT Juz jest pre order http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=17138 |
Cytat:
Jednocześnie proszę o nieusuwanie mnie z Gildii z powodu, że przez jakiś czas nie będę się udzielał... Planuję zakup dodatku - tak więc nie zamierzam olewać GW... No i oczywiście muszę kiedyś w końcu zrobić TK moim rangerem :P |
a jednak zamowilem preorder... 99,90 (-30wPLN) i 0 kosztow przesylki to chyba tanio nie? :P
http://www.gram.pl/news.asp?id=1340 |
Cytat:
|
ja z assasinka.... ale jest mozliwosc ze to nie zestaw z plakatem i cd :( (kolesiowa przez telefon powiedziala mi ze tak ale na forum kolesie z CDP pisza sprzeczne informacje - raz ze tak raz ze nie) grunt ze bedzie box bo mam zamiar wypalic kopie bezpieczenstwa GW na DVD i chce miec ladny box na nie.
PS. Kolesie z cdp pisza ze to nie bedzie ten box z cd ale ze to bedzie box ktory dostali od Arena Net.... a arena net sprzedaje boxy tylko z cd lub same klucze.... sie zobaczy. PS2. Nie ma to jak byc w budzie pod linuxem... skonczylem wszysti cwiczenia i mam czas wolny ^^ reszta sie z gzip'em meczy |
Ja też juz zamówilem pudelko z assasinka tak jak Rei nie moge sie doczekać kiedy do mnie przyjdzie ^,,^
|
A ja nie moge zamowic bo jak juz skladam zamowienie to mi pier... ze mam wpisac kod pocztowy... :/
|
To wpisz? :D
|
Kurcze, dobrze ze mi mowisz bo bym nie wiedzial... Ale serio, zrobilem dzisiaj inne konto i dalej to samo :/ jutro sprobuje z kompa w szkole...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:53. |