Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

Unit 31.07.2005 13:16

Cytat:

Napisany przez Smartek
bedac przy okazji w empiku wykupilem ostatnia sztuke Guild Wars'a :D
hura
kto mi pomoze? :P narazie nabilem 2 lvl
pozdro ;)

Ja mogę pomóc :D

Napisz jaką postacią grasz to będę wiedział jakich itemów się nie pozbywać jak trafi się coś lepszego :D

Smartek 31.07.2005 17:15

Cytat:

Napisany przez Unit
Ja mogę pomóc :D

Napisz jaką postacią grasz to będę wiedział jakich itemów się nie pozbywać jak trafi się coś lepszego :D

elementalist [albo jakos tak], aktualnie jestem przez dwa tygodnie nie u siebie w domciu, ale mam dostep do komputera z internetem, wiec bede troszke rzadziej ;)
pozdro ;)

DreamCrusher 01.08.2005 08:03

Cytat:

Napisany przez Smartek
bedac przy okazji w empiku wykupilem ostatnia sztuke Guild Wars'a :D
hura
kto mi pomoze? :P narazie nabilem 2 lvl
pozdro ;)

poki jeses w pre-ascalonie niewiele moge pomoc, ale nie spiesz sie - najpierw porob wszystkie questy i wybierz 2ga profesje a dopiero potem idz na wojne

Pagerus 01.08.2005 08:56

Cytat:

Napisany przez zuk4u
poki jeses w pre-ascalonie niewiele moge pomoc, ale nie spiesz sie - najpierw porob wszystkie questy i wybierz 2ga profesje a dopiero potem idz na wojne

No ja na razie też jestem w pre-ascalonie... bawię się we wszelkie możliwe questy :) chociaż ostatnio to w ogóle w to nie gram - bo mnie NWN wciągnął... :P Jestem mniej więcej w połowie drugiego rozdziału podstawowej historii :D Tak w ogóle - to czy ktoś z tu obecnych byłby kiedyś chętny na grę w NWN po sieci? :D
A co do Ciebie Burak - to jak już za 2 dni skończysz GTA to kupuj GW :D

Burak_PL 01.08.2005 09:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A co do Ciebie Burak - to jak już za 2 dni skończysz GTA to kupuj GW :D

zobacze chociaż nie bardzo bo za tydzień wyjeżdżam chyba ze potem ale potem znow szkoła a nie chce zawalic :D a wiem jak takie gry wciągają :D (diablo lineage .......:D)

Unit 01.08.2005 12:45

Cytat:

Napisany przez zuk4u

Zapomniałeś wspomnieć o skompletowaniu zbroi u collectorów ;) W końcu z podstawowym pancerzem może być ciężko po wyjściu z prologu a żeby zdobyć składniki na nowy armor trzeba trochę pozabijać ;)

Tak w ogóle - jeśli ktoś potrzebuje pomocy lub nie ma z kim grać niech pisze do mnie w grze ew. na GG ;)
Moja postać - Malekith Arnheim

Posluch 01.08.2005 13:06

ja narazie zbieram zbroje oraz moze mi ktoś podpowie gdzie mozna uzyskac torby bo jedna juz znlazlem ale narazie nosic zak niewielki ekwipunek to przesada poza tym potrzebował bym troszke pomocy w katakumbach bo sam nie jesytem narazie w stanie wszystkiego tam rozwalić moja postać to Blood Posluch

Pagerus 04.08.2005 10:23

Panowie - a jesteście zapisani do naszej gildii?

Posluch 04.08.2005 16:47

ja jeszcze nie a gdzie sie moge zapisać ??

Boger 04.08.2005 16:54

Cytat:

Napisany przez Pagerus

A czy Wasza gildia wogole jeszcze dziala? :>
Mam Was dodanych do listy friends i jeszcze nigdy nie widzialem zadnego z Was online :P

Chcialem sie zapisac, ale ani zalozyciel, ani oficer nie odpowiadaja na gg.
Tak wiec nie ma jak sie zapisac :\

DreamCrusher 04.08.2005 17:56

Cytat:

Napisany przez Boger
A czy Wasza gildia wogole jeszcze dziala? :>
Mam Was dodanych do listy friends i jeszcze nigdy nie widzialem zadnego z Was online :P

Chcialem sie zapisac, ale ani zalozyciel, ani oficer nie odpowiadaja na gg.
Tak wiec nie ma jak sie zapisac :\

no ba ze dziala, nie lap oficera na gg tylko na xfire, ja np gg rzadko mam wlaczone notomiast xfire caly czas, cos chyba nie wszystkich masz dodanych bo np ja w tej chwili widze 3 online; jaki masz nick na xfire?

Posluch 04.08.2005 21:55

nie wiem czemu ale żaden z nich nie odpowiada na xfire ??

cancel 05.08.2005 13:12

Mam zamiar kupić Guild Wras'a, ale mam jedno nurtrujące mnie pytanie: jak zdobęde ten 20 lvl (maxymalny) to co wtedy, czy to już koniec gry?? Aha i jeszcze jedno: czy ktoś z was dobił już 20 lvl, jeśli tak to w jakim czasie i ile grał na dzień. Z góry thx.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!

Posluch 05.08.2005 14:25

mam drobny problem przez przypadek jestem w glidii w której nie chciałem być jak z niej można wystąpić ktoś wie ??

Unit 05.08.2005 15:25

Cytat:

Napisany przez Pagerus

Gildii...? Jakiej gildii? ;)
A tak serio, narazie jestem wolnym strzelcem. Najemnik do wynajęcia :D

Cytat:

Napisany przez cancel
Mam zamiar kupić Guild Wras'a, ale mam jedno nurtrujące mnie pytanie: jak zdobęde ten 20 lvl (maxymalny) to co wtedy, czy to już koniec gry?? Aha i jeszcze jedno: czy ktoś z was dobił już 20 lvl, jeśli tak to w jakim czasie i ile grał na dzień. Z góry thx.

Poziom 20 można zdobyć jakoś w połowie gry, może trochę dalej. Po jego osiągnięciu nie awansujesz wyżej ale nadal możesz zdobywać doświadczenie. Za każde 20 000 exp (o ile dobrze pamiętam) dostajesz 1 skill point, dzięki któremu możesz nabyć nowe umiejętności u trenerów.
Poza tym istnieje jeszcze tryb PvP gdzie walczy się z innymi graczami. Po więcej informacji na ten temat odsyłam na fora poświęcone Guild Wars. Sam o PvP wiem niewiele, narazie wykonuję jedynie misje ;)

Cytat:

Napisany przez Posluch
mam drobny problem przez przypadek jestem w glidii w której nie chciałem być jak z niej można wystąpić ktoś wie ??

Gdzieś wyczytałem, że na liście członków gildii należy zaznaczyć swój nick i kliknąć na quit, leave, exit lub coś w tym stylu ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:54.