![]() |
Cytat:
Teraz też mam takie dwa głupie questy, że nie wiem czy dam radę sam zrobić... obecnie mój ranger/warrior jest na 11 lvl'u i pomału zbliżam się do 12 :) |
Cytat:
|
oo, fajnie, ze pierwszy dodatek bedzie za free! :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
To nie bedzie dodatek w stylu ty platnych dodatkow :) (te beda o wiele wieksze) ale mimo wszystko Summer Update zawierac bedzie 2 nowe lokacji, nowe itemy itd i usprawnienia rozgrywki.
PS: (\_/) (O.0) (> <)This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world Domination. Muahahaha |
Cytat:
Swoją drogą to nie wiedziałem, że Henchamni również awansują... ci towarzyszący mi obecnie mają lvl 8 :) |
Pagerus mozesz dzisiaj troche pogierczyc? ja mam czas caly dzien, wiec jak cos to pisz.. - mam juz prawie 6 lvl..
pozdro ;) |
Cytat:
|
Dzisiaj spotkalismy sie w GW z pagerusem i robilismy [moje :P] questy :).. fajnie bylo, ale wybralem jednego super questa, takiego, ze nie moglem sobie z nim poradzic, a gdy juz z pomoca pagerusa udalo sie dotrzec na miejsce... jakby sie wyresetowal i trza od poczatku go przechodzic :|.. podziwiam pagerusa, ze byl taki cierpliwy w stosunku do mnie ;), wielkie dzieki chlopie za pomoc.. juz mam chyba 6lvl i 2/5 paska :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
jak sie ten quest nazywa / ew o co w nim chodzilo?
|
To był quest Supplies for Duke (o ile się nie mylę) - trzeba było znaleźć paru żołnierzy i odeskortować ich do Piken Square...
|
a to juz wiem co poszlo nie tak - weszliscie do miasta i nie poczekaliscie az sie quest zupdateuje; trzeba poczekac przed wejsciem az zolnierze wejda do miasta, wtedy sie pojawi quest updated i mozna isc po nagrode :)
tak czy siak piszcie do mnie dzisiaj (caly dzien mam czas) to pomoge w questach |
Cytat:
|
Cytat:
niestety, dzisiaj az do niedzieli nie bede mogl z wami pograc - bede na dzialce :|, ale to juz prawdopodobnie ostatni weekend tam spedzany.. pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:59. |