Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Guild Wars <= najlepszy mmorpg ostatnich lat (https://forum.cdrinfo.pl/f25/guild-wars-najlepszy-mmorpg-ostatnich-lat-52011/)

Pagerus 30.08.2005 13:37

Cytat:

Napisany przez Smartek
nie wiem, kurcze, ja nigdy nie moge nikogo z was do gry zastac, a sam nie daje rady :|
pozdro ;)

Samemu jest strasznie ciężko (przynajmniej moim zdaniem) - ostatnimi czasy misje robię z Henchmanami (warrior + monk + mage) - ale niektórych questów bez pomocy Rei'a i Zuk'a to bym nie zrobił...
Teraz też mam takie dwa głupie questy, że nie wiem czy dam radę sam zrobić... obecnie mój ranger/warrior jest na 11 lvl'u i pomału zbliżam się do 12 :)

Air 30.08.2005 14:00

Cytat:

ArenaNET, twórcy popularnej sieciowej gry RPG zatytułowanej Guild Wars, ujawnili wreszcie datę premiery Sorrow***8217;s Furnace. Ten oczekiwany dodatek udostępniony zostanie całkowicie za darmo wszystkim graczom Guild Wars już 7 września 2005.

Sorrow***8217;s Furnace wprowadzi do gry dwa nowe regiony do zwiedzenia: Grenth***8217;s Footprint i Sorrow***8217;s Furnace. Obszary te przygotowane zostały z myślą o wysoko-poziomowych postaciach i oferować im będą nowe zadania, nowe potwory, nowe przedmioty oraz wiele innych całkowicie nowych elementów.

Ponadto tego samego dnia na łamach serwisu internetowego DirectSong zamieszczony zostanie specjalny Mini-Pak zawierający ścieżkę dźwiękową z Sorrow***8217;s Furnace oraz próbkę muzyki z Guild Wars Battle Pak 1 - pierwszego uaktualnienia muzycznego dla Guild Wars, którego wydanie planowane jest na koniec września. Mini-Pak dostępny będzie za darmo dla wszystkich posiadaczy aktywnych kont Guild Wars, którzy dokonają rejestracji na stronie internetowej serwisu: www.directsong.com.

Guild Wars określane jest przez twórców mianem CORPG (Competitive Online Role-Playing Game), czyli sieciowej gry RPG nastawionej na rywalizację między graczami, w której sukces zależy wyłącznie od umiejętności gracza a nie czasu jaki poświęca grze. Więcej o informacje Guild Wars znaleźć można pod tym adresem oraz na oficjalnej stronie
Proszę, taką informcję znalazłem na cdprojekt.info

Smartek 30.08.2005 14:06

oo, fajnie, ze pierwszy dodatek bedzie za free! :)
pozdro ;)

Pagerus 30.08.2005 15:52

Cytat:

Napisany przez Smartek
oo, fajnie, ze pierwszy dodatek bedzie za free! :)
pozdro ;)

W sumie to już nie wiem czy to będzie taki pierwszy oficjalny dodatek czy coś w rodzaju patch'a - swoją drogą to ciekawe ile to rozszerzenie będzie zajmować... :-)

REi 31.08.2005 03:40

To nie bedzie dodatek w stylu ty platnych dodatkow :) (te beda o wiele wieksze) ale mimo wszystko Summer Update zawierac bedzie 2 nowe lokacji, nowe itemy itd i usprawnienia rozgrywki.

PS:

(\_/)
(O.0)
(> <)This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world Domination. Muahahaha

Pagerus 31.08.2005 09:55

Cytat:

Napisany przez REi
To nie bedzie dodatek w stylu ty platnych dodatkow :) (te beda o wiele wieksze) ale mimo wszystko Summer Update zawierac bedzie 2 nowe lokacji, nowe itemy itd i usprawnienia rozgrywki.

PS:

(\_/)
(O.0)
(> <)This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world Domination. Muahahaha

Z tego co czytałem to mają być nowe lokacje dla wysokopoziomowców :) Czyli jeszcze nie dla mnie - wczoraj udało mi się osiągnąć w końcu 12 lvl :D Mam teraz fajny quest (prochy jakiejś tam panny mam odzyskać) - wszystko fajnie - dochodzę do prawie samego celu - ale prochy są w świątyni której strzeże spora ilość Charr'ów... :( No i tu zaczyna się ból - bo nie mogę dać sobie rady...
Swoją drogą to nie wiedziałem, że Henchamni również awansują... ci towarzyszący mi obecnie mają lvl 8 :)

Smartek 31.08.2005 09:58

Pagerus mozesz dzisiaj troche pogierczyc? ja mam czas caly dzien, wiec jak cos to pisz.. - mam juz prawie 6 lvl..
pozdro ;)

Pagerus 31.08.2005 10:14

Cytat:

Napisany przez Smartek
Pagerus mozesz dzisiaj troche pogierczyc? ja mam czas caly dzien, wiec jak cos to pisz.. - mam juz prawie 6 lvl..
pozdro ;)

Nie mogę niestety niczego obiecać :( Ale jakby co to chyba mam Cię w XFire więc się zobaczy :)

Smartek 01.09.2005 23:05

Dzisiaj spotkalismy sie w GW z pagerusem i robilismy [moje :P] questy :).. fajnie bylo, ale wybralem jednego super questa, takiego, ze nie moglem sobie z nim poradzic, a gdy juz z pomoca pagerusa udalo sie dotrzec na miejsce... jakby sie wyresetowal i trza od poczatku go przechodzic :|.. podziwiam pagerusa, ze byl taki cierpliwy w stosunku do mnie ;), wielkie dzieki chlopie za pomoc.. juz mam chyba 6lvl i 2/5 paska :)
pozdro ;)

Pagerus 01.09.2005 23:20

Cytat:

Napisany przez Smartek
Dzisiaj spotkalismy sie w GW z pagerusem i robilismy [moje :P] questy :).. fajnie bylo, ale wybralem jednego super questa, takiego, ze nie moglem sobie z nim poradzic, a gdy juz z pomoca pagerusa udalo sie dotrzec na miejsce... jakby sie wyresetowal i trza od poczatku go przechodzic :|.. podziwiam pagerusa, ze byl taki cierpliwy w stosunku do mnie ;), wielkie dzieki chlopie za pomoc.. juz mam chyba 6lvl i 2/5 paska :)
pozdro ;)

Nie ma sprawy - sam się dziwie, że jakieś takie dziwne rzeczy się działy :) No ale dzięki mnie masz już nowe miasto odkryte (Piken Square) gdzie Henchamni mają lvl 6 :) W razie jakby co to może kiedyś powtórzymy ten quest :D

DreamCrusher 02.09.2005 07:48

jak sie ten quest nazywa / ew o co w nim chodzilo?

Pagerus 02.09.2005 09:12

To był quest Supplies for Duke (o ile się nie mylę) - trzeba było znaleźć paru żołnierzy i odeskortować ich do Piken Square...

DreamCrusher 02.09.2005 09:17

a to juz wiem co poszlo nie tak - weszliscie do miasta i nie poczekaliscie az sie quest zupdateuje; trzeba poczekac przed wejsciem az zolnierze wejda do miasta, wtedy sie pojawi quest updated i mozna isc po nagrode :)
tak czy siak piszcie do mnie dzisiaj (caly dzien mam czas) to pomoge w questach

Pagerus 02.09.2005 09:47

Cytat:

Napisany przez zuk4u
a to juz wiem co poszlo nie tak - weszliscie do miasta i nie poczekaliscie az sie quest zupdateuje; trzeba poczekac przed wejsciem az zolnierze wejda do miasta, wtedy sie pojawi quest updated i mozna isc po nagrode :)
tak czy siak piszcie do mnie dzisiaj (caly dzien mam czas) to pomoge w questach

No możliwe, że właśnie o to chodziło - ja nie miałem żadnych problemów jak robiłem ten quest dużo dużo wcześniej :)

Smartek 02.09.2005 14:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No możliwe, że właśnie o to chodziło - ja nie miałem żadnych problemów jak robiłem ten quest dużo dużo wcześniej :)

ehh, znowu pobieglem jak glupi prosto przed siebie :/.
niestety, dzisiaj az do niedzieli nie bede mogl z wami pograc - bede na dzialce :|, ale to juz prawdopodobnie ostatni weekend tam spedzany..
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:59.