![]() |
Coś tam zuku nie działa bo jak sie klika to wyskakuje strona w typie yousendit.com ale zadnego pliku tam nie widze
|
Cytat:
|
Słuchajcie - a głosować mogą tylko gracze z naszej Gildii czy wszyscy forumowicze?? Bo jak wszyscy to sytuacja może się skomplikować nieco... a jak nie to jest 3:2 dla mojej opcji :D
|
Tylko aktualni czlonkowie gildi badz osoby ktore maja zamiar dolaczyc w najblizszym czasie.
|
Ja własnie wracam z wycieczki po Guild Hallach Death Isle bo dogłębszym zbadaniu wyglada bardzo łądnie ale wydaje mi sie ze jakos nie pasuje do naszej gildii(mamy za mało necromantów)
Nomad Isle tez wyglada bardzo ąłdnie zwłasza te kosci smoków doookoła:D Burning Isle mnie oszołomilo jest super ta podoba i się równie bardzo ja Frozen Frozen Isle według mnie to najlepszy Guild Hall jaki moze być! Super klimacik tam jest i wogole:D |
Czyli licza sie tylko Frozen Isle i Isle of the Dead z wyraznym nastawieniem na Frozen... ok
Dzisiaj lub najpozniej jutro dokonam "zakupu" Guild Halla wiec jak ktos ma cos jeszcze do powiedzenia niech powie to teraz lub zamilknie na wieki ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to wybieramy Frozen... i AMEN :D
|
Ja bym chcial Nomands, a jak nie to Islands :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
FROZEN!!!!!! A jka nie to walczymy na arenie<= :boks:
|
Cytat:
|
Spoko Spoko damy rade:p
|
Dobra ludzie Guild Hall juz jest byłem przy zakupie. Jutro o 21 jest impra:D w Gild Statusie sa wszytkie informacje
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |