![]() |
Cytat:
ehhh, mam trochę czasu bo żona z dziećmi wyjechała i nie mogę pograć :sciana: |
No i co? Nikt nie gra już w GW? :P
Ja przez dłuższy czas sam nie grałem - ale przez ten weekend nieco popykałem - może i dzisiaj się uda na chwilkę włączyć :) |
gra gra ale nie na tym forum pisza ;)
|
Cytat:
|
Panowie, a jak tam ten dodatek?
Bo cos zadnych opinii o nim nie widzialem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
ostatnio prawie nie pykam, bo raz ***380;e nie mam czasu, dwa ***380;e ***322;adna pogoda (by***322;a :P) a po trzecie nie chce mi si***281; chwilowo.
co do dodatku, to jest bardzo dobry, ale zeps***243;***322; troch***281; klimat gry. to ju***380; nie to, co podstawka, gdzie by***322;a d***322;uga wci***261;gaj***261;ca fabu***322;a, kt***243;r***261; robi***322;o si***281; po kilka razy za ka***380;dym razem odkrywaj***261;c smaczki. |
Cytat:
|
Przeinstalowałem system i wreszcie GW zaczeło mi działać, a już myślałem że ktoś mi konto zakosił :)
|
Evencik całkiem znośny :) Ostatnio wziąłem się za questy w Canthcie na tej dużej wyspie - cholera - każdy wart jakieś 2-3k expa - poziomy same lecą :D Chociaż fakt - jak na razie to dość ciężko mi się tam gra... dalej pewnie będzie gorzej :P
Tak w ogóle to poszukuję Naga Pelts - jak ktoś ma 2 na zbyciu to byłbym wdzięczny :) |
Naga Pelts już nieaktualne - kupiłem :P
Rozdają już może te maski? Bo chyba dzisiaj mieli to robić... |
Kurde - ostatnio tylko ja tu piszę :P
Nowy update do GW (info dla tych co jeszcze nie wiedzą - ale pewnie już wszyscy wiedzą) zawiera kilka ciekawych (przynajmniej dla mnie) zmian: - Dodano schowek na materiały. Aby dokupić tą opcję, należy udać się do Przedstawicieli Xunlai[Xunlai Representatives] w Shing Jea Monastery lub Kaineng Center. (Postacie PvP będą mogły korzystać ze schowka, gdy tylko któraś z postaci PvE go wykupi). - Dodano możliwość rozdzielania paczek przedmiotów. Trzymając klawisz Shift, przeciągamy danę paczkę na inne woolne miejsce w plecaku/schowku. Jak dla mnie obu tych rzeczy brakowało w GW - teraz jest już "prawie" idealnie (prawie bo pewnie coś by się tam jeszcze znalazło - jak zawsze :D ) |
W dniach 28-31 lipca uzyskamy dostęp do przetestowania dwóch nowych profesji z 3 części GW - zapowiada się ciekawie - najbardziej jednak podoba mi się nazwa jednej z tych profesji - PARAGON :rotfl:
|
Rezerwuje sobie nazwe "Paragon Ze Sklepu" lub " | Fiskalny |" :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:28. |