![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Na tym screenie widac czesc swiata ktora odkrylem
:![]() Jeszcze mi troche zostalo :![]() A przypominzm ze jeszcze ni pojawil sie zaden dodatek
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 24.05.2005 o godz. 17:33 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]() Ps. Screeny mogly ci sie wydawac malowiarygodne przez poswiate na nich widoczna, ale ona naprawde w grze jest, daje to dziwne wrazenie snu - swietny pomysl ![]() Ps2. Screeny robione na szybko
|
|
|
|
#4 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
fakt, grafika jest b. ladna
![]() ja juz nie moge sie doczekac - naszczescie poprawianie ocen juz mi sie prawie konczy, od przyszlego czwartku bede mial spokoj.. i kase chyba tez ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2005
![]() |
Hmm... Tak z ciekawości zacząłem sobie czytać o Guild Wars i stwierdziłem, że gra jest co najmniej ciekawa. Interesująco przedstawia się rozwój postaci, a dokładniej to, że o sile decyduje odpowiednia taktyka oraz dobranie umiejętności a nie sprzęt i poziom.
Największą jednak zaletą jak dla mnie jest brak abonamentu. A to dlatego, że z powodu braku czasu nie gram zbyt często. W takim wypadku wszelkie abonamenty nie są dla mnie zbyt opłacalne. I tak na zakończenie: zakup gry w planach (koniec czerwca, początek lipca) więc jakby ktoś chciał grać będę do dyzpozycji
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
http://www.vivid.pl/php/mmed/detale....&la=&nr=104235
Z wysylka wyszlo mnie 114 zl. Mam nadzieje ze przyjdzie ![]() Jakby co to Wawa - pojade, zrobie odpowiedni klimat do uczciwej pracy ... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Dobra zamwaim bo mam juz kase Rei jkie sa dosptene klasy postaci i rasy?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ClassicGOD
![]() |
A co faq'a przeczytac nielaska
?Rasy sa takie: Ludzie (jedyna grywalna rasa - przykro mi )Char (glowny zly?) Cale inne badziewie - fauna flora, nieumarli - normalne potworki lub summony (nieumarli) Ale zato kombinacji klas jest okolo 30 ![]() Jest 6 podstawowych klas: Warrior - chyba kazdy wie co i jak? ![]() Monk - Postac czysto suportowa - leczenia i inne enchantments Mesmer - mistrz iluzji i kontroli Necromancer - jak ktos lubi umarlakow i wampiryElementalist - typowy mag nastawiony na zadawanie obrazen Ranger - odpowiednik huntera - jedyna postac z zwierzakiem ![]() Do kazdej profesji mozna wybrac druga ktora bedzie ja uzupelniala, lecz nasza druga profesja nie bedzie posiadac najmocniejszego atrybutu tej profesji (np zdolnosci czerpania energi z dusz umierajacych - necromancer)
|
|
|
#11 |
|
ClassicGOD
![]() |
przykro mi ale poczekacie do czerwca bo to wydanie polskie.
|
|
|
#12 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#13 | |
|
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Jutro zadzwonie do tej firmy, potem do CDP i zobaczymy jak to bedzie ...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guru
![]() |
@no chyba ze tak, ale powinni przynajmniej dac wybor - angielska wczesniej, pl pozniej
@pawelblu napisalem maila do vivida ze co im sie termin premiery nie zgadza z tym na stronie cdp (mogliby zaktualizowac dane o terminie premiery)
|
![]() |
|
|