![]() |
Cytat:
Dzięki Burt,przynajmiej ty jesteś tutaj osobą pomagającom na forum:spoko:Jutro pójde do babci to zapożycze ten napęd.:D A jesli będzie działać to co to oznacza?A nie moge gdzieś w sieci ściagnąc tego małego pliczku do hl2? Pozdro|| |
@szakal555, zrobi***322;e***347; tak jak ci napisa***322;em wcze***347;niej?We***378; nap***281;d i pami***281;***263; Ram od tego drugiego komputera i sprawdz u siebie.
Cytat:
|
Powiem tak gra jest orginalna w 100%,pożyczona od kolegi.Dokładnie to gra się instaluje ale emotki hl2.exe. nie ma .Pod koniec instalacji wywala mi błąd nawet po sformatowaniu dysku.
|
Cytat:
|
Cytat:
Moim zdaniem jedynie osoba, która nie ma w domu żadnego pirata, może mieć moralne prawo do pouczania w tej kwestii innych. Innymi słowy.. niech zapadnie milczenie ;) Żeby nie było - Orange Box oryginał już mam :) Mimo, że nie mam czasu, żeby nawet skończyć E1... |
Niekoniecznie musi to by***263; pirat, skoro wywala mu b***322;***261;d podczas instalacji.
To mo***380;e by***263; wina nap***281;du lub pami***281;ci.Uszkodzony ram wywala si***281; podczas instalacji, gdy instalator musi rozpakowa***263; du***380;y plik.Wtedy orginalny Orange Box, nawet z podpisem prezesa Valve, si***281; wywali. Moja rada taka: Buchnij na moment ram i nap***281;d z komputera babci(na chyba, ***380;e ona tez chce pogra***263;) i sprawd***378; u siebie. |
Niekt***243;rych to przerasta :szczerb:
|
Kup oryginal - lol... ludzie The Orange Box to nejwieksza okazja na rynku gier - czy to tak trudno kupic cos legalnie?
|
Gra pięknie się instaluje,ale pod koniec wywala mi jakiś błąd.Ignoruje go i idze dalej.Póżniej okazuje się że nie zainstalowała się najważniejsza rzecz w HL2. Launcher.exe dzięki któremu odpalamy gre.O dziwo na komputerze(u babci) pięknie śmiga,żadnych błędów nie wywala.Domyślacie się co może być tego przyczyną?
Pozdro |
dzi***281;ki za odpowied***378; :) co do kupna to przemy***347;le :)
|
Warto! (kupić!)
Wymagania takie, jak silnik source (zaktualizowany, czyli jak EP2) , czyli niskie ;) |
Zastanawiam si***281; nad za***322;atwieniem sobie Portala :) i mam pytanie czy warto "psu***263; sobie ocen***281; w sklepie" :) ? oraz czy wymagania s***261; naprawd***281; takie jak pisz***261; :) chodzi o to czy na lapie odpali :) z g***243;ry dzi***281;ki
|
Skonczylem Portal i The Lost Coast (szkoda, ze obydwa takie krotkie) a potem zaintalowalem Team Fortress 2. I HL2 poszlo na razie w odstawke. :) Dawno sie tak nie usmialem jak przy TF2.
|
The Cake is a Lie !!
|
powaznie:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:06. |