![]() |
Ja już widziałem na warezie i nawet się ssało, ale wyłączyłem, bo nie jestem przekonany, że to hl2 chociaż zajmował troche ponad 3GB :D
|
Tutaj mamy dokłądny czas ile pozostało do premiery
http://www.nicolasgames.pl/ Ciekawe jak to będzie z tą autoryzacja przez net, ale mnie to nie martwi :) |
ja od jutra poluje na torrencie :D
|
Cytat:
|
no to trzeba wlaczyc powoli stoper i odliczac:D
|
Cytat:
A od jutra wielkie granie. |
Gdy pisze te slowa zostalo jeszcze dokladnie (tylko) 10godz 33min i 20 sec :D
|
No to zostało tylko parę godzin. Od jutra zostaną uruchomione serwery do autoryzacji gry przez net.
Na allegro już można kupić wersję pudełkową: zwykłą i kolekcjonerską. |
Cytat:
W środę premiera, we wtorek już gram... |
no niestety jest powód, który czyni że wersja kolekcjonerska jest droższa od standardowej bo wersja kolekcjonerska zawiera:
Half-Life 2 w wersji DVD Counter-Strike: Source Half-Life: Source Darmową koszulkę z limitowanej edycji (rozmiar XL) Przewodnik Primy po Half-Life 2 ***8211; Informacje o postaciach, tworzeniu gry i ponad 100 rysunków a standardowa: Half-Life 2 Counter-Strike: Source ale zgodze się, że mimo tego wersja kol. jest conajmniej o te 100zł za droga, 200-220 zł bym jeszcze zrozumiał, ale to nie znaczy że bym ją kupił, to nie na moją kieszeń :P PS. we wtorek premiera, a w środe już gram :D |
Cytat:
|
Cytat:
Płyty DVD są już tak bardzo tanie a jednak u nas dalej jest to wysoki standard i mało która gra jest tak wydawana, a jak już wydadzą to w zawrotnej cenie. Żonglerka płytami to nie jest to co lubię. |
Cytat:
|
No to się doczekaliśmy :peace: we wtorek wychodzi HALF LIFE 2!!
Niech mi ktoś wytłumaczy co to jest ten Steam. Dosatję kod i zaciągam pliki z netu? Interesuje mnie wersja na DVD bo w polszy kosztować będzie koło 300 zł. |
Ja tam nie musze sie z mulem meczyc - gre juz mam tylko czekam az ja odblokuja.... coraz bardziej jestem przekonany ze radeon 9600XT byl dobrym zakupem :D (kiedy go kupowalem byl lepszy niz cokolwiek w tej samej cenie a kuponik HL2 mnie zaskoczyl - wiedzialem ze je daja ale nie do wszystkich i w sumie na niego nie liczylem)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |