Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Half-Life 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/half-life-2-a-40458/)

gallus 15.11.2004 23:44

Ja już widziałem na warezie i nawet się ssało, ale wyłączyłem, bo nie jestem przekonany, że to hl2 chociaż zajmował troche ponad 3GB :D

Air 15.11.2004 23:44

Tutaj mamy dokłądny czas ile pozostało do premiery
http://www.nicolasgames.pl/

Ciekawe jak to będzie z tą autoryzacja przez net, ale mnie to nie martwi :)

Turboni 15.11.2004 23:39

ja od jutra poluje na torrencie :D

andrzejj9 15.11.2004 23:39

Cytat:

Napisany przez REi
Gdy pisze te slowa zostalo jeszcze dokladnie (tylko) 10godz 33min i 20 sec :D

maniacy ;)

legion 15.11.2004 23:37

no to trzeba wlaczyc powoli stoper i odliczac:D

Air 15.11.2004 23:34

Cytat:

Napisany przez REi

Co się stało z Twoim avatarem, Był super!!

A od jutra wielkie granie.

REi 15.11.2004 23:29

Air 15.11.2004 13:00

No to zostało tylko parę godzin. Od jutra zostaną uruchomione serwery do autoryzacji gry przez net.

Na allegro już można kupić wersję pudełkową: zwykłą i kolekcjonerską.

andrzejj9 11.11.2004 15:07

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
no niestety jest powód, który czyni że wersja kolekcjonerska jest droższa od standardowej bo wersja kolekcjonerska zawiera:

Half-Life 2 w wersji DVD
Counter-Strike: Source
Half-Life: Source
Darmową koszulkę z limitowanej edycji (rozmiar XL)
Przewodnik Primy po Half-Life 2 ***8211; Informacje o postaciach, tworzeniu gry i ponad 100 rysunków

a standardowa:
Half-Life 2

ale zgodze się, że mimo tego wersja kol. jest conajmniej o te 100zł za droga, 200-220 zł bym jeszcze zrozumiał, ale to nie znaczy że bym ją kupił, to nie na moją kieszeń :P

PS. we wtorek premiera, a w środe już gram :D

Widzisz, i przez to, że tak to wygląda, większość polskich graczy trochę inaczej sformułuje Twoje ostatnie zdania:

W środę premiera, we wtorek już gram...

Y@nkee_PL 11.11.2004 15:03

no niestety jest powód, który czyni że wersja kolekcjonerska jest droższa od standardowej bo wersja kolekcjonerska zawiera:

Half-Life 2 w wersji DVD
Half-Life: Source
Darmową koszulkę z limitowanej edycji (rozmiar XL)
Przewodnik Primy po Half-Life 2 ***8211; Informacje o postaciach, tworzeniu gry i ponad 100 rysunków

a standardowa:
Half-Life 2

ale zgodze się, że mimo tego wersja kol. jest conajmniej o te 100zł za droga, 200-220 zł bym jeszcze zrozumiał, ale to nie znaczy że bym ją kupił, to nie na moją kieszeń :P

PS. we wtorek premiera, a w środe już gram :D

andrzejj9 11.11.2004 13:50

Cytat:

Napisany przez Air
Tak wersja DVD jak to zwą kolekcjonerska bedzie kosztować około 300 zł. Normalna (dla mnie nienormalna) wersja na 5 CD bedzie kosztowac 139 zł (w MM napewno koło 110).

Płyty DVD są już tak bardzo tanie a jednak u nas dalej jest to wysoki standard i mało która gra jest tak wydawana, a jak już wydadzą to w zawrotnej cenie. Żonglerka płytami to nie jest to co lubię.

Powiem szczerze - nie widzę żadnego powodu, dla którego wersja DVD powinna chociaż o grosz być droższa od CD. Jeśli tak jest, a wydania oprócz tego niczym się nie różnia, to, i piszę to z przykrością, dystrybutor sam prosi się o niską sprzedawalność. A jeśli już robi się wydanie eksluzywne, to warto jednak byłoby również zrobić normalne, za normalną na nasze warunki cenę.

Air 11.11.2004 12:49

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kurde, jeśli jakiś dystrybutor wyda w Polsce grę za 300 złotych, to stwierdzę, że zgłupiał do reszty. Zresztą podobnie osoba, która tyle zapłaci za grę.... Chyba naprawdę jesteśmy bogatym społeczeństwem...

Tak wersja DVD jak to zwą kolekcjonerska bedzie kosztować około 300 zł. Normalna (dla mnie nienormalna) wersja na 5 CD bedzie kosztowac 139 zł (w MM napewno koło 110).

Płyty DVD są już tak bardzo tanie a jednak u nas dalej jest to wysoki standard i mało która gra jest tak wydawana, a jak już wydadzą to w zawrotnej cenie. Żonglerka płytami to nie jest to co lubię.

andrzejj9 11.11.2004 12:23

Cytat:

Napisany przez Air
No to się doczekaliśmy :peace: we wtorek wychodzi HALF LIFE 2!!

Niech mi ktoś wytłumaczy co to jest ten Steam. Dosatję kod i zaciągam pliki z netu? Interesuje mnie wersja na DVD bo w polszy kosztować będzie koło 300 zł.

Kurde, jeśli jakiś dystrybutor wyda w Polsce grę za 300 złotych, to stwierdzę, że zgłupiał do reszty. Zresztą podobnie osoba, która tyle zapłaci za grę.... Chyba naprawdę jesteśmy bogatym społeczeństwem...

Air 11.11.2004 12:02

No to się doczekaliśmy :peace: we wtorek wychodzi HALF LIFE 2!!

Niech mi ktoś wytłumaczy co to jest ten Steam. Dosatję kod i zaciągam pliki z netu? Interesuje mnie wersja na DVD bo w polszy kosztować będzie koło 300 zł.

REi 03.11.2004 23:51

Ja tam nie musze sie z mulem meczyc - gre juz mam tylko czekam az ja odblokuja.... coraz bardziej jestem przekonany ze radeon 9600XT byl dobrym zakupem :D (kiedy go kupowalem byl lepszy niz cokolwiek w tej samej cenie a kuponik HL2 mnie zaskoczyl - wiedzialem ze je daja ale nie do wszystkich i w sumie na niego nie liczylem)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56.