![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Szperacz
Data rejestracji: 26.06.2005
![]() |
Tak wlasnie Half Life 2 to kolejna po Quake3 i Half Life 1 gra ktora dziala na wszystkim co ma ekran i klawisze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Na razie czasu brak na granie w cokolwiek
![]() Ale do HL2 wrócę kiedyś - na razie niech czeka na półce na lepsze czasy ![]() ![]()
![]() |
#4 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No.. w tygodniu nie miałem czasu, ale dzisiaj wygospodarowałem wieczorkiem (a właściwie w nocy) kilka godzin, żeby sobie znowu przy HL siąść
![]() No i pograłem i gdyby nie to, że cały dzień siedziałem przed komputerem nad projektem i boli mnie już trochę od tego głowa to grałbym dalej ![]() ![]() W każdym razie gra dalej świetna ![]()
![]() |
#5 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Poza tym w grze na szczególną uwagę zasługuje fabuła i granie raz na tydzień godzinę to jak oglądanie Losta w telewizji raz na tydzień (albo jeszcze bardziej - 24 godziny ) ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
the one
CDRinfo VIP
No i gra już skończona, właściwie już w niedzielę.
Muszę przyznać, że sama końcówka również mnie nie rozczarowała i do końca naprawdę bardzo przyjemnnie się grało ![]() A zrobionie tego budynku w grze to już dzieło sztuki. Tylko w jednej grze (a właściwie serii gier) do tej pory spotkałem się z takim rozmachem w projektowaniu plansz, a mianowicie w Jedi Knight II i Jedi Academy. Które to gry swoją drogą też bardzo mi się podobały. Tylko zakończenie trochę mnie rozczarowało. Taki już jestem, że lubię happy endy, a tu jak już tami miał być, to nagle się coś skopało (jak to w half lifie ![]() No a że grę skończyłem trochę szybciej niż się spodziewałem i miałem jeszcze trochę czasu, to... zacząłem grać od początku ![]() Przekonałem się też, że moje początkowe zastrzeżenia odnośnie grafiki spowodowane były tylko niewłaściwymi ustawieniami. Te, które mam obecnie (prawie wszystko na full) to poezja obrazu, a jednak z pierwszych scen, kiedy ucieka się po dachu i widzi cały horyzont jest naprawdę świetna.. Podsumowując - gra to kawał bardzo dobrej i przemyślanej roboty, tylko pogratulować ![]()
![]() |
#9 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
lol zeby grac bez neta wystarczy.... grac bez neta
![]()
![]() |
#10 |
ClassicGOD
![]() |
Odkopuje temat w zwiazku z pojawieniem sie Half-Life 2: Episode 1 skonczylem go wczoraj i jestem zachwycony ^^ szkoda ze taki krotki (okolo 5-6h gry na hardzie)
![]() |
#11 | |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() --- EDIT Nie jest źle - ok. 53 złotych w Empiku. Trzeba będzie sobie kupić ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
hmm juz zamoiw***322;em zobaczymy czy bedzie dobra ;]
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ClassicGOD
![]() |
Wlasnie ukonczylem drugi raz tym razem z wlaczonym "comentary mode" - z komentarzy tworcow mozna dowiedziec sie masy ciekawych rzeczy - np jaka sztuczka posluzono sie zeby zwrocic na cos uwage gracza, jak uzyto filtru koloru zeby stworzyc odp nastroj - w grze tego nie zauwazamy ale te sztuczki sprawdzaja sie zadziwiajaco dobrze. Grafika powala na kolana pomimo iz na pierwszy rzut oka nie zmieniala sie od HL2 (bardziej szczegolowe tekstury, lepsze modele i modyfikacje w odswietleniu - i nie mowie tu o HDR a o grze swiatel jaka zgotowali autorzy).
Jedna scenka mi szczegolnie utkwila w pamieci - walka z gunshipem (przejdziecie to zobaczycie ![]() Jedno mnie denerwuje... o ile w HL2 pogralem z detalami na max to juz w Ep1 musze zachowac detale zalecane dla mojego sprzetu (czyli modele i textury na med). I na koniec screenik ^^: ![]()
![]() |
#15 |
![]() ![]() |
5-6h na hardzie? No i ponad 50zł za grę?
![]() Niedawno nabyłem TR Legenda - którego podobno można skończyć w około 10h - chociaż pewnie znajdą się i tacy co skończą to szybciej - normalna cena gry to 129zł - ja na szczęście kupiłem to nieco taniej... A potem się ludzie dziwią niektórzy, że się oryginałów nie kupuje... za taką cenę chyba można wymagać nieco więcej rozrywki...
![]() |
|
|