![]() |
na tym niebieskim ekranie jest napisane ze wystapil blad z jakims plikiem (nie chodzi o exe) i momentalnie sie restartuje...teraz natomiast zaczal sie pojawiac blad z aplikacja .exe i pyta o wysylanie raportow lub nie :/ w ogole nie mam pojecia o co chodzi,bo czy tak czy tak zaczyna sie tak samo czyli zawieszeniem gry...sprzet mam dobry i chodzi plynnie wszystko:
Athlon XP 2500+ 1.83GHz pamiec RAM - 1GB karta - GeForce 7800 GS 256Mb Ogolnie radze sobie z problemami podczas uruchomien gier (sterowniki,directX),ale jesli chodzi o to co wyzej napisalem to kompletnie nie mam pojecia o co moze chodzic :( |
Cytat:
|
Ludzie,mam problem!!! :(
W czasie gry,w roznych momentach, gra sie zawiesza i po chwili wychodzi z gry na niebieski DOSowski ekran z komunikatem,a po kilku sekundach nastepuje samoczynny restart komputera :/ z gierka jest wszystko ok,na pewno chodzi o problem sprzetowy lub systemowy Jesli ktokolwiek potrafi mi pomoc to z gory dziekuje :) |
Cytat:
|
troche sie rozczarowalem ale i tak niezle wyglada trzeba jeszcze zaczekac na Polska wersie ale jak narazie daje H5 8/10 :D
|
Cytat:
|
Mam full wersje tej gry, zainstalowa***322;em by zoabczy***263; jak si***281; prezentuje, tnie si***281; na najmniejszych detalach niemi***322;osiernie :D
|
Przelew na gre juz zrobiony :) Wystraczy tylko czkeam az ladny kuferek przyjdzie do domu :D
|
@cancel
sam na to wpadlem, nic z tego... dalej nie dziala @pablocoo dx rowniez instalowalem... |
Nie wiecie kto podkłada głos temu brodaczowi co jest w cutscence przed pierwszą misją w pierwszej kampanii? Chodzi mi oczywiście o angielską wersję językową - bo polska mnie jakoś nie kręci...
|
@fony spróbuj zainstalować nowe stery do grafy
Ja pewnie niedługo dostane orginał HoMM'a V. Szkoda, że na konsole nie wypuszczą. Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!! |
Moze sterowniki? Albo DX?
|
mhm... mam h5, ale jak wlaczam to wyrzuca mnie do windowsa (przy odpaleniu planszy, do gry wejde)
to samo mialem w demie wie ktos moze co jest tego przyczyna?;/ Pozdrawiam Stanley |
:taktak: :fiu: :fiu: :spoko:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:53. |