Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Heroes of Might & Magic 5 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/heroes-might-magic-5-a-55627/)

chaos23 05.06.2006 21:19

na tym niebieskim ekranie jest napisane ze wystapil blad z jakims plikiem (nie chodzi o exe) i momentalnie sie restartuje...teraz natomiast zaczal sie pojawiac blad z aplikacja .exe i pyta o wysylanie raportow lub nie :/ w ogole nie mam pojecia o co chodzi,bo czy tak czy tak zaczyna sie tak samo czyli zawieszeniem gry...sprzet mam dobry i chodzi plynnie wszystko:
Athlon XP 2500+ 1.83GHz
pamiec RAM - 1GB
karta - GeForce 7800 GS 256Mb

Ogolnie radze sobie z problemami podczas uruchomien gier (sterowniki,directX),ale jesli chodzi o to co wyzej napisalem to kompletnie nie mam pojecia o co moze chodzic :(

Creew 05.06.2006 21:36

Dobry Format Nie jest Zly :D I tak apropo topic'u, gralem chwile w tego Heroesa, a ejstem fanem serii heroesa (noo, procz 4 ;) ) i szczerze mowiac mam mieszane odczucia, moze moj sprzet nie uciagnie potencja***322;u graficznego jaki ma w sobie ta gra, ale w tego typu grach nie chodzi tylko o grafike... Jakos TR***211;JKA trzyma mnie do dzis i co jakis czas pogrywam, ale 5 nie podeszla mi, spodziewalem sie rewolucji i moze jest faktycznie jakas rewolucja, ale nie w tym kierunku w ktorym oczekiwalem. Swoj***261; droga IMPLOZJA rz***261;dzi, czadowa animacja :D I dodajac na koniec, podoba mi sie tryb build zamku, ciekawy jest, moze uproszczony, ale dobry :)
Mieszane odczucia :)
pozdrawiam

- Deckard - 05.06.2006 23:06

Cytat:

Napisany przez chaos23
na tym niebieskim ekranie jest napisane ze wystapil blad z jakims plikiem (nie chodzi o exe) i momentalnie sie restartuje...teraz natomiast zaczal sie pojawiac blad z aplikacja .exe i pyta o wysylanie raportow lub nie :/ w ogole nie mam pojecia o co chodzi,bo czy tak czy tak zaczyna sie tak samo czyli zawieszeniem gry...sprzet mam dobry i chodzi plynnie wszystko:
Athlon XP 2500+ 1.83GHz
pamiec RAM - 1GB
karta - GeForce 7800 GS 256Mb

nie chodzi mi o to jaki masz sprzęt :nie: tylko jaki zasilacz:taktak: [marka / model]
i wrzuć tu log tego błędu

chaos23 06.06.2006 22:06

zasilacz HuntKey LW-6400H

- Deckard - 06.06.2006 22:08

Cytat:

Napisany przez chaos23
zasilacz HuntKey LW-6400H

prosiłbym jeszcze o log błędu, no i mam nadzieje że sprzęt nie kręcony :>

chaos23 07.06.2006 15:05

moze zabrzmi to dziwnie ale o co chodzi dokladnie z tym logiem bledu?? :)

chaos23 07.06.2006 15:25

przed chwila mi wyszedl do tego niebieskiego ekranu z informacja o bledzie pliku nv4.asp...i co to znaczy?

pawelblu 08.06.2006 11:16

Przed chwila dostalem hirolsa 5 (mialo przyjsc przed premiera :( ) i ponawiam pytanie - jak to ugryzc.

loki7777 08.06.2006 17:50

a co chcesz gryzc, ***** juz jest i dziala jako no cd:)

chaos23 09.06.2006 17:39

mam problem z przejsciem 4 misji kampanii Heaven :(
posiadam boots of leviatation i przeszedlem przez zburzony most...zaraz za nim wlaczyla mi sie animacja, po skonczeniu ktorej napisane mialem "mission completed". Nie przeszedl mi do ostatniej misji tej kampanii tylko wyszedl do main menu gdzie mialem czynna tylko 1 misje tejze kampanii! Nie mam pojecia o co chodzi,czemu mnie nie wrzucil (albo czemu sam tego nie moge zrobic)do ostatniej misji...w tych samych okolicznosciach konczyliscie te misje??
z gory dzieki za pomoc
pozdrowienia

pawelblu 09.06.2006 18:53

Cytat:

Napisany przez loki7777

Nie chce robic prowizorki - chce miec kopie 1:1. Zreszta ingerencja w kod gry jest nielegalna ||

epol 10.06.2006 14:17

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Przed chwila dostalem hirolsa 5 (mialo przyjsc przed premiera :( ) i ponawiam pytanie - jak to ugryzc.

U mnie kurier był już w poniedziałek 5-go, ale nikogo nie było, wieć raz jeszcze przyjachał 6-go we wtorek tak jak miało być.

Cytat:

Napisany przez chaos23
mam problem z przejsciem 4 misji kampanii Heaven :(
posiadam boots of leviatation i przeszedlem przez zburzony most...zaraz za nim wlaczyla mi sie animacja, po skonczeniu ktorej napisane mialem "mission completed". Nie przeszedl mi do ostatniej misji tej kampanii tylko wyszedl do main menu gdzie mialem czynna tylko 1 misje tejze kampanii! Nie mam pojecia o co chodzi,czemu mnie nie wrzucil (albo czemu sam tego nie moge zrobic)do ostatniej misji...w tych samych okolicznosciach konczyliscie te misje??
z gory dzieki za pomoc
pozdrowienia

W wersji Kolekcjonerskiej jest poradni jak przejśc grę, więc zerkne jak powinno być.
Nie zamierzam z niego korzystać :)

Cytat:

Napisany przez loki7777

Dla wersji DVD jest cos?

Udało się już komuś zgrać DVD gry żeby śmigało?

cancel 12.06.2006 20:30

Ja gierke dostałem we wtorek 6.06.06.Doszedłem do 5 misji kampani przystani, czyli pierwszej (mało gram bo czasu nie mam). Mi śmiga super (chociaż troche grafa nie nadąża). Za 90 zł dostałem Herosy 5 i 3, wykaz skrutów klkawiszowych, poradnik i karte pomocy do 5. Jest juz dostępny patch 1.1 do wersji PL (do angielskiej wyszedł zaraz po premierze), poprawia on sporo błędów w grze. Popieram dubing w grach.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

epol 13.06.2006 12:37

Cytat:

Napisany przez cancel
Ja gierke dostałem we wtorek 6.06.06.Doszedłem do 5 misji kampani przystani, czyli pierwszej (mało gram bo czasu nie mam). Mi śmiga super (chociaż troche grafa nie nadąża). Za 90 zł dostałem Herosy 5 i 3, wykaz skrutów klkawiszowych, poradnik i karte pomocy do 5. Jest juz dostępny patch 1.1 do wersji PL (do angielskiej wyszedł zaraz po premierze), poprawia on sporo błędów w grze. Popieram dubing w grach.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Racja Dubbing w gra to fajna sprawa :)

Jesteśmy w tym samym momencie :)

A łatka do plki chyba była w tym samym dniu co premiera, czyli 8-go.

Zgadza się to co pisałem wcześniej, tzn gra potrzebuje tylko płytki do startu, więc jakoś sobie radze w domu z grą na dwóch kompach :)

piecia166 15.07.2006 14:13

Z tymi b***322;***281;dami na DOS mo***380;e wywala***263; je***380;eli ma si***281; zainstalowany windows starszy ni***380; 2K/Xp gra nie przystosowana do starszych windows***243;w (98 w d***243;***322;

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:16.