![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2009
![]() |
Ja bym się najpierw zastanowił, co oznacza, że gry są lepsze, bo przecież zwykle to tylko jakieś cechy gry są lepsze, jeżeli jakaś cecha jest ważniejsza dla ciebie to na jej podstawie uznasz, że gra jest lepsza. Na pewno nowsze gry są ładniejsze graficznie (wizualnie), ale jeżeli chodzi o grywalność to sam nie wiem, wydaje mi się, że kiedyś większą miałem ochotę posiedzieć na jednej grze i np. kilka razy przejść, ale może to kwestia wieku, a nie samych gier. Pamiętam jeszcze na pegasusie grało się wiele razy w contrę lub mario, a siadając do dzisiejszej gry, nawet gdy jej nie przechodzę z braku czasu, nie wydaje mi się, abym chciał w nią odnowa zagrać, natomiast w contrę z kolegą jak najbardziej mogę grać
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
PS2 problem znikły gry z płyty | piterro46 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 4 | 26.04.2010 16:32 |
Gry Pal na PS2 NTSC | hmatulik | Hardware | 3 | 07.03.2010 19:46 |
Dwie gry na jednym DVD | kamild1996 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 2 | 02.03.2010 15:51 |
Nieuruchamiające się gry | andrzejj9 | Off topic | 32 | 03.07.2004 15:02 |
Fajne gry online | Joe_Doe | Off topic | 10 | 01.01.2004 04:17 |