![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.03.2008
![]() |
Probowa***322;em sposobu z st***261;d ale nadal tak samo
![]() http://forum.cdrinfo.pl/f113/pomoc-z...94/#post905256 Program RunFirst nic nie da***322; a wi***281;c chyba to wina karty graficznej ![]() Kozakom nic to nie da***322;o (dziw***281; z kiedy***347; w***322;***261;cza***322;y si***281; filmiki a teraz nawet to si***281; nie w***322;***261;cza ![]() Taki dok***322;adnie jest b***322;***261;d ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Moze stary od grafy sa za nowe ?
Dziwne ze pomoc techniczna nie odpisala. Jesli to cenega to jeszcze dziwniejsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.03.2008
![]() |
Jeszce raz napisze mo***380;e tym razem odpisz***261;
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.03.2008
![]() |
Problem z kozakami
Mam ten sam problem co kolega Veit ten sam problem ten sam błąd wyskakuje. Zmieniłem już nazwe katalogu Video na Video1 ale i tak jest lipa.
Mo komp to: FL90 COMPAL C2D 2x 2,2 GF 8600m gt 2 giga ramu. DAJE 50ZŁ ZA ROZWIAZANIE TEGO PROBLEMU NA MOIM SPRZECIE...SZYBKI PRZELEW INTELIGO WIERZCIE ALBO NIE JA DOTRZYMUJE SŁOWA... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2009
![]() |
Mam kompa na którym cisnę w GTA IV, CoD 4 a Gothica III przechodziłem na średnio wysokich detalach ale nie o tym teraz
![]() bardzo lubię również gry takie w stylu Kozaków -3 pierwszych części ( Kozacy 2 straciły już ten klimat) Słuchajcie miałem ten sam problem i spędziłem wiele dni żeby go rozwiązać. Zakupiłem oryginalną wersję gry KOLEKCJA KLASYKI - KOZACY ANTOLOGIA(Europejskie Boje, Sztuka i Powrót). Instaluje i klapa nie mogę zagrać wyskakiwał mi ten sam błąd co u kogoś powyżej problem z dmcr.exe i aplikacja się zamykała, również walczyłem z edycją video, rozdzielczością oraz zgodnością. Wtedy wbiło mi do Menu ale nic nie widziałem słyszałem tylko muzyczkę oraz szelest tych kart z menu Kozaków(jak u kogoś powyżej) Przeczesałem naprawdę tyle tematów, tyle stron że miałem już tego dość i odpuściłem. Jednak myśl że nie mogę zagrać w zakupioną za pieniądze grę przesłaniała mi mysli i po paru dniach znów zacząłem przeczesywać internet. Wreszcie nawet nie wiem jak natknąłem się na pewnym angielskim forum o tym problemie i mówię jest link więc spróbuję. Okazało się, że by zagrać w którąś z tych części muszę ściągnąć Patcha do Kozaków. No i mówię trzeba spróbować. Ściągnąłem Patcha i działa, można się zagrywać choć powiem że odwykłem już od takiej grafy xD. Zajrzałem do folderu z grą i widzę, że w pliku Video nic nie mam czyli usunąłem więc możecie to zrobić. Zróbcie tak: Odinstalujcie wszystko co zainstalowaliście i zainstalujcie grę ponownie. Później Patcha zainstalujcie do folderu z grą i odpalcie grę. wszystko powinno działać (jak nie to usuńcie z folderu Video jeszcze pliki jak mam ja) i musi działać, jak by nie działało to piszcie, to zainstaluję gierkę jeszcze raz i zobaczę co i jak bo instalowałem ją kilka miesięcy temu więc nie pamiętam. Oto link do PATCHA KOZACY: http://www.gsc-game.com/index.php?t=...ss=299&s=patch Jak odpalicie grę to napiszcie że ten sposób działa, naprawdę innego sposobu nie ma ten musi wypalić. Pozdrawiam Teraz czaję a ten temat ma już rok no ale może ktoś na to forum trafi szukając odpowiedzi na ten problem i moje rozwiązanie mu pomoże ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez lunagenX2 : 04.03.2009 o godz. 23:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.04.2009
![]() |
ten sposób działa jak najbardziej lecz jednak trzeba wykasować pliki z folderu video
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.05.2009
![]() |
działa! wielkie dzieki lunagenX2
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z zamykaniem plyt | krzy4 | Napędy optyczne CD | 12 | 07.03.2005 19:07 |
problem z nagrywaniem audio cd | litek | Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio | 4 | 27.12.2003 16:55 |
Problem z TEAC W516EB | Scyzor | Napędy optyczne CD | 0 | 10.09.2003 13:42 |
problem z dzwiekiem w windowsie (filmy) | -Sid-The-Rat=> | Off topic | 13 | 06.08.2003 12:45 |
dziwny problem z nagrywaniem... | he-man | Napędy optyczne CD | 7 | 09.06.2002 22:29 |