![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() nie jestem dla nikogo tutaj 'misiek' ![]() PS piszesz posta pod postem, masz przycisk edycji od tego
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No, dobra...
System punktacji jest IMO lewy. Bo ideą gry w moim odczuciu jest usunięcie wszystkich kulek z planszy. Udało mi się raz i co? Nie wpisałem się nawet na listę najlepszych wyników, bo system wyżej ceni zrzucanie kombinacji większej ilości kul... IMO niesłusznie. Punktacja powinna, owszem, cenić kombinacje większej ilości kul, ale przede wszystkim sumować liczbę pozostałych na planszy kul. Np. Liczymy jak teraz, ale ilość pozostałych na koniec kuleczek mnożymy razy 100 i odejmujemy od wyniku końcowego. Tyle powiem... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 13.06.2002
![]() |
piszesz stwierdzenia ktore bynajmniej nie sa prawdziwe... celem gry wogole nie jest usuniecie wszystkich kulek... celem gry jest zdobycie jak najwiekszej liczby punktow... a zeby to zrobic trzeba myslec zeby jak najwieksza ich liczbe usunac za jednym razem
|
![]() |
|
|