Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.06.2005, 17:22   #1
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burak_123
@KarolluZ grasz??
teraz ostatnio troche sie nakomplikowało... grałem na Battle For Down i było tam Chronicle1. Miałem tam orka na 42 lvlu... potem chodziły pogłoski na temat przejścia na C2 z kasacją kont... no i tak się stało... obecnie tam nie gram, bo jest totalna lagownia. Litwini nie mają lagów, a lagi mają osoby, które grają spoza Litwy [chodzi o to, że mają słabe łącze wychodzące na świat]. Aby dobrze pograć to musiaem grać od 24 :/ ale i tak nie zawsze było dobrze...

Dalej... grałem na Olimpusie gdzie było C1.... poszedłm grać na Bfd i jak tam zaczeła sie lagownia to na olimpusie w międzyczasie zrobili c2 a moja postać o dziwo została... także gram na olimpusie... mój nick to "Mystery"

REI...te serwery są bezpłatne

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.06.2005, 17:55   #2
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez KarolluZ
[...]REI...te serwery są bezpłatne
LOL! Oryginalne servery L2 sa platne tak jak Oryginalne servery WoW, prywatne servery sa za friko i o tym pisalem - ze wow tez ma prywatne servery. Chodzi mi o to ze gra na serverach prywatnych ma G do tego co jest na serverach platnych. Na prywatnym serverze jedyne co robisz to nabijasz expa a questow jest jak na lekarstwo. Wiec nie mow mi ze servery sa bezplatne dopuki nie poznasz roznicy miedzy gra na serverze oryginalnym a serverze darmowym....... a oryginalny server GW jest darmowy - nie ma abonamentu.

Jak dla mnie L2 jest dobre (na platnym serverze) WoW tez jest dobry a nawet lepszy (na platnym serverze - poza grafika bo w L2 postacie sa ladne.... ach te Elfki ) ale GW bije obie te gry na leb......

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.08.2005, 23:18   #3
sulex
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.08.2005
sulex w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Odp servery bezplatne do lineage2 ><>,

http://www.gamesites200.com/lineage2/
oto link do strony gdzie sa najwieksze servery<c1,c2,c3> do lineage2 <bezplatne>
http://www.katsuchronicles.org/ --- link do serwera ktory jest w przebudowie ale polecam jeden z najlepszych Serverow. Za jakis czas powinien smigac na nowo

Pozdrawiam i milej zabawy z gra

http://www.royalguards.hostrocket.com/

Ostatnio zmieniany przez sulex : 09.08.2005 o godz. 23:24
sulex jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.08.2005, 19:45   #4
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja chce FFXI na jakis serwerach nie od sony, w tedy jazda by była!
Stary 08.02.2006, 09:55   #5
Amoss
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.02.2006
Amoss w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Lineage II

bardzo zależy mi na tej gdzie .. ciekawy jestem gdzie ściągaliście i jak szybko .. bo ze strony www.lineage2.com bardzo długo ssie .. prosze o odpowiedź =)
Amoss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.02.2006, 10:40   #6
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Amoss
bardzo zależy mi na tej gdzie .. ciekawy jestem gdzie ściągaliście i jak szybko .. bo ze strony www.lineage2.com bardzo długo ssie .. prosze o odpowiedź =)
http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?p=320
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.03.2006, 22:24   #7
Mat1989
Bywalec

Data rejestracji: 05.03.2006
Mat1989 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
transfer zalezy od twojego lacza Ogolnie sciaga sie dobrze ja zassalem z ftp w jedna nocke a jak chcesz c3(bo na niektorych serverach sa problemy z wersja c4 errory sa, ja tak mialem naprzyklad) to mozesz sciagnac c3 http://www.filemirrors.com/search.sr...ize=2022919578
Mat1989 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.06.2006, 10:31   #8
y3d
Bywalec

Data rejestracji: 11.01.2005
y3d w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jesli ktos chce pograc na w pelni Polskim servie (na C4) to zapraszam na:
http://www.existence.zgierz.net/
jest nowy sprzet i nawet fajnie wszystko smiga. osob online jest zazwyczaj chyba kolo 500 - wiem, nie jest to jakas zawrotne ilosc, ale server ciagle sie rozwija
y3d jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.07.2006, 06:47   #9
Joe_Doe
...w podróży...

Data rejestracji: 20.06.2003
Joe_Doe niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Na ile L2 rozni sie od SilkRoad?
Gralem SilkRoad ale znudzilo mnie granie typu: tluczenie potworow, zeby zdobyc xp, zeby zdobyc lvl, zeby moc wykonac questa. Na dodatek "wkopalem sie" w inwestujac w rozne skille. Dopiero troche pozniej doczytalem ze jest cos takiego jak Mastery Level, a skille powinny byc dobierane w zaleznosci od (z gory) zaplanowanego rozwoju postaci. Jeszcze mozna by to jakos przezyc rozwijajac postac wg jakiegos poradnika gdyby nie laaaagi.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.
Joe_Doe jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2007, 15:59   #10
spider_84a
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.11.2004
spider_84a w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja niegdys gralem na L2P ( Do tej pory nie moge zapomniec o moim orku ubranym w b-grade z bnusami a-grade ) , ale chyba kazdy zna historie tego milego serwera ... Niedawno gralem na Abbysie i zastanawiam sie nad powrotem....

@KarolluZ - moze to wina servera ? Jesli Twoj provider to TP - to nie dziw sie Ja przez kilka dni bylem odciety od swiata
spider_84a jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2007, 18:55   #11
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez spider_84a Podgląd Wiadomości
@KarolluZ - moze to wina servera ? Jesli Twoj provider to TP - to nie dziw sie Ja przez kilka dni bylem odciety od swiata
no nic znalazlem porty jakie musze odblokowac na routerze, ale po odblokowaniu dupa goła
Stary 19.03.2007, 22:00   #12
Joe_Doe
...w podróży...

Cytat:
Napisany przez spider_84a Podgląd Wiadomości
...Ja niegdys gralem na L2P ( Do tej pory nie moge zapomniec o moim orku ubranym w b-grade z bnusami a-grade ) , ale chyba kazdy zna historie tego milego serwera ... Niedawno gralem na Abbysie i zastanawiam sie nad powrotem....
Abyss jest tylko C4?

Ja pogrywam w C5 tu:
http://www.al.bbs.pl/
forum:
http://www.renger.webd.pl/l2-al/

Przyjemnie, fajny klimat, niski ping (prawie zawsze mam 55) jasne zasady brak udziwnien. Nie ma grania dla xp'kow za wzgledu na rate x1 lub x3. Zero problemow.
Polecam.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.
Stary 20.03.2007, 07:48   #13
spider_84a
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.11.2004
spider_84a w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Abyss jest tylko C4?
- Tak, powien Ci, ze jeszcze nie znalazlem dobrego servera na C5 ... moj byly klan gra na supreme ... Wiesz, powiem Ci szczerze, ze mam dosc polakow w L2, w wiekszosci co slyszalem to: 'Daj troche adeny, jestem biedy, daj !' i staram sie nie grac z nimi, oraz tam gdzie gra populacja Rosjan, bo nie lubie ich znakow xD.

Ps. Brakuje mi paradise - to byly piekne czasy, zarwane nocki, ubaw na maxa
spider_84a jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.03.2007, 22:17   #14
Joe_Doe
...w podróży...

Ja mimo wszystko polacem Ancient Legion. Poczytaj sobie zasady obowiazujace na serwerach. NAPRAWDE sa one przestrzegane. A tekst "daj adany" bylby natychmiast zgloszony do GM.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: