![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.01.2004
![]() |
Wizards & Warriors
Might & Magic VII Planescape: Torment |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
co jest... nikt nie grał w mysta?
![]()
![]() |
#33 |
![]() ![]() |
A gdzie fanowie OGAME
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
hehe widac nie zasluzylo sobie ![]() ![]() niedopracowane + beznadziejni admini (przynajmniej PL) + calkowite bezprawie i nikle szanse za "gre fer"....... nijak to sie ma do najlepszych gier ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Nie bedę opisywał
Diablo 2 Falout 2 Fallout Tactics Warhammer 40000 World of warcraft Max Payne Warcraft 3 To są gry w które moge grać latami |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Silent Hill 2- bo w inne cześci nie grałem
Need for seed undergrand 2 Half-Life 2 Sprinter Cell ,Splinter Cell Pandora Tomorrow Medal of Honor Pacific Assault, Call Of Duty United Offensive GTA VC DRIV3R Pro Evolution Soccer 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najlepsze?
max payne medal of honor allied assault need for speed 3 tony hawk's 2 fifa 98 i 99 na psx gran turismo 1 na psx tomb raider 2 na psx crash bandicot na psx tekken 3 na psx driver na psx burnout 3 na xbox jak widac - lubie raczej starocie, sa to gry nad ktorymi spedzilem najwiecej czasu.. czekam na guild wars i po jakims czasie rowniez ocenie ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2006
![]() |
najlepsze:
tekken (cała seria( fighting force 2 fear efect apocalypse soul of the samurai wu-tang clan - shaolin style MTV snowboarding sled storm |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pento Sqad
Data rejestracji: 28.12.2005
![]() |
Max Payne 1 i 2
Need for Speed-wszystkie części Call of Duty-wszystkie częsci Medal of Honor-wszystkie części Half Life 2 The Suffering The chronicles of ridick GTA-wszystkie itp.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2006
![]() |
Gry
Najlepsze gry- DOM,GRAN TURISMO,MEDAL OF HONOR,PAINKILLER,RESIDENT EVIL,FIFA 2006.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Fallout
Fallout 2 Fallout Tactics Planescape: Torment Baldurs Gate Baldurs Gate 2 Icewind Dale Icewind Dale 2 KotOR KotOR 2 Ancarum Gothic Majesty Diablo Diablo II Po upadku Black Isle rynek gier praktycznie dla mnie nieistnieje. Chociaz raz moze dwa razy do roku trafia sie jakis rodzynek.
- Conan, what is best in life? - To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women! Ostatnio zmieniany przez Qbi@k : 29.01.2006 o godz. 10:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Moja lista najlepszych gier moim zdaniem!!!
Pro evolution soccer 5 Prince of Persia: The Two Thrones, Prince of Persia: Warrior Within ,(zaczołem dopiero grać ![]() Need for speed Most Wanted, F.E.A.R Half-Life 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Prince of Persja <ostatnie 3czesci>
GTA Age of Empires Call of Duty |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
Splinter cell Pandora Tomorrow
Splinter cell Chaos Theory Call of Duty Diablo II Gun Metal Populous 3 napewno jest jeszcze kilka ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć ![]()
![]() |
|
|