![]() |
Najlepsze gry:D
Moje najlepsze gry to:
Wyścigi: Symulatory-Gran Turismo cała seria:D Arcade- Burnout 2,3 Bijatyki: Tekken cała seria RPG: Chrono Cross ( jedyny RPG który mnie zaciekawił) Strzelaniny: Shellshock Vietnam Nam'97 Sportowe: PES 4 Horrory:Silent Hill cała seria Logiczne: Prince Of Persia SOT,WW Przygodowe: nie mam najlepszej:D Platformówki: Crash 3 i Ratchet'N' Clank I najlepsza gra w jaką grałem: Shenmue na Dreamcasta mega wypaśna gra przeszłem ją 4 razy i jak bym ją teraz miał to też bym ją przeszedł:D |
wszystkie częsci GTA
Medal of Honor Call of Duty NFS-y Driver Carmageddony Half-life 1 i 2 jest jeszcze tego troche jak sobie przypomne to dopisze |
Wyścigi: Colin z peugeotem 206 :D
Symulatory- ------ Arcade- ------ Bijatyki: ------ RPG: Neverwinter Nights, Neverwinter Nights - Shadows Of Undrentide, Neverwinter Nights - Hordes Of The Underdark Strzelaniny: MP UT 2k3 i 2k5 Sportowe: ------ Logiczne: SAPER ;) Przygodowe: ------ Platformówki: ------ |
strategia: Starcraft Broodwar
przygodówki: Myst 3 Exile, Myst Revelation (kto nie grał niech żałuje:D... lepszych nie ma) wyścigi: nfs hp2, colin2 I oczywiście Liero które jest 100x lepsze od wormsów :D |
kto ma psx albo emu niech se ściągnie bishi bashi najlepiej wszystkie 3 część mega jajca są w tej grze a szczególnie jak się gra z kimś. Takie są zadania że ze śmiechu nie da się wytrzymać:D:D !!polecam!!
|
Baldur's Gate - cała saga
Another World Dune II Medal of Honor Call of Duty UFO: Enemy Unknown StarCraft Settlers Diablo I i II |
Mafia
Medal of Honor COD :) |
Cytat:
|
Prehistorik 1 i 2 :P
|
Powiem wam prawde:
-najlepsze gry, to sa takie w ktore NIGDY NIE gralismy a tylko slyszelismy o nich w reklamach i recenzjach. Jezeli zagramy w taka gre, wszystko pryska :D No chyba, ze jestesmy maniakalnymi 15 latkami grajacymi w gry z czestotliwoscia 1 nowej gry na tydzien. I po drugie, sa gusta i gusciki. Moim zdaniem nic nie przebije Quake 1 i 2 + Unreal, +NFS :D |
Cytat:
|
Tony Hawk's -> wszystkie czesci
Wormsy -> wszystkie czesc F1 Challenge , IndyCar Sacred Rome Total War || Splinter Cell Commandos GTA FIFA i oczywiscie NFSU 1 i 2 :) |
Medal of Honor
Diablo 2 Call of Duty Colin NFS GTA narazie tyle :) |
NFS'y
CS:S wolfET COD GTA HL2 i HLDM Unreal 2004 |
saper :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:47. |