![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Half-Life 2 (1 oczywiscie tez)
Guild Wars Earth 2160 i Painkiller (moze nie sa jakies super ale sa to gry bardzo dobre i do tego polskie!) Seria Tribes (czesc 1 zrewolucjonizowala gry FPP online, czesc 2 kontynuowala dzielo a 3.... no coz miala dobry SP) Wymienilem tu tylko gry najnowsze bo gier z amigi nie bede wymienial pomimo iz to przy nich spedzilem najmilsze chwile)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
NFS - bez obu Undergroundów
Call of Duty Heroes of Might & Magic III URU - Ages Beyond Myst Syberia I i II oraz megastare i megamiodne Stunts, Goblins i Dogfight: 80 Years of Aerial Warfare |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
1.Far Cry
2.Half Life 2 3.The Settlers Heritage of Kings+dodatki Expansion Disc i Legends. 4.F.E.A.R 5.DOOM 3 + RoE Jeśli wracam co jakiś czas do gry(pomimo ukończenia) to dla mnie gra ta jest super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Jak dla mnie...
HL2 Starcraft UT Tekken 5 (PS2) Metal Gear Solid 3 (PS2) Metal Gear Solid (PSX) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.01.2006
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Et
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Najlepsza gra jeszcze nie wyszla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.07.2004
![]() |
Najlepsze gry są z okresu Amigi dla mnie, przy nich spędzałem godziny, później pojawił się PC no i oczywiście Another World(była wer. na ami oczywiście), Flash Back, Doom 1 i 2, Wolfenstein, Zool 1 i 2, The Need for Speed 1 (MW moze sie schowac z miodnoscia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Hmmmm....Emeryt? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje ulubione:
C64: Commando Zybex Pirates Bubble Bobble The Last Ninja Cybernoid Way Of The Exploding Fist Amiga: Another World Hired Guns (przedwczoraj przeszedlem. po 13 latach. GENIALNA!!! co za miod!) Dungeon Master Battle Squadron Frontier Turrican Lemmings 1,2 Syndicate The Settlers Cannon Fodder Dune2 Superfrog Flashback PC: UFO (1,2 i 3) (gdyby nie to ze nie dzialaja pod windows ... ![]() ![]() Gothic 1,2 Icewind Dale 1 HOMM3 Descent Doom 1,2 Heretic Quake2 HalfLife1,2 Dawn Of War Seria R6 Thief 1,2,3 Wszystkie gry Blizzardu. NFS 3,4 Dreamcast: Shenmue 1,2 Ikaruga ShikigamiNoShiro 2 SoulCalibur Grandia2 HeadHunter F355 Metal Slug 1,2,3,4,X (zabawa jak na amidze!) Palm/PocketPC Warfare, Inc Inne: Seria Final Fantasy. Gry na scumma ![]() Pewnie o wielu zapomialem. Jak widac malo tu nowosci.. ostatnio chyba tylko w lineage2 pogrywam. Gierki na PC faktycznie jakies nudne. Wiecznie to samo. Np na demo quake4 wiecej niz 10minut patrzec nie moglem.. to jakis 3dsmark a nie gra. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 11.02.2006 o godz. 15:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cała seria Fallout (Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics)
Prince of Persja the send of time <--- tylko ta, w najnowszą nie grałem, a następczyni mi się nie spodobała) Cała seria Syberia (Syberia 1 i 2) Doom 2, Strife, Volwenschtajn (troche inaczje się to pisze) Jazz Jackrabit 2 (chyba inaczej się to pisze) WarCraft 3+dodatek Diablo 2+dodatek Comandos 1 Ostatnio zmieniany przez mgit : 11.02.2006 o godz. 15:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
L@jtowy N@pin@cz
Data rejestracji: 14.03.2006
![]() |
Moim zdanie jedna z najlepszych gier jest Pro Evolution soccer 5 !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zamyślony
Data rejestracji: 21.01.2006
![]() |
tak na szybko do głowy przychodzą mi te tytuły:
Half-Life ![]() Championship Manager (obecnie Football Manager) Deus-Ex Tony Hawk's Pro Skater 2
![]() |
#59 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Guild Wars. Fable, Trackmania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Guild Wars , Diablo II, Gothic , Gothic 2 , Quake II , Baldurs Gate(cala saga)
Neverwinter Nights(plus dodatki) CS:S, Half Life , Half Lifa 2 , Black & White , Black & White II, Hitman II, Warcraft III , Starcraft. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|