![]() |
Cytat:
|
Cytat:
hmm, a czy to nie bedezie przeszkadzalo instalatorowi? |
Cytat:
|
Cytat:
jaki format obrazow oferuje najmocniejsza kompresje? |
Cytat:
A druga sprawa...sprobuj te pliki compressed.zip itp. bardziej skompresowac :) |
Cytat:
'wersje dvd' juz mam, ale oprocz niej, chce zmiescic na tym samym dvd 4 cd (4 obrazy), ktore beda w folderze z cukierkami, chce je po prostu 'przechowac', bez zadnej modyfikacji problem w tym, ze brakuje 66MB na plycie |
Cytat:
Weź skopiuj wszystkie cdki do jednego folderu od konca (cd4>cd3>cd2 itp.)... edytuj plik filelist...z 4,1 na 1,1 z 3,1 na 1,1 itp. pod tym 1,1,speed.exe dodaj taka samą linijke ale z speed_loader.exe zamiast speed.exe. Poszukaj w necie speed_loader.exe i dograj go do głownego katalogu dvd Po instalacji mozemy normalnie grac, odpalajac gre z speed_loader ... Niestety plyta w napedzie wymagana, ale nei trzeba zadnych obrazow dogrywac czy ich ukrywac :) |
wybaczcie, ze tyle postow, ale nie chcialem wszystkiego wpychac do jednego
otoz chce wypalic NFSMW na DVD, 'przerobilem' wersje cd na dvd i z tym nie ma problemu, ale na DVD chce jeszcze wrzucic 4 obrazy CD NFSMW (tak na wszelki wypadek) no i brakuje pare mega na plycie :( obrazy 2, 3, 4 przekonwertowalem na obrazy ISO i zajmuja teraz znacznie mniej miejsca, ale to wciaz malo; 1 nie moge ruszac, bo jest zabezpieczony; pakowanie tez nic nie daje, probowalem winrar'a, winace'a, winuha (wszystkie z maksymalna kompresja) nero 'widzi' 4 483MB dostepne na pustym nosniku, ja mam do wypalenia 4 549MB mam nagryware BenQ DW1640 firmware BSMB i plytke PLATINUM DVD+R 8x czy da rade nadpalic 66MB??? |
Cytat:
tak mam pl, tutaj jest patch, ktorego uzylem http://neofighter.neostrada.pl/polish_patch.zip |
Cytat:
F10 tyle, ze trzeba miec program Fraps, ktory zassiesz stad http://neofighter.neostrada.pl/FRAPS271.EXE ten malenki programik potrafi robic zrzuty ekranu 'magicznym klawiszem' ;) (do zdefiniowania), bez wychodzenia do windy, nagrywac filmy z gier oraz pokazuje aktualny framerate, po prostu cudo!!! |
Cytat:
dzieki, tak myslalem :spoko: czyli nie ma magicznego klawisza "F-cos tam" |
Cytat:
lub ręcznie tzn wcisnąć przycisk Print Screen (nad Insertem) a potem wyjść z gry (lub tylko na chwilę Alt + TAB) i wkleić do jakiegos programu graficznego (photoshop , paint) za pomocą edycja > wklej :) |
koledzy !!
moim zdaniem Baxiana oszukali :> trzeba zrobic jakis protest, wystosowac petycje :mruga: ale tak na powaznie jak zrobic zrzut ekranu ? |
Cytat:
Żadne AMD nie działa z DDR2...na mobo nie ma nawet takich banków |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:21. |