![]() |
Cytat:
hmmm, rzeczywiscie niedobrze jak original sie rypie, ciekawe jak to sie ma z wersja torrentowa? a tak wogole masz zwykla edycje, czy Black? |
no nie wiem jakiech ochlapy mi zostaly po ostatnich wygranych :tak!:
moze byc milion ? a tak wracajac do tematu to chyba sie "legal" pier... psuje |
Cytat:
naprawde, super jestes! P.S. jak mozesz, to w uzywanych setkach ;) a ile tego bedzie? |
Cytat:
dobry tekst :spoko: jutro dam ci "zielone" ;) |
Cytat:
No ja jestem ***8216;za***8217; zwracaniem uwagi na takie błędy. Sorry, po prostu nie miałem za dużo czasu ,a chciałem napisać i nawaliłem byki ;) |
Cytat:
ta gra robi to specjalnie wie, ze nie moze wygrac w uczciwej walce, to sie odgryza w inny sposob || |
Dobra to teraz ja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem nerwowy. strzegam Cie komputer jeszcze jedne taki numer i %^&%&^%*&^%. A teraz: Przechodze sobie caluśką gre, gram z razorem, dostał gościu po nerach i już sie ciesze że przeszedłem całą gre, naciskam ENTER po ostatnim z 5 wyścigów z Panem w BMW M3 a tu.... kuufaaaaa wywaliło mnie do windy. No to ja znowu załączam, gram znowu z tym Razorkiem znowu wygrywam 1,2,3,4,5 wyścig, potem jest plansza która pokazuje sie po każdym wygranym i wale w enter i aaaaaaaaaaaaagggghhhhhhhrrrrrrr. I golądam moj śliczny pulpit, z jednego pada zrobiłem 2, Dobrze że monitor jest kablem przykręcony do kompa bo też by sie przeleciał. Ma ktoś jakieś rady? P4 2.4, 512, Ic7, shapire rad 9600XT256, stery omega najnowsze. Ble ble. obraz CD1 w alkoholu, Gram z obrazów (sd4hider) bo oryginał mam schowany w sejfie a kod zna tylko żona która pojechała do rodzinki na drugi koniec polski. Odpowiem na pytanie: Nie!!! Nie zabrała telefonu więc nie moge zadzwonić a listem to troche potrwa, numeru do rodzinki też nie znam. Heeelppppp Meeeeee!!!!!! :-)))))) 13.00 reinstalka systemu, goła winda na oryginalnych sterach od grafiki. w tle nic nie chodzi. I chała. To samo Edit: Zainstalowałem łatke (ver 1.3) i to samo. |
Cytat:
tez to odczuwam |
ja zauwazylem (moze to tylko moje odczucie), ze trudniej jest wygrac wyscigi dopuszczajace do BlackListy, niz z gosciem z tejze listy
|
Cytat:
Sorki - głupi poranny żart... |
Cytat:
no a tak poza tym mam ta samą sytuację :) |
Ja obecnie jestem 9 :) Cały czas Punto - jest coraz trudniej - ale na razie daję radę :D
|
Ja jestem 4 walcze o 3 miejsce ,myśle że przez weekend powinnem być już 2. :cool:
Ale już pomału cieszko się robi,gliniarze tak przyblokowują niekiedy że nie ma szans,szczegulnie jak jeep'em.To już 'amen'. Troche podkoniec za nudna ta gra jest:( |
mi pare razy zdarzylo sie przeniknac wozem przez przeszkody, niby nic wielkiego, ale to akurat w momencie, kiedy mialem rozwalic podpore jakiejs "przeszkadzajki", tak jakby gra zrobila to specjalnie :D
|
Gram juz od jakiegos czasu w ta gre (lol) nie jest idealna (zbugowany system fizyki, samochody przeciwnika jezdzace nieistniejacymi skrotami zeby nadrobic itp.) ale poczucie predkosci naprawde dobre, a i wyscigi nie irytuja wiec gra sie przyjemnie.
Mam jednak pytanie. Czy te body kit'y i inne temu podobne duperele daja cos do osiagow? Slyszalem ze spoilery cos daja dlatego narazie spoiler zamontowalem ale nie chce niepotrzebnie oszpecac wozu. (w rzeczywistosci dobrze uksztaltowana maska polepsza chlodzenie silnika i dostarcza wiecej powietrza do turbiny, dobry bodykit zmniejsza przeswit przez co zwieksza predkosc powietrza pod samochodem co oznacza lepsza przyczepnosc ale jak to ma sie do gry?) Na koniec moje autko ;p http://img230.imageshack.us/img230/4910/elise2aw.th.jpg |
Cytat:
|
a mni dzis jedna rzecz zdenerwowala
mianowicie mialem do pokonania panne z 7 miejsca (jezdzi mercedesem) rzucam wyzwanie filmik wprowadzajacy... WTF? za kolkiem siedzial jakis sztywny koles zamiast dziewczyny, z ktora mialem sie scigac EA sie nie postaralo ale nic to, moj Cayman pozarl ja/go? bez problemow :D (bylo latwiej, niz w wyscigach eliminacyjnych) obecnie jestem na 7 miejscu z moim Caymanem, zastanawiam sie, kiedy w koncu bede zmuszony zmienic fure na szybsza :p |
Cytat:
Dzieki za sprostowanie |
Cytat:
|
Cytat:
A jest Hyundai w Most Wanted, pierwsze slysze ??? Ja osobiscie prawie cala gre zaliczylem Lancerem Evo :cool: |
Cytat:
viper to fajna fura, dobrze sie prowadzi przy duzych predkosciach. |
obecnie 3miejsce:) jakos gra mi sie przestala przycinac i az sobie wieksze detale ustawilem(AA i AF):D problem z cieniami pozostal;( ale gra sie naprawde fajnie:)
|
Ja jestem obecnie na 11 miejscu - przede mną Baron :) Nadal jeżdżę moim Punto, które mimo wszystko spisuje się całkiem nieźle :D Kto wie? Może do końca nim będę już jeździł?
|
Cytat:
Czy viper jest dobry to niewiem. Większośc gry przeszłem hyundajem :-) Porsche, potem corwetta a teraz porshe co jest na 32 miejscu na liście :-)) Ale jak jeżdzi jak corwetta, (a podobno własnie tak) to przy 200km/h i więcej to spoko ale podczas ruszania jest przegwizdane bo tyłem kręci jak na lodzie |
A viper dobry jest? bo slyszalem podzielone opinie.
|
Cytat:
Jeżdzi, zielonym Viperem, tylko nie powiem Ci dokładnie kto bo juz gre odinstalowałem dawno. |
Ja mam tylko 2 auta sprzedałem supre i mam w garażu tylko Lancera i Mustanga(miooooodzio autko) i mam takie pytanie czy ktos z czarnej listy jeździ viperem czy trza go nabyc drogą kupna?
|
Cytat:
i na razie wygrywam dowody :D najnowszy jest od BARONA jezdze porsche, ale pozostalych aut nie sprzedaje (tylko bo golfa poszedl na handel;) ) mam na razie 5 sztuk i przerwa na dzisiaj ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja od dziś mam gre i 2 pokonałem teraz Izzy, jeżdze Clio. Jak odbierać wozy przeciwnikom?
|
ja jestem 8, smigam Caymanem, poki co go nie zmienie, bo z latwoscia nim wygrywam
mial ktos wyzsze notowania? http://img213.imageshack.us/img213/2...06825ql.th.jpg |
A ja jestem 4 na Black Liście;p
I jeźdze Lambordhi. Nawet,nawet sie jeździ ale spodziewałem sie szybszej jazdy ;) |
na dzisiaj koniec - Izzy poszla do piachu - jutro cd
|
Może ktoś by się kiedyś pisał na rozgrywkę przez neta? :D
|
ja tam jezdze dalej punciakiem :>
jestem na 14 miejscu ??? (dwoch pokonalem), bo pogrywam jak mam czas ;) |
Heh mam juz 32% kariery i jeżdze sobie Mistsubishi LAncer'em lepiej mi sie go prowadzi od Supry:D
BTW Ma jakis przeciwbik z black listy Porsshe Carrera albo Mclarena? |
wczoraj podgładałem brat no i juz tka łątwo mu nie idzie z tym z 4 miejsca :)
|
Cytat:
|
ok dzieki klawisze sie musialy same przestawic!!pozdrawiam Kuba
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
taaak NFS Porsche niezle bylo, chyba sobie go odpale jeszcze raz :D moze zrobia NFS: Traffic Racing ;) byloby naturalne ograniczenie do 5km\h |
Cytat:
sejwy sa tu C:\Documents and Settings\radosio\Moje dokumenty\NFS Most Wanted\ |
Cytat:
ps. ktoś wie gdzie zapisywany jest save tej gry??? |
Cytat:
|
need for speed most wanted problem
Witam!Mam problem z zakupem auta!Ukonczylem 15%gry,jestem 10 na liscie mam duzo kasy i dwa auta jedno swoje i drugie ktore wylosowalem w karty!Jak chce dokonac zmian w aucie to podjezdzam do sklepu i klikam enter ale nic nie da sie robic w ogole nie chce wejsc do sklepu!Tak samo jest z komisem nie moge nic kupic nawet tam wejsc klkam enter o i nic??wie ktos moze co jest grane??Z gory dzieki.Pozdrawiam Kuba
|
Cytat:
|
Cytat:
|
po prostu zlikwiduja tuningi i udostepnia tylko wozy uliczne :p
|
Cytat:
|
Cytat:
bedzie elektroniczna blokada ustawiona na 50km/h, ktora bedzie mozna obejsc wgrywajac pewien patch krazacy juz od kilku dni po necie :respect: |
Cytat:
|
Ehh.... Szkoda.....
Ale na razie na zakup czekająNFS:MW i JUICED. Co do tej drugiej gierki to może nie taka rewelacja. Ale jeśli chodzi o tuning to wysiada chyba tylko przy Midnight Club 3: Dub Edition. No i te 50 furek....... (W tym CRX, NSX i klasyczny Mustang :P) |
Cytat:
kurą znoszaca zlote jajka w tym wypadku jest cala seria NFS nie sam Underground. ludzie to kupuja bo za kazdym razem fajna gierka z dobrymi furami, ale jakby nie patrzec rynek przesyca sie tuningiem tego rodzaju. |
Cytat:
nie zabija sie kury znoszacej zlote jajka, jakto sie (chyba) mowi :D popatrzmy na inne gry, dlaczego Ensemble Studios nie poprzestalo na pierwszym Age Of Empires? dlaczego mamy czwartego klejka? ile to juz kopanek FIFA bylo (i bedzie)? dlatego wlasnie niejednego undergrounda nam jeszcze zrobia :D |
Cytat:
|
Cytat:
a skad te wiesci? |
Cytat:
|
Eee tam mi sie podoba. Jesteśmy na 5 miejscu :-) A smigamy porsche lub Corvettą odebrana jednemu z nich :-)
|
ja jestem 11 ucieklo mni sprzed nos Porshe Caymana tego goscia Barona:( dalej jezdze supra bo strasznie fajnie ja zrobilem:D
|
Cytat:
Ale wrócę pewnie niedługo do NFS - w końcu nie po to kupiłem grę, żeby teraz w nią nie grać || |
Cytat:
|
Cytat:
zgadzam sie z Toba wyrzucili z gry to co bylo w niej najlepsze- tuningi, gdzie dowolnosc przy wyborze zderzakow, nadprozy, neonow (tych wogole brak) itp.. itd.. ale moze nie powinnismy sie czepiac? wszak to nie Need For Speed Underground 3, tylko Most Wanted- inna gra, nie kontynuacja |
Cytat:
Ale kazdy uwaza jak chce. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli moge zapytać ? :) |
No ja też czekam aż się dorwę do Astona :D Niestety - ostatnio jakoś mniej czasu na NFS'a - zbieram w GW kasę na zbroję a to wymaga nieco wysiłku ;)
Ale Punto to raczej zmienię dopiero na Astona - albo i w ogóle jeżeli będzie dawał radę do końca :P W NFSU2 jeździłem od początku Toyotą znaną z anime Initial D - tak z sentymentu - ale dała radę do samego końca :D |
Cytat:
P.S. Na razie demo i mod który daje do wyboru IS200/GTO/GOLFV/VIPER i zmienia wózki w challenge |
zauwazcie, ze jak sie odbierze woz, to niejednokrotnie ma on czesci normalnie nie do kupienia w danym momencie (sa zablokowane)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wczoraj dopiero zacząłem grać :taktak:
Pierwszy wyścig z gościem na 15 miejscu BL i wygrałem jego Golfa GTI :D :) Robie tak samo jak @NeoFighter, czyli jeżdzę na odebranych wozach :D :) |
Cytat:
:) no mój brat ostro pogrywa :) jzu 6 miejsce na BL |
oj czepiasz sie slowek ;)
|
Cytat:
a gdzie tak wymieniaja? ;) |
Cytat:
oddam "stare" wezme nowe ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurde, tak otworzyłem topic nie widząc, który to i czytam czytam, o samochodach, więc świta mi, że to może ten, gdzie piszemy, czym jeździmy i czym byśmy chcieli, no i widzę, że ktoś jeździ Mercedesem SLR, który zmienił z SL500... Kurcze, forumowiczom wcale się tak źle nie powodzi.. ;)
|
ja tez jezdze grande punto, a jak bedzie na rynku to kupie take prawdziwe, pomaranczowe 1.3 16v diesel :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja wogole nie kupuje nowych aut - mam punto ktore kupilem jako pierwsze i zostawilem mazde ktora wygralem a inne dwa sprzedalem - zbieram kase na ostatnie samochody:)
|
Cytat:
|
Cytat:
ja jezdze tylko na odebranych wozach, teraz mam Caymana zamiast wydawac kase na fury w salonie, mam je za free, a za zaoszczedzona kase tuninguje |
No już 21% ukończenia gry 356000 notowań biore sie za goscia z 10 miejsca:D Jeżdże super mega fajną Toyota Suprą:D i mam do was pytanie oplaca sie tuningować Forda Mustanga czy lepiej liczyc na odebranie Caymana temu gościowi z 10 miejsca?
|
no ja juz kolesia z 7 miejsca :) ale czasu nie ma...... ;)
|
Ja jestem na 6 miejscu ale malo gram gdyz mam taka sama sytuacje co pablocoo... matura;(
|
Ja tam pomalutku gram... na razie jestem w okolicy babki z 12 miejsca (o ile dobrze pamiętam... ;) )
|
kurde troche odbiegne od tematu
gdzie jest ten pan co ma amd i ddr2 ?:) bos zamilkl :P |
Eeee tam, ja mam Porshe Carrere GT, osiemdziesiat pare procent kariery i walcze z gosciem o 2 miejsce :P
Tylko teraz nie bede mial wiele czasu grac... 2 tygdonie do klasyfikacji, pozniej probna matura... :ysz: Za to w Swieta sobie odbije 8 ) |
Ja juz mam Lexusa i 9% ukończenia i 80tys notowań biore sie za kolesia z 13miejsca Czarnej Listy:D
|
woln, toz to 2 godziny:)a ja mam takie wieksze demko i gram sobie w proby, jeszcze glownego trybu nie rusdzalem i gierka nawet fajna. co do kolegi z gf2 to moze juz czas zmienic karte graficzna, bo ta juz troche stara jest, w kazdym razie ja tak uwazam, ale moge sie mylic
|
To jest wskaznik ktory pokazuje jak bardzo jestes poszukiwany przez policje.
edit Net mi wolno chodzi i mnie wszyscy uprzedzili :P |
Jesli w wymaganiach masz ominac kilka blokad z kolczatkami, to musisz sie starac, zeby poziom poszukiwania byl powyzej 4.
Poziom jest powiazany z konkretnym samochodem, wiec jesli masz za duzy, mozesz po prosu zmienic samochod, albo aktualny zabrac do warsztatu i zmiecic kolor, body, spojler itp. |
THX za wytłumaczenie.
A powiedzcie mi jeszcze czy można jakoś zmniejszyć ten poziom czy mam dązyć do tego aby było go jak najwięcej? |
Ten plomyk oznacza zainteresowanie policji twoim samochodem, czym wiekszy numerek (max 7) tym wiecej glin, szybsze maja fury i sa bardziej upierdliwi.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:38. |