Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Need For Speed: Most Wanted (https://forum.cdrinfo.pl/f25/need-speed-most-wanted-52428/)

NeoFighter 16.12.2005 20:23

Cytat:

Napisany przez icemac
no nie wiem jakiech ochlapy mi zostaly po ostatnich wygranych :tak!:

moze byc milion ?

a tak wracajac do tematu to chyba sie "legal" pier... psuje

moze byc milion, a nawet 999 000

hmmm, rzeczywiscie niedobrze jak original sie rypie, ciekawe jak to sie ma z wersja torrentowa?

a tak wogole masz zwykla edycje, czy Black?

icemac 16.12.2005 19:49

no nie wiem jakiech ochlapy mi zostaly po ostatnich wygranych :tak!:

moze byc milion ?

a tak wracajac do tematu to chyba sie "legal" pier... psuje

NeoFighter 16.12.2005 19:38

Cytat:

Napisany przez icemac
...jutro dam ci "zielone" ;)

dzieki stary!!!
naprawde, super jestes!

P.S.
jak mozesz, to w uzywanych setkach ;)
a ile tego bedzie?

icemac 16.12.2005 18:06

Cytat:

Napisany przez NeoFighter
ta gra robi to specjalnie
wie, ze nie moze wygrac w uczciwej walce, to sie odgryza w inny sposob ||

dobry tekst :spoko:

jutro dam ci "zielone" ;)

Matievoo 16.12.2005 14:49

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
sorry ale te błędy.......

no a tak poza tym mam ta samą sytuację :)

Nic się nie stało ,na szybkiego to pisałem i popełniłem kilka byków.
No ja jestem ***8216;za***8217; zwracaniem uwagi na takie błędy.
Sorry, po prostu nie miałem za dużo czasu ,a chciałem napisać i nawaliłem byki ;)

NeoFighter 16.12.2005 14:49

Cytat:

Napisany przez Jerry from hell
Dobra to teraz ja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem nerwowy. strzegam Cie komputer jeszcze jedne taki numer i %^&%&^%*&^%.

A teraz:

Przechodze sobie caluśką gre, gram z razorem, dostał gościu po nerach i już sie ciesze że przeszedłem całą gre, naciskam ENTER po ostatnim z 5 wyścigów z Panem w BMW M3 a tu.... kuufaaaaa wywaliło mnie do windy. No to ja znowu załączam, gram znowu z tym Razorkiem znowu wygrywam 1,2,3,4,5 wyścig, potem jest plansza która pokazuje sie po każdym wygranym i wale w enter i aaaaaaaaaaaaagggghhhhhhhrrrrrrr. I golądam moj śliczny pulpit, z jednego pada zrobiłem 2, Dobrze że monitor jest kablem przykręcony do kompa bo też by sie przeleciał. Ma ktoś jakieś rady?

P4 2.4, 512, Ic7, shapire rad 9600XT256, stery omega najnowsze. Ble ble. obraz CD1 w alkoholu,

Gram z obrazów (sd4hider) bo oryginał mam schowany w sejfie a kod zna tylko żona która pojechała do rodzinki na drugi koniec polski.

Odpowiem na pytanie:
Nie!!! Nie zabrała telefonu więc nie moge zadzwonić a listem to troche potrwa, numeru do rodzinki też nie znam.

Heeelppppp Meeeeee!!!!!!

:-))))))

13.00 reinstalka systemu, goła winda na oryginalnych sterach od grafiki. w tle nic nie chodzi. I chała. To samo

Edit:

Zainstalowałem łatke (ver 1.3) i to samo.

ta gra robi to specjalnie
wie, ze nie moze wygrac w uczciwej walce, to sie odgryza w inny sposob ||

Jerry from hell 16.12.2005 12:20

Dobra to teraz ja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem nerwowy. strzegam Cie komputer jeszcze jedne taki numer i %^&%&^%*&^%.

A teraz:

Przechodze sobie caluśką gre, gram z razorem, dostał gościu po nerach i już sie ciesze że przeszedłem całą gre, naciskam ENTER po ostatnim z 5 wyścigów z Panem w BMW M3 a tu.... kuufaaaaa wywaliło mnie do windy. No to ja znowu załączam, gram znowu z tym Razorkiem znowu wygrywam 1,2,3,4,5 wyścig, potem jest plansza która pokazuje sie po każdym wygranym i wale w enter i aaaaaaaaaaaaagggghhhhhhhrrrrrrr. I golądam moj śliczny pulpit, z jednego pada zrobiłem 2, Dobrze że monitor jest kablem przykręcony do kompa bo też by sie przeleciał. Ma ktoś jakieś rady?

P4 2.4, 512, Ic7, shapire rad 9600XT256, stery omega najnowsze. Ble ble. obraz CD1 w alkoholu,

Gram z obrazów (sd4hider) bo oryginał mam schowany w sejfie a kod zna tylko żona która pojechała do rodzinki na drugi koniec polski.

Odpowiem na pytanie:
Nie!!! Nie zabrała telefonu więc nie moge zadzwonić a listem to troche potrwa, numeru do rodzinki też nie znam.

Heeelppppp Meeeeee!!!!!!

:-))))))

13.00 reinstalka systemu, goła winda na oryginalnych sterach od grafiki. w tle nic nie chodzi. I chała. To samo

Edit:

Zainstalowałem łatke (ver 1.3) i to samo.

NeoFighter 16.12.2005 11:39

Cytat:

Napisany przez icemac
ja zauwazylem (moze to tylko moje odczucie), ze trudniej jest wygrac wyscigi dopuszczajace do BlackListy, niz z gosciem z tejze listy

tez to odczuwam

icemac 16.12.2005 10:15

ja zauwazylem (moze to tylko moje odczucie), ze trudniej jest wygrac wyscigi dopuszczajace do BlackListy, niz z gosciem z tejze listy

Pagerus 16.12.2005 05:10

Cytat:

Napisany przez Burak_PL

Może on jakąś gwarą mówi - albo u nich inaczej się pisze? ;)
Sorki - głupi poranny żart...

Burak_PL 15.12.2005 23:59

Cytat:

Napisany przez M@tti
cieszko szczegulnie j

Pagerus 15.12.2005 22:00

Ja obecnie jestem 9 :) Cały czas Punto - jest coraz trudniej - ale na razie daję radę :D

Matievoo 15.12.2005 20:13

Ja jestem 4 walcze o 3 miejsce ,myśle że przez weekend powinnem być już 2. :cool:
Ale już pomału cieszko się robi,gliniarze tak przyblokowują niekiedy że nie ma szans,szczegulnie jak jeep'em.To już 'amen'.
Troche podkoniec za nudna ta gra jest:(

NeoFighter 15.12.2005 18:39

mi pare razy zdarzylo sie przeniknac wozem przez przeszkody, niby nic wielkiego, ale to akurat w momencie, kiedy mialem rozwalic podpore jakiejs "przeszkadzajki", tak jakby gra zrobila to specjalnie :D

REi 15.12.2005 11:08

Gram juz od jakiegos czasu w ta gre (lol) nie jest idealna (zbugowany system fizyki, samochody przeciwnika jezdzace nieistniejacymi skrotami zeby nadrobic itp.) ale poczucie predkosci naprawde dobre, a i wyscigi nie irytuja wiec gra sie przyjemnie.

Mam jednak pytanie. Czy te body kit'y i inne temu podobne duperele daja cos do osiagow? Slyszalem ze spoilery cos daja dlatego narazie spoiler zamontowalem ale nie chce niepotrzebnie oszpecac wozu. (w rzeczywistosci dobrze uksztaltowana maska polepsza chlodzenie silnika i dostarcza wiecej powietrza do turbiny, dobry bodykit zmniejsza przeswit przez co zwieksza predkosc powietrza pod samochodem co oznacza lepsza przyczepnosc ale jak to ma sie do gry?)

Na koniec moje autko ;p

http://img230.imageshack.us/img230/4910/elise2aw.th.jpg

Burak_PL 14.12.2005 00:01

Cytat:

Napisany przez adbok
obecnie 3miejsce:) jakos gra mi sie przestala przycinac i az sobie wieksze detale ustawilem(AA i AF):D problem z cieniami pozostal;( ale gra sie naprawde fajnie:)

narazie 4 :) ale w ten weekend do 2 mysle ze da rade :)

NeoFighter 13.12.2005 21:35

a mni dzis jedna rzecz zdenerwowala
mianowicie mialem do pokonania panne z 7 miejsca (jezdzi mercedesem)
rzucam wyzwanie
filmik wprowadzajacy... WTF? za kolkiem siedzial jakis sztywny koles zamiast dziewczyny, z ktora mialem sie scigac
EA sie nie postaralo
ale nic to, moj Cayman pozarl ja/go? bez problemow :D (bylo latwiej, niz w wyscigach eliminacyjnych)
obecnie jestem na 7 miejscu z moim Caymanem, zastanawiam sie, kiedy w koncu bede zmuszony zmienic fure na szybsza :p

Jerry from hell 13.12.2005 09:23

Cytat:

Napisany przez lukasss
A jest Hyundai w Most Wanted, pierwsze slysze ??? Ja osobiscie prawie cala gre zaliczylem Lancerem Evo :cool:

Hehehehhe no jasne że nie ma. Za to jest Mitshubishi Eclipse i o tym aucie mówiłem (niewiem czemu mi sie pomyliło z hyundajem, może dlatego że w nfs:U2 grałem właśnie hyundajem)

Dzieki za sprostowanie

Pagerus 13.12.2005 08:11

Cytat:

Napisany przez Diabolique
nie da rady:] niedlugo bedzie o wiele za wolny ...

viper to fajna fura, dobrze sie prowadzi przy duzych predkosciach.

Czyli co? Nie da rady skończyć gry początkowym autem? W NFSU2 nie miałem takich problemów - fakt - może się nieco bardziej męczyłem - ale dałem radę :)

lukasss 12.12.2005 23:21

Cytat:

Napisany przez Jerry from hell
Większośc gry przeszłem hyundajem :-)

A jest Hyundai w Most Wanted, pierwsze slysze ??? Ja osobiscie prawie cala gre zaliczylem Lancerem Evo :cool:

Diabolique 12.12.2005 23:18

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Kto wie? Może do końca nim będę już jeździł?

nie da rady:] niedlugo bedzie o wiele za wolny ...

viper to fajna fura, dobrze sie prowadzi przy duzych predkosciach.

adbok 12.12.2005 23:16

obecnie 3miejsce:) jakos gra mi sie przestala przycinac i az sobie wieksze detale ustawilem(AA i AF):D problem z cieniami pozostal;( ale gra sie naprawde fajnie:)

Pagerus 12.12.2005 07:47

Ja jestem obecnie na 11 miejscu - przede mną Baron :) Nadal jeżdżę moim Punto, które mimo wszystko spisuje się całkiem nieźle :D Kto wie? Może do końca nim będę już jeździł?

Jerry from hell 12.12.2005 01:33

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Ja mam tylko 2 auta sprzedałem supre i mam w garażu tylko Lancera i Mustanga(miooooodzio autko) i mam takie pytanie czy ktos z czarnej listy jeździ viperem czy trza go nabyc drogą kupna?

Jeżdzi gostek chyba z 5 albo 4 miejsca. Wczoraj go zaliczyliśmy i jestesmy na 3 miejscu.

Czy viper jest dobry to niewiem. Większośc gry przeszłem hyundajem :-) Porsche, potem corwetta a teraz porshe co jest na 32 miejscu na liście :-))

Ale jak jeżdzi jak corwetta, (a podobno własnie tak) to przy 200km/h i więcej to spoko ale podczas ruszania jest przegwizdane bo tyłem kręci jak na lodzie

Tribunal 11.12.2005 20:53

A viper dobry jest? bo slyszalem podzielone opinie.

lukasss 11.12.2005 20:48

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Ja mam tylko 2 auta sprzedałem supre i mam w garażu tylko Lancera i Mustanga(miooooodzio autko) i mam takie pytanie czy ktos z czarnej listy jeździ viperem czy trza go nabyc drogą kupna?

Jeżdzi, zielonym Viperem, tylko nie powiem Ci dokładnie kto bo juz gre odinstalowałem dawno.

Tribunal 11.12.2005 20:45

icemac 11.12.2005 20:22

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ja zazwyczaj jedną losuję w ciemno - a drugą to wybieram sobie jakąś część :) Kizio - jak zwykle masz super tempo gry - ja dopiero będę się ścigać z Izzy :P

tez wybieram w ciemo :spoko:

i na razie wygrywam dowody :D najnowszy jest od BARONA

jezdze porsche, ale pozostalych aut nie sprzedaje (tylko bo golfa poszedl na handel;) ) mam na razie 5 sztuk

i przerwa na dzisiaj ;)

Pagerus 11.12.2005 10:33

Cytat:

Napisany przez kizio
Dzięki, czyli warto losować w ciemno :P

Ja zazwyczaj jedną losuję w ciemno - a drugą to wybieram sobie jakąś część :) Kizio - jak zwykle masz super tempo gry - ja dopiero będę się ścigać z Izzy :P

kizio 11.12.2005 09:39

Cytat:

jak pokonasz przeciwnika, bedziesz mial do wyboru dwie karty z roznymi bonusami, trzy (chyba trzy) sa widoczne i dotycza oreslonej kategorii tuningu (losujesz tylko konkretna czesc), pozostale trzy sa zakryte i tu wlasnie mozna wylosowac 'dowod rejestracyjny' pojazdu przeciwnika, czyli jego auto

Dzięki, czyli warto losować w ciemno :P

NeoFighter 11.12.2005 00:50

Cytat:

Napisany przez kizio
Ja od dziś mam gre i 2 pokonałem teraz Izzy, jeżdze Clio. Jak odbierać wozy przeciwnikom?

jak pokonasz przeciwnika, bedziesz mial do wyboru dwie karty z roznymi bonusami, trzy (chyba trzy) sa widoczne i dotycza oreslonej kategorii tuningu (losujesz tylko konkretna czesc), pozostale trzy sa zakryte i tu wlasnie mozna wylosowac 'dowod rejestracyjny' pojazdu przeciwnika, czyli jego auto

kizio 11.12.2005 00:11

Ja od dziś mam gre i 2 pokonałem teraz Izzy, jeżdze Clio. Jak odbierać wozy przeciwnikom?

NeoFighter 10.12.2005 23:39

ja jestem 8, smigam Caymanem, poki co go nie zmienie, bo z latwoscia nim wygrywam

mial ktos wyzsze notowania?
http://img213.imageshack.us/img213/2...06825ql.th.jpg

Matievoo 10.12.2005 22:16

A ja jestem 4 na Black Liście;p
I jeźdze Lambordhi.
Nawet,nawet sie jeździ ale spodziewałem sie szybszej jazdy ;)

icemac 10.12.2005 20:12

na dzisiaj koniec - Izzy poszla do piachu - jutro cd

Pagerus 10.12.2005 19:39

Może ktoś by się kiedyś pisał na rozgrywkę przez neta? :D

icemac 10.12.2005 17:50

ja tam jezdze dalej punciakiem :>

jestem na 14 miejscu ??? (dwoch pokonalem), bo pogrywam jak mam czas ;)

Tribunal 10.12.2005 13:27

Heh mam juz 32% kariery i jeżdze sobie Mistsubishi LAncer'em lepiej mi sie go prowadzi od Supry:D
BTW
Ma jakis przeciwbik z black listy Porsshe Carrera albo Mclarena?

Burak_PL 10.12.2005 11:56

wczoraj podgładałem brat no i juz tka łątwo mu nie idzie z tym z 4 miejsca :)

Pagerus 09.12.2005 17:33

Cytat:

Napisany przez kubaluka
ok dzieki klawisze sie musialy same przestawic!!pozdrawiam Kuba

Ach te niesforne klawiatury ;)

kubaluka 09.12.2005 16:23

ok dzieki klawisze sie musialy same przestawic!!pozdrawiam Kuba

Pagerus 09.12.2005 15:31

Cytat:

taaak NFS Porsche niezle bylo, chyba sobie go odpale jeszcze raz :D

moze zrobia NFS: Traffic Racing ;)
byloby naturalne ograniczenie do 5km\h

Taaaa... strefy uspokojonego ruchu i takie tam :piwo:

radosio 09.12.2005 15:05

Cytat:

sejwy sa tu
C:\Documents and Settings\radosio\Moje dokumenty\NFS Most Wanted\

no własnie też tak myślałem. Przed reinstalką systemu wrzuciłem ten plik na drugą partycje. Po reinstalce nie chciała się uruchomić gra (nie mogło znaleźć jakiejś biblioteki) Zainstalowałem gre ponownie, podmieniłem plik i musiałem grać od nowa :(

NeoFighter 09.12.2005 14:40

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No fakt - ale ja bym się nie obraził za coś w stylu Need for Speed Porsche :D

taaak NFS Porsche niezle bylo, chyba sobie go odpale jeszcze raz :D

moze zrobia NFS: Traffic Racing ;)
byloby naturalne ograniczenie do 5km\h

NeoFighter 09.12.2005 14:36

Cytat:

Napisany przez radosio
ps. ktoś wie gdzie zapisywany jest save tej gry???

sejwy sa tu
C:\Documents and Settings\radosio\Moje dokumenty\NFS Most Wanted\

radosio 09.12.2005 12:12

Cytat:

Napisany przez kubaluka
klikam enter ale nic nie da sie robic w ogole nie chce wejsc do sklepu!Tak samo jest z komisem nie moge nic kupic nawet tam wejsc klkam enter o i nic??wie ktos moze co jest grane??Z gory dzieki.Pozdrawiam Kuba

Tak ja wiem :) Musisz zmienić ustawienia sterowania poprostu. Będzie cos takiego jak "weź udział w imprezie albo cos takiego" i tam wskazujesz który klawisz za to odpowiada. ;)

ps. ktoś wie gdzie zapisywany jest save tej gry???

Pagerus 09.12.2005 12:04

Cytat:

tylko, ze wtedy tytul nie mial by sensu :p

No fakt - ale ja bym się nie obraził za coś w stylu Need for Speed Porsche :D

kubaluka 09.12.2005 10:20

need for speed most wanted problem

Witam!Mam problem z zakupem auta!Ukonczylem 15%gry,jestem 10 na liscie mam duzo kasy i dwa auta jedno swoje i drugie ktore wylosowalem w karty!Jak chce dokonac zmian w aucie to podjezdzam do sklepu i klikam enter ale nic nie da sie robic w ogole nie chce wejsc do sklepu!Tak samo jest z komisem nie moge nic kupic nawet tam wejsc klkam enter o i nic??wie ktos moze co jest grane??Z gory dzieki.Pozdrawiam Kuba

NeoFighter 08.12.2005 00:23

Cytat:

Napisany przez _bakupl_
Wreszcie :)

tylko, ze wtedy tytul nie mial by sensu :p

_bakupl_ 07.12.2005 19:19

Cytat:

po prostu zlikwiduja tuningi i udostepnia tylko wozy uliczne :p

Wreszcie :)

NeoFighter 07.12.2005 18:10

po prostu zlikwiduja tuningi i udostepnia tylko wozy uliczne :p

Diabolique 07.12.2005 13:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Co rozumiesz przez to, że będzie powoli? Zafundują nam ograniczenie prędkości w samochodach? :P

chyba nie, ale trudno przemieszczac sie po bezdrozach z 350km/h na budziku, nieprawdaz :P

icemac 07.12.2005 13:16

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Co rozumiesz przez to, że będzie powoli? Zafundują nam ograniczenie prędkości w samochodach? :P

bedzie elektroniczna blokada ustawiona na 50km/h, ktora bedzie mozna obejsc wgrywajac pewien patch krazacy juz od kilku dni po necie

:respect:

Pagerus 07.12.2005 11:07

Cytat:

z forum EA, na temat nastepnej czesci NFS. bedzie powoli i bez policji :P
kurą znoszaca zlote jajka w tym wypadku jest cala seria NFS nie sam Underground. ludzie to kupuja bo za kazdym razem fajna gierka z dobrymi furami, ale jakby nie patrzec rynek przesyca sie tuningiem tego rodzaju.

tengu 07.12.2005 09:25

Ehh.... Szkoda.....

Ale na razie na zakup czekająNFS:MW i JUICED. Co do tej drugiej gierki to może nie taka rewelacja. Ale jeśli chodzi o tuning to wysiada chyba tylko przy Midnight Club 3: Dub Edition. No i te 50 furek....... (W tym CRX, NSX i klasyczny Mustang :P)

Diabolique 07.12.2005 01:07

Cytat:

a skad te wiesci?

z forum EA, na temat nastepnej czesci NFS. bedzie powoli i bez policji :P
kurą znoszaca zlote jajka w tym wypadku jest cala seria NFS nie sam Underground. ludzie to kupuja bo za kazdym razem fajna gierka z dobrymi furami, ale jakby nie patrzec rynek przesyca sie tuningiem tego rodzaju.

NeoFighter 06.12.2005 23:45

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
pewnie jakies ploty :) będzie zobaczycie :)

tez stawiam na to, ze bedzie
nie zabija sie kury znoszacej zlote jajka, jakto sie (chyba) mowi :D
popatrzmy na inne gry, dlaczego Ensemble Studios nie poprzestalo na pierwszym Age Of Empires? dlaczego mamy czwartego klejka? ile to juz kopanek FIFA bylo (i bedzie)? dlatego wlasnie niejednego undergrounda nam jeszcze zrobia :D

Burak_PL 06.12.2005 23:24

Cytat:

a skad te wiesci?

pewnie jakies ploty :) będzie zobaczycie :)

NeoFighter 06.12.2005 22:27

Cytat:

nie bedzie U3, ani innych nielegalnych wyscigow. koniec sagi panie i panowie :]

a skad te wiesci?

Diabolique 06.12.2005 21:22

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
no ot czekamy na U3 :)

nie bedzie U3, ani innych nielegalnych wyscigow. koniec sagi panie i panowie :]

Jerry from hell 06.12.2005 21:08

Eee tam mi sie podoba. Jesteśmy na 5 miejscu :-) A smigamy porsche lub Corvettą odebrana jednemu z nich :-)

Tribunal 06.12.2005 20:21

ja jestem 11 ucieklo mni sprzed nos Porshe Caymana tego goscia Barona:( dalej jezdze supra bo strasznie fajnie ja zrobilem:D

Pagerus 06.12.2005 17:51

Cytat:

Napisany przez Burak_PL

No dokładnie :D Ja na razie nie gram bo wkurza mnie ten mój problem który mam z tą grą (to resetowanie się procesora graficznego o którym pisałem w innym temacie)...
Ale wrócę pewnie niedługo do NFS - w końcu nie po to kupiłem grę, żeby teraz w nią nie grać ||

Burak_PL 06.12.2005 17:26

Cytat:

zgadzam sie z Toba
wyrzucili z gry to co bylo w niej najlepsze- tuningi, gdzie dowolnosc przy wyborze zderzakow, nadprozy, neonow (tych wogole brak) itp.. itd..

ale moze nie powinnismy sie czepiac?
wszak to nie Need For Speed Underground 3, tylko Most Wanted- inna gra, nie kontynuacja

NeoFighter 06.12.2005 17:11

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
To jestes jesli dobrze pamietam 13. Ja ostatnio wogole nie gram w NFS MW. Myslalem ze bedzie super a oprocz policji i nowych trybow gry to jest zdeczka lipna. Malo opcji do tuningu, nie ma nocy (stracila smak nielegalnych wyscigow).
Ale kazdy uwaza jak chce.

zgadzam sie z Toba
wyrzucili z gry to co bylo w niej najlepsze- tuningi, gdzie dowolnosc przy wyborze zderzakow, nadprozy, neonow (tych wogole brak) itp.. itd..

ale moze nie powinnismy sie czepiac?
wszak to nie Need For Speed Underground 3, tylko Most Wanted- inna gra, nie kontynuacja

IceManSpy 06.12.2005 17:01

Cytat:

Napisany przez Pagerus
... przede mną ta panna Izzy...

To jestes jesli dobrze pamietam 13. Ja ostatnio wogole nie gram w NFS MW. Myslalem ze bedzie super a oprocz policji i nowych trybow gry to jest zdeczka lipna. Malo opcji do tuningu, nie ma nocy (stracila smak nielegalnych wyscigow).
Ale kazdy uwaza jak chce.

_bakupl_ 06.12.2005 16:58

Cytat:

Napisany przez tengu
No właśnie: Chciałem się spytać jak się jeździ AStonem. Grę będę miał dopiero na "Gwiazdkę" ale nie ukrywam że bardzo by mi na nim zależało. Szczególnie jak wypada w porównaniu z SLR i Corvettą C6

P.S. Na razie demo i mod który daje do wyboru IS200/GTO/GOLFV/VIPER i zmienia wózki w challenge

Aston bardzo trzyma sie super! Bardzo przyczepny....lepszy niz SLR, ale ku...corrvetta nie jeździłem :)

Pagerus 06.12.2005 13:26

Cytat:

Napisany przez M@tti
Który jesteś na Black liście ?
Jeśli moge zapytać ? :)

12 o ile dobrze pamiętam - a może 13??? kurde - nie jestem pewien - przede mną ta panna Izzy...

Matievoo 06.12.2005 13:20

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No ja też czekam aż się dorwę do Astona :D Niestety - ostatnio jakoś mniej czasu na NFS'a - zbieram w GW kasę na zbroję a to wymaga nieco wysiłku ;)
Ale Punto to raczej zmienię dopiero na Astona - albo i w ogóle jeżeli będzie dawał radę do końca :P
W NFSU2 jeździłem od początku Toyotą znaną z anime Initial D - tak z sentymentu - ale dała radę do samego końca :D

Który jesteś na Black liście ?
Jeśli moge zapytać ? :)

Pagerus 06.12.2005 09:15

No ja też czekam aż się dorwę do Astona :D Niestety - ostatnio jakoś mniej czasu na NFS'a - zbieram w GW kasę na zbroję a to wymaga nieco wysiłku ;)
Ale Punto to raczej zmienię dopiero na Astona - albo i w ogóle jeżeli będzie dawał radę do końca :P
W NFSU2 jeździłem od początku Toyotą znaną z anime Initial D - tak z sentymentu - ale dała radę do samego końca :D

tengu 06.12.2005 08:25

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
juz 6 :) nie ma to jak aston martin db9 :)

No właśnie: Chciałem się spytać jak się jeździ AStonem. Grę będę miał dopiero na "Gwiazdkę" ale nie ukrywam że bardzo by mi na nim zależało. Szczególnie jak wypada w porównaniu z SLR i Corvettą C6

P.S. Na razie demo i mod który daje do wyboru IS200/GTO/GOLFV/VIPER i zmienia wózki w challenge

NeoFighter 06.12.2005 00:54

zauwazcie, ze jak sie odbierze woz, to niejednokrotnie ma on czesci normalnie nie do kupienia w danym momencie (sa zablokowane)

B@rtek 05.12.2005 22:47

Cytat:

Napisany przez Burak_PL

Walczę o 12 i dalej jeżdzę wygrnaym Golfem GTI :)

Burak_PL 05.12.2005 22:25

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
Ja wczoraj dopiero zacząłem grać :taktak:

Pierwszy wyścig z gościem na 15 miejscu BL i wygrałem jego Golfa GTI :D :)

Robie tak samo jak @NeoFighter, czyli jeżdzę na odebranych wozach :D :)

B@rtek 05.12.2005 19:33

Ja wczoraj dopiero zacząłem grać :taktak:

Pierwszy wyścig z gościem na 15 miejscu BL i wygrałem jego Golfa GTI :D :)

Robie tak samo jak @NeoFighter, czyli jeżdzę na odebranych wozach :D :)

Burak_PL 05.12.2005 17:30

Cytat:

a gdzie tak wymieniaja? ;)

wszędzie :) np na targu :) o własnie dzis był :) to tam chyba cos wymieniali :)

:) no mój brat ostro pogrywa :) jzu 6 miejsce na BL

icemac 05.12.2005 15:28

oj czepiasz sie slowek ;)

NeoFighter 05.12.2005 14:33

Cytat:

Napisany przez icemac
...oddam "stare" wezme nowe ;)

a gdzie tak wymieniaja? ;)

icemac 05.12.2005 13:49

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A wiesz, że ma kosztować około 45.000 zł, nie? :D

pracuje sie, to sie ma :>

oddam "stare" wezme nowe ;)

knydel 05.12.2005 13:26

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
... ktoś jeździ Mercedesem SLR, który zmienił z SL500... Kurcze, forumowiczom wcale się tak źle nie powodzi.. ;)

Wiesz, w końcu w Polsce mieszkamy ;) U nas każdego stać na takie cacka :)

Pagerus 05.12.2005 12:53

Cytat:

Napisany przez icemac
ja tez jezdze grande punto, a jak bedzie na rynku to kupie take prawdziwe, pomaranczowe 1.3 16v diesel :D

A wiesz, że ma kosztować około 45.000 zł, nie? :D

andrzejj9 05.12.2005 12:49

Kurde, tak otworzyłem topic nie widząc, który to i czytam czytam, o samochodach, więc świta mi, że to może ten, gdzie piszemy, czym jeździmy i czym byśmy chcieli, no i widzę, że ktoś jeździ Mercedesem SLR, który zmienił z SL500... Kurcze, forumowiczom wcale się tak źle nie powodzi.. ;)

icemac 05.12.2005 12:31

ja tez jezdze grande punto, a jak bedzie na rynku to kupie take prawdziwe, pomaranczowe 1.3 16v diesel :D

Pagerus 05.12.2005 12:03

Cytat:

Napisany przez demek
ja wogole nie kupuje nowych aut - mam punto ktore kupilem jako pierwsze i zostawilem mazde ktora wygralem a inne dwa sprzedalem - zbieram kase na ostatnie samochody:)

Ja jeżdżę Punto które mam od nowości :D Próbowałem czym innym jeździć - ale tak fajnie nie jest :P

knydel 05.12.2005 11:08

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No i to jest słuszne podejście :piwo: :respect:

A tam słuszne ;) Jak mi się nie udało wygrać Mercedesa SLR to musiałem go sobie kupić a i na full tuning starczyło kasy :). A wcześniej też parę samochodów kupiłem: Mercedes SL500 i Gallardo.

demek 04.12.2005 23:18

ja wogole nie kupuje nowych aut - mam punto ktore kupilem jako pierwsze i zostawilem mazde ktora wygralem a inne dwa sprzedalem - zbieram kase na ostatnie samochody:)

Pagerus 04.12.2005 22:51

Cytat:

ja jezdze tylko na odebranych wozach, teraz mam Caymana
zamiast wydawac kase na fury w salonie, mam je za free, a za zaoszczedzona kase tuninguje

No i to jest słuszne podejście :piwo: :respect:

NeoFighter 04.12.2005 19:33

Cytat:

Napisany przez Tribunal
No już 21% ukończenia gry 356000 notowań biore sie za goscia z 10 miejsca:D Jeżdże super mega fajną Toyota Suprą:D i mam do was pytanie oplaca sie tuningować Forda Mustanga czy lepiej liczyc na odebranie Caymana temu gościowi z 10 miejsca?

ja jezdze tylko na odebranych wozach, teraz mam Caymana
zamiast wydawac kase na fury w salonie, mam je za free, a za zaoszczedzona kase tuninguje

Tribunal 04.12.2005 18:37

No już 21% ukończenia gry 356000 notowań biore sie za goscia z 10 miejsca:D Jeżdże super mega fajną Toyota Suprą:D i mam do was pytanie oplaca sie tuningować Forda Mustanga czy lepiej liczyc na odebranie Caymana temu gościowi z 10 miejsca?

Burak_PL 04.12.2005 00:19

no ja juz kolesia z 7 miejsca :) ale czasu nie ma...... ;)

rosol 03.12.2005 23:33

Ja jestem na 6 miejscu ale malo gram gdyz mam taka sama sytuacje co pablocoo... matura;(

Pagerus 03.12.2005 23:17

Ja tam pomalutku gram... na razie jestem w okolicy babki z 12 miejsca (o ile dobrze pamiętam... ;) )

demek 03.12.2005 20:10

kurde troche odbiegne od tematu
gdzie jest ten pan co ma amd i ddr2 ?:) bos zamilkl :P

pablocoo 03.12.2005 20:01

Eeee tam, ja mam Porshe Carrere GT, osiemdziesiat pare procent kariery i walcze z gosciem o 2 miejsce :P
Tylko teraz nie bede mial wiele czasu grac... 2 tygdonie do klasyfikacji, pozniej probna matura... :ysz:
Za to w Swieta sobie odbije 8 )

Tribunal 03.12.2005 18:26

Ja juz mam Lexusa i 9% ukończenia i 80tys notowań biore sie za kolesia z 13miejsca Czarnej Listy:D

loki7777 03.12.2005 15:42

woln, toz to 2 godziny:)a ja mam takie wieksze demko i gram sobie w proby, jeszcze glownego trybu nie rusdzalem i gierka nawet fajna. co do kolegi z gf2 to moze juz czas zmienic karte graficzna, bo ta juz troche stara jest, w kazdym razie ja tak uwazam, ale moge sie mylic

murt 03.12.2005 15:37

To jest wskaznik ktory pokazuje jak bardzo jestes poszukiwany przez policje.

edit
Net mi wolno chodzi i mnie wszyscy uprzedzili :P

pablocoo 03.12.2005 14:55

Jesli w wymaganiach masz ominac kilka blokad z kolczatkami, to musisz sie starac, zeby poziom poszukiwania byl powyzej 4.
Poziom jest powiazany z konkretnym samochodem, wiec jesli masz za duzy, mozesz po prosu zmienic samochod, albo aktualny zabrac do warsztatu i zmiecic kolor, body, spojler itp.

kodziu 03.12.2005 14:18

THX za wytłumaczenie.

A powiedzcie mi jeszcze czy można jakoś zmniejszyć ten poziom czy mam dązyć do tego aby było go jak najwięcej?

lukasss 03.12.2005 13:35

Ten plomyk oznacza zainteresowanie policji twoim samochodem, czym wiekszy numerek (max 7) tym wiecej glin, szybsze maja fury i sa bardziej upierdliwi.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:38.