![]() |
Cytat:
|
no ja musze sobie zrobic przymusowy tydzien przerwy
|
MINUS NFSMW
odnawianie NOS-u z czasem bardzo mi sie to rozwiazenie nie podoba, dlaczego wywalono to co bylo jedna z najlepszysz rzeczy w nfsu i nfsu2??? a mianowicie premie do N2O za 'unikniecia wypadkow', efektowne skoki, baczki 360 itp..????? teraz nie trzeba stosowac nawet minimum taktyki jak to mialo miejsce wczesniej hmmm co sadzicie? no nic, gram dalej :) |
Cytat:
|
Cytat:
czy pokazał sie już no-cd fix ? bo jak narazie ten dostępny fix-knora :) tez woła płytę ... |
Punto chyba jo :)
Jakis fiat napewno :) |
Czy wcześniejsze informacje na temat dostępnych samochodów w grze się potwierdziły? Chodzi mi konkretnie o to czy jest Aston Martin DB9 i Fiat Punto (w tym drugim przypadku zastanawiam się czy dali wersję Grande Punto czy "dwójkę")...
|
Cytat:
ps. u mnie gra tez nie za bardzo "chodziła" lekarstwem okazał sie GameBoost ;) |
Cytat:
Dzięki za namiary na sterowniki. Na 53.03 działa bez zadnego przycięcia w średnich detalach w 800x600 no i sie duzo szybciej ładuje. Pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
Uzyj tego, u mnie zrobil to co sie nalezalo, dolaczony plik readme...
|
witam. a ja mam taki poważny problem. A mianowicie chodzi o to ze grzebałem w opcjach ale za nic nie mogłem znależć zmiany języka:) ktoś mi podpowie ???
|
Cytat:
ale w newsach sie znalazł NFS: most wanted :D |
http://www.gamecopyworld.com/
slodycze :) najpierw klik na Mirror #1, pozniej na Enter i w sekcji "Game Trainers & Cheats" jest nasza gra, klik i mamy |
Cytat:
A mozna prosic dokladny rozmiar tego cukierka, bo w sieci jest tego sporo,jak narazie sam syf, albo virusy i tym podobne |
Cytat:
bez przesady ale jak Ci to coś pomoze to przełącz sobie język na ojczysty i w grze otrzymasz trochę wskazówek PS Postep kariery w MW narazie 42% i na tym chyba narazie poprzestanę z braku czasu... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:46. |