![]() |
Poruszę zaraz temat Waszego ewentualnego przyjęcia i dam Wam znać, jaka jest decyzja całego sojuszu.
|
8 sie nie znajdzie, byłoby do 7 (włącznie) napewno.
|
osma osoba od Was nie chce dojsc?
|
nicków nie podam na forum ze względów bezpieczeństwa (a pkt podam w zaokrągleniu):
ludkow byloby do 7, punkty mamy mniej wiecej tak: 2 osoby ok 300, 4 ok 150 - 200 i jedna 70 (zaczął pare dni temu). gramy na uni1. |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja i paru znajomych chcieliśmy się dołączyć go gry w waszym sojuszu. Są jakieś wymagania ?? Mamy już pare(set) punktów.
|
Cytat:
|
Cytat:
gg: 3198499 |
To już jest nas dwóch :) chyba, żę ktoś sie jeszce nie pochwalił :)
No i oczywiście gratuluję :) |
Cytat:
|
przed godzinką stałem się tatusiem :D
moje maleństwo ma: srednica - 10800 km (116 pol) (trochę mało, ale mówi się trudno) temperatura - ok. 30°C do 70°C teraz zacznie się jazda :P |
Cytat:
A mozna ta satelite sloneczna na inna planete wyslac? |
Cytat:
|
Moze dostane uprawnienia do ogladania tego dzialu dla membersow cdrinfo :) Jestem w sojuszu co prawda na uni2 ale jestem :)
|
Cytat:
właśnie zacząłem kolonizację :smoczek: szczegóły w dziale :D |
Jak handlujesz to sie dogadujesz co za co i za ile, nigdzie nie widzialem wzmianki o temp planety i jej wplywie na wytwarzanie energii, natomiast im zimniejsza planeta tym wiecej deuteru wykopiesz na godzine.
|
Cytat:
Elektrownie sloneczne tez tak maja? Jeszcze jedno ile leci taki tansporter z towarem?? BTW i jakie jest dobry przelicznik?? bo bym zaczal handlowac bo jakos krysztalow mi schodzi jak lodu :) |
Satleita soneczny produkuje energie ze slonca i przekazuje ja na ziemie. Oplaca sie go prod. gdy masz wysoka temp. planety.
Ilosc energii wytwarzanej przez satelite obliczana jest wedlug wzoru: MaxTempPlanety/4+20. |
Wytlumaczy mi ktos po co jest satelita sloneczny?? Wlasnie postawilem i nie mam wiecej pradu :/
|
Cytat:
PS. Do Reloka wyslalem podanie i prze 3 dnie nie otrzymalem odpowiedzi, pomyslalem ze ktos zalozyl i juz nie gra, wiec sie wycofalem i zalozylem OXY. Jak sie komus podoba to zapraszam Reloka tez. |
1) na uni1 juz mamy sojusz
2) jezeli chodzi o uni2 to Realok proboje tam stworzyc sojusz, wiec mu pomoz jezeli chcesz 3) OXY - malo mi sie kojarzy z cdrinfo wiec jak to ma byc sojusz cdrinfo? |
Cytat:
|
??? :bicz: zdrajca :bicz:
|
http://img211.exs.cx/img211/3688/oxy23ku.jpg
ZAPRASZAM DO SOJUSZU OXY NA UNIVERSUM 2 Chciałbym aby to był oficjalny sojusz naszego forum, zaparaszam do info w grze. Oferujemy pomoc nowym graczom, stałe umacnianie pozycji w statystykach, bezpieczeństwo. Od graczy wymagamy zetelnej pracy, sledzenia na biezaco sytuacji w grze, oraz ambicji. Dotychczas nie mam limitu punktów graczy przystępujących do sojuszu, może wstąpić każdy nawet początkujący. Droga do sukcesu jest długa i prowadzi krętymi ścieżkami. Zapraszam CDRINFO zawsze wygrywa, nawet gdy plytka sie nie nagrywa. Niech moc laseru bedzie z wami. Poz. 102 awans o 18 poz Members (10): (kolejnosc przystapienia): 1 Rembrant 2 Carbo 3 donna 4 Fern 5 Shogoh 6 buhaha 7 IceManspy 8 MneMenth 9 yogiMIS 10 malutek |
Cytat:
Transporter poleci wyładuje surowce i wróci . |
Cytat:
|
Idzie handlowac surowcami?? bo bym wymienil troche metalu na krysztal :)
|
Jeżeli jeszcze ktoś niema dostępu do "ukrytego" działu Sojusz CDRinfo.pl w grze Ogame.pl to jest to zapewne spowodowane tym, że nick forumowy rózni się od nicka na OGame.pl ...więc proszę podsyłanie priva wpisując w treści nick z OGame...
|
Witam!!!
Zapraszam wszystkich chetnych do przystapienia do sojuszu na UNI2!!! Podania wysylajcie do sojuszu CDRinfo2 !!! Zostana one szybciutko rozpatrzone:) ZAPRASZAM!!! |
@woitas podaj swoje dane o rozwoju w nowym tpoicu
jako że jesteś najbliżej mnie i prawie razem się rejestrowaliśmy to chciałbym je porównać - moje aktualizuje na bieżąco |
mnie brakuje 8 tyś do 3 lvl napędu impulsowego.
waham się, czy nie lepiej będzie zainwestować w kopalnie w celu zwiększenia wydobycia, a potem zbudować statek kolonilany :smoczek: edit: rozbudowuje kopalnie o 1 lvl w górę. |
Wyślij do thanatosa wiadomość zeby Cie dopisał - bo niestety nie mogłem roszyfrowac kto to ClassicGod w grze ogame :)
|
Cytat:
|
@REi oraz @aeiouy macie już dostęp...
O w/w prośby zgłaszajcie się do Thanatos'a (w wiadomości podajcie jaki macie nick w OGame) BTW: Proponuje, aby osoby które maja już dostęp wypowiadały się własnie tam... |
witam
czesc co prawda jestem juz od paru ladnych dni w sojuszu ale dzis dopiero tu zajrzalem i chcialem sie przywitac. i dowiedziec sie jak dostac dostep do tego nowego dzialu. dzienks
|
Cytat:
Niestety nie widze tego działu;( Do kogo mam sie zgłosić, żebym miał dostęp? Niestety dopiero będę mieć za jakies 2 - 3 dni jakiś stateczek:( Myślałem, że automatycznie są wpisani ludzie co mają ten sam nick w grze i na forum... Będę bardzo wdzięczny:) Pozdrawiam Wszystkich:))))) |
Cytat:
|
Cytat:
Jak go widzisz to masz dostęp...jak nie to - nie ... |
Witajcie:)
Czy moze ktos mi ktos powiedzieć czy mam uprawnienia? Nie wiem dzie kliknąć zeby mieć dostęp do forum "dla wybranych":/ pogubiłem sie juz;) jeszcze nie mam floty, ale myśle ze juz jutro będę mieć myśliwiec ciężki:D i będę mógł się włączyc do ataków :D |
Cytat:
Dobra, w takim razie update - potrzebuje 36k kryształu :D No dobra, 35, 1k sam uzbieram ;p |
Może dlatego, że nie jesteś jeszcze w sojuszu
|
pisze ze nie mam uprawnien zeby zajrzec kto jest w sojuszu
|
@Szczota
Do Realoka - tak przynajmniej nazywa się tutaj na forum a nie wiem jak w Uni2 |
to do kogo w universum 2 pisac bo widzialem tam dwa sojusze cdrinfo
Gral ktos z was moze w red dragona? Mam nadzieje ze doswiadczenie z red dragona chociaz na cos sie przyda :D |
Polecam OXYGENE team Tag OXY
|
Cytat:
|
@Bartez
To Cie pocieszę :) - jak już wydasz 16 tyśków to szykuj następnie 20k :) na statek @Szczota Możesz dołączyć tylko zanim Twoje podanie zostanie rozpatrzone to będziesz musiał troche poczekać bo Realok ma jakieś problemy z kontem A co do surowców to są one wydobywane nie zależnie od Twojej obecności |
Panowie zaczalem w to grac i nawet mi sie podoba. Gram na universum 2 wiec mozna sie dolaczyc do teamu??
BTW czy jak nie jestem zalogowany to surowce mi sie robia?? |
Cytat:
|
A co na 3 lvl impulsa zbierasz ?
:) |
potrzebuje 16k kryształu. Ktoś chętny na zrzutkę? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak tylko sie zaloguje to odpowiem na wszystkie zgloszenia :taktak: |
Cytat:
|
Smietek zracam honor :piwo:
@Smartek... zajrzj w technologie i bedziesz wiedzial co masz budowac w-g wlasnych zachcianek technologiczno-rozwojowych... inaczej sie buduje na flote, inaczej na obrone inaczej na surowce... pozdro ;) |
To za co dostaje sie najwiecej punktow
|
ilosc punktow (suma puntkow wszystkich czlonkow)
ps. jest cos takiego jak edycja posta ;) |
Cytat:
|
Pytanie
Co wpływa na ranking naszego klanu ? |
Co myślicie ze sprzedam wasze technologie
|
A Ja? też chcę na wojnę :)
|
ok. mea culpa.
panowie - szykujemy się do ataku. więcej w dziale z grą :P |
zaczynam sie coraz bardziej wciagac w ogame, niestety, nie moge nic aktualnie budowac ani rozbudowywac - brak surowcow :(...
a wyglada to tak: Kopalnia metali (Poziom 6) Kopalni krysztalow (Poziom 5) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 5) Elektrownia sloneczna (Poziom 6) Fabryka robotow (Poziom 1) Laboratorium badawcze (Poziom 1) co teraz oplaca sie rozbudowywac? doradzcie prosze! :) czekam, az surowce sie "wydobeda" :) pozdro ;) |
:) :) Za Smietka Ja ręczę
proszę o przyjęcie go do nowego topicu W naszym klanie był zanim powstał nowy topic Często czyta nasze forum ale nigdy nic nie pisał aż pojawiło się OGAME :) |
Podanie wysłane :) do zuk4u
|
Kizio został nowy gospodarzem
|
Cytat:
|
mozesz mi dac ta planetke bo kolega chcialby sie zorientowac. kontakt via GG
|
Witam
czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce w sojuszu? Mam też do oddania w dobre ręce jedna planetkę w miarę dobrze uprawiana na uniwersum 1 ( uprawa dwóch jest strasznie męcząca :) Stan planety do oddania 112 punktów Mojej 140 punktów Jak by, co, do kogo pisać podanie? ***61514; :)) |
konflikt?
coś ty? nie. tylko dziwna zbieżność wydarzeń. dlatego wszelkie dyskusje przenosimy do tamtego działu :) |
No no :) zaczynają sie konflikty wewnątrz sojuszu ?:)
|
proponuję wszelką dyskusję o zasobach etc przenieść do naszego działu :D
|
Mnie tez kolega Smietek cos podejrzanie wyglada... bez obrazy ;)
|
Cytat:
napisałem wam o swoim stopniu zaawansowania o godzinie 7:03... zobaczcie na datę 1 skanu: http://img43.exs.cx/img43/2841/scren5oa.gif wcześniej nikt mnie nie niepokoił... |
Cytat:
|
Ja na razie mam 10 wyrzutni rakiet i 4 działka laserowe i czuję się umiarkowanie pewnie ;)
|
Jedna obcy flota z planety Staporkow [1:244:10] zostala dostrzezona w poblizu twojej planety Amarok [ ] . Szanse na kontrwywiad: 3 %...
tak na marginesie, kto to jest smietek? ma tylko 2 posty :P rozbudowałem sobie obronkę, a teraz badam napęd impulsowy. |
Zbeiram teraz na impulsowy naped (na 2 poziom, mam 1) i technike laserowa (na 6 poziom, mam 4) i zaczynam budowe floty :) mysle ze 3 lekkie mysliwce wybuduje, 3 ciezkie na dobry poczatek, i z 6 dzial laserowych ciezkich :) obrone bede mial wtedy juz dosc dobra (6 rakiet, 6 lekkich laserow, i 6 ciezkich laserow) Myslicie ze razem z drobna flota sobie poradze z obrona planety? Chyba jo, co nie ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Tak czy siak dobrze, w końcu jest nas więcej :)
|
A oto moj dorobek
Kopalnia metali (Poziom 8) Kopalni krysztalow (Poziom 6) Syntezator deuterium (Poziom 4) Elektrownia sloneczna (Poziom 10) Laboratorium badawcze (Poziom 1) Fabryka robotow (Poziom 1) |
Pytanko
Mam sąsiada na galaktyce który nigdzie nie jest zrzeszony chciał bym go wprowadzić zawsze było by raźniej mi ma całkiem poziom średni ma już flotę co wy na to trzeba się wzmacniać 8 ) |
Witam
Ciesze sie ze jestem w waszym sojuszu (od wczoraj) na Universum 1. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
No właśnie ciekawe... w ciągu ostatnich dwóch dni lista członków naszego sojuszu zwiększyła się o 4... A teoretycznie nie można się już rejestrować.. To jak w końcu jest?
|
Cytat:
Tak na wszelki wypadek :D |
Cytat:
|
Jeszcze raz - lista odnośnie dostępu poszła do Thanatosa
Jedynie ci którzy mają inne nicki w grze i na forum pisać do mnie na priva Dziś wieczorem już większość będzie miała dostęp |
Kopalnia metali (Poziom 11)
Kopalni krysztalow (Poziom 9) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 7) Elektrownia sloneczna (Poziom 12) Fuzyjna elektrownia atomowa (Poziom 0) Fabryka robotow (Poziom 3) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 2) Laboratorium badawcze (Poziom 3) Magazyn metali (Poziom 1) Technika szpiegowska (Poziom 2) Technika komputerowa (Poziom 1) Technika bojowa (Poziom 0) Opancerzenie statkow powietrznych (Poziom 0) Technika energetyczna (Poziom 2) Naped spalinowy (Poziom 2) Naped impulsowy (Poziom 0) Technika laserowa (Poziom 3) 3 letkie działa laserowe brak floty (( |
Cytat:
|
Sorry pytanie. Powstal Uniwersum 2 ? czy my tez tam jestesmy jako sojusz ? Kuzwa ale jestem zdezorientowany.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam
Jedna obcy flota z planety Madras [1:238:12] zostala dostrzezona w poblizu twojej planety kozolandia [2:124:4] . Szanse na kontrwywiad: 2 % dostałem coś takiego zaczyna się :boks: ale narazie nie mam floty (( |
Cytat:
W sub forum... jak zostaniesz dodany będziesz je widział pod śmietnikiem. Do Thanathos'a na priv po dostęp :) |
Niech się zgłosi do mnie założyciel sojuszu CDRinfo na Universum 2 .............
|
Berion jaki topic o co chodzi. Jesli mozesz wytlumacz mi o co chodzi z Thantosem.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:16. |