![]() |
:) Witam w sojuszu dzięki :)
|
Ilość załączników: 1
Nowa opcja :D
|
teraz mam 10 (m); 9 (k) i 7 (d). do tego elektrownię na 11 lvl no i każdy kolejny etap jej rozbudowy jest już potwornie drogi.
dlatego zastanawiam się, czy nie postawić atomówki. |
taa...tło mogło by być coś na wzór przestrzeni kosmicznej.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A jakie są pozycje członków w sojuszu ? . Narazie jestem jakiś neuling :) i sie zastanawiam kim jeszcze mogę być :D
EDIT: na szybkiego coś takiego wykombinowałem na logo (poprawki mile widziane :D) - tylko nie wychodzi mi coś wycięcie tego :/ |
Cytat:
|
hehe...
mam 5pkt i sojusz imperialny cdrinfo.pl przygarnął mnie pod swoje skrzydła. inwestuje narazie w same kopalnie ...wkraczam na: 6 poziom kopalnia metali, 4 poziom kopalnia kryształków. i 6 poziom elektrownia słoneczna... 1 poziom wytwórnia ciężkiej wody. zobaczymy jak to wszystko się potoczy...narazie potrzeba czasu, czasu i jeszcze raz czasu ;) Ps.Co się stanie jak wyślę sonde, na sąsiędnią planete? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co treba miec albo jakie spelniac wymagania zeby moc miec elektrownie atomowa ?
|
Szanowni koledzy właśnie złożyłem podanie
[B]Proszę o pozytywne rozpatrzenie[B] 8 ) |
1 (Miejsce 2630 z 4914) hura zdobyłem pierwszy punkt jeszcze mało ale pierwsze osiągi
na razie robię same kopalnie mam pazere na surowce :pisze: |
Zapowiada się ciekawie zaczynam i odrazu wysyłam podanie o przyjęcie do sojuszu.
|
3h temu zacząłem...
Kopalnia metali (Poziom 2) 100%
Kopalnia krysztalow (Poziom 1) 100% Deuterium (Poziom 1) 50% [na max elektrownia by nie wyrabiała ;p ] Elektrownia sloneczna (Poziom 2) 100% Teraz czekam do rana aż surowców przybędzie...wtedy dalsza rozbudowa :) Gra :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: BTW http://80.237.203.201/download/use/e...mpplanet04.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |