![]() |
W takim razie trzeba jakieś forum przygotować ;)
Tylko czy zna ktoś jakiś serwer, na którym moglibyśmy postawić forum? Bo ostatnio lycos bardzo powoli działa :( Możemy się też bawić w gotowe fora... Nie wygląda to nawet źle. Możemy przystosować na potrzeby sojuszu forum, które założyłem tylko po to, żeby zobaczyć co umożliwia serwis www.fora.pl Forum pod adresem: http://www.djmichal.fora.pl/ . Dołoży się jakąś domenę i będzie :spoko: --edit-- Czy mi się wydaje czy do Sojuszu należą dopiero 2 osoby?? ;) |
Pierwsze uprawnienie rozdane w sojuszu:
- Genera***322; PS Nie ma wi***281;cej poda***324; :( |
Podanie zlozone ;)
EDIT: Juz 3 :) |
Na uni 39 jest również sojusz 3FD :haha:
Ciekawe kto w nim gra :> |
Cytat:
|
Cytat:
Ale lagi !!! :sciana: |
Cytat:
sk***322;adaj podanie raz dwa :D Wszystkie stanowiska obsadzone :) Wi***281;c jak kto***347; ze chce do***322;***261;czy***263; do kadry dowodz***261;cej to b***281;dzie musia***322; zas***322;u***380;y***263; (wykaza***263; si***281;) |
Kto jest blisko 3:100:xx ?? :)
zaraz dołącze do sojuszu, tylko coś mi strona Szukaj nie chce sie otworzyc :/ wogóle miałem problem z zalogowaniem się na U39 :/ pzdr. |
Kto pisał rangi ??? może by tak po polsku :haha: bo Rycho się pogniewa :D
|
A kto jesy blisku 1:473:9
Polskich liter w rangach nie idzie u***380;y***263;, bo nie przyjmuje rangi to raz, a nazwy rang wzi***281;te z t***261;d |
Cytat:
Ja mogę być choronzy, a nawet stanowisko "wicepierdoła" mi by też odpowiadało. :D:D:D |
zmienili obrazek elektrowni ? czy mi si***281; wydaje ?
|
Nie wydaje Ci si***281;.
I jeszcze przyby***322; nieznany mi "Depozyt sojuszniczy" |
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:31. |