Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

MacGyver 08.03.2005 23:04

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
Sluchajcie. Sojusz (Nasz ;) ) jest na Uni2 amoj kolega ktory chcialby dolaczyc jest na Uni3 lub 4. Czy jest mozliwosc aby dloaczyl do sojuszu???

Nie ;p

IceManSpy 08.03.2005 22:49

Sluchajcie. Sojusz (Nasz ;) ) jest na Uni2 amoj kolega ktory chcialby dolaczyc jest na Uni3 lub 4. Czy jest mozliwosc aby dloaczyl do sojuszu???

andrzejj9 08.03.2005 08:48

Cytat:

Napisany przez SaCHiB
Powstalo nowe Uniwersum, a w zwiazku z tym nowy sojusz CDRinfo pod nazwa "CDR". Chetni proszeni sa o przesylanie podan. :piwo:

O, i to już chyba z przedwczoraj jest Uni 5 :)

SaCHiB 08.03.2005 02:01

Powstalo nowe Uniwersum, a w zwiazku z tym nowy sojusz CDRinfo pod nazwa "CDR". Chetni proszeni sa o przesylanie podan. :piwo:

Berion 07.03.2005 19:10

Cytat:

Napisany przez kondzik
Jak długo czeka się na rejestrację na ogame.pl ?? Zarejestrowałem się wczoraj i nadal nie mam żadnej odpowiedzi. Czy ktoś miał podobne problemy ??

5 min? :D

KoziBobek 07.03.2005 17:32

Cytat:

Napisany przez kondzik
Jak długo czeka się na rejestrację na ogame.pl ?? Zarejestrowałem się wczoraj i nadal nie mam żadnej odpowiedzi. Czy ktoś miał podobne problemy ??

Ja miałem :D podałem maila dajac www. a nie powino dawac sie www :D :blee:

kondzik 07.03.2005 17:28

Rejestracja na ogame.pl

KoziBobek 06.03.2005 23:04

No ale mam nadzieje że dostane w końcu dostęp do tego działu :D

...już //@Mac

MacGyver 06.03.2005 23:00

Cytat:

Napisany przez kizio
Zaznaczyłbym że MacGyver (przynajmniej z statusu pod nickiem) jest moderatorem a ThanatoS administratorem - z tego co wiem moderator nie może przydzielac osób do grup bo odbywa sie to poprzez panel administracyjny do którego zwykli moderatorzy nie mają wstepu

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No tak pewien do końca nie byłem. Ale zawsze przekazywałeś komu trzeba

W obydwu przypadkach wszystko się zgadza ;)
No już...nie róbmy tu OT || :> :> ;p

andrzejj9 06.03.2005 22:49

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Ja sie tym nie zajmuje :)
Prośby kierować do @Thanatos'a...

No tak pewien do końca nie byłem. Ale zawsze przekazywałeś komu trzeba ;)

kizio 06.03.2005 22:45

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Tak to już jest w administracji: Jeden zgania na drugiego ;)

@ KoziBobek (fajny nick :haha: ) Wal drzwiami i oknami, wysyłaj privy do adminów, bo coś rzeczywiście już długo na dostęp czekasz... :niepow:

Zaznaczyłbym że MacGyver (przynajmniej z statusu pod nickiem) jest moderatorem a ThanatoS administratorem - z tego co wiem moderator nie może przydzielac osób do grup bo odbywa sie to poprzez panel administracyjny do którego zwykli moderatorzy nie mają wstepu

Mich@ł 06.03.2005 22:04

Cytat:

Napisany przez MacGyver

Tak to już jest w administracji: Jeden zgania na drugiego ;)

@ KoziBobek (fajny nick :haha: ) Wal drzwiami i oknami, wysyłaj privy do adminów, bo coś rzeczywiście już długo na dostęp czekasz... :niepow:

MacGyver 06.03.2005 19:16

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wyślij priva do MAcGyvera. Nie wiem, czemu jeszcze nikt na prośbę nie zareagował.

andrzejj9 06.03.2005 17:56

Wyślij priva do MAcGyvera. Nie wiem, czemu jeszcze nikt na prośbę nie zareagował.

KoziBobek 06.03.2005 17:38

Ja już wymiękam kto daje dotęp do ukrytego działu ?? może zagada z nim w grze bo już prosze tydzień i żadnego odzewu :D :/

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12.