Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

Predi 20.02.2005 06:16

1) na uni1 juz mamy sojusz
2) jezeli chodzi o uni2 to Realok proboje tam stworzyc sojusz, wiec mu pomoz jezeli chcesz
3) OXY - malo mi sie kojarzy z cdrinfo wiec jak to ma byc sojusz cdrinfo?

rembrant 20.02.2005 06:41

Cytat:

Napisany przez Predi
1) na uni1 juz mamy sojusz
2) jezeli chodzi o uni2 to Realok proboje tam stworzyc sojusz, wiec mu pomoz jezeli chcesz
3) OXY - malo mi sie kojarzy z cdrinfo wiec jak to ma byc sojusz cdrinfo?

Logo to logo, jest tam amly znaczek members www.CDRINFO.pl, jak wejdziesz do gry wszystko jest opisane, jak ktos kliknie na OXY to dowie sie wszystkiego kim jestesmy i jak dzialamy. Narazie jest nas 7, mamy 122 pozycje, nie jest moze najlepiej(wczoraj rano byla 147), ale im wiecej ludzi tym szybciej w gore, tym wieksze szanse na zwyciestwo (co Ci bede tlumaczyl -duzy jestes, wiesz co robisz). Króluje narazie FRAZPC, sam ich nie dogonie, stad ten apel. Pozatym na pierwszy rzut oka nikt nie wie kim jestesmy dopiero jak sie zainteresuje, jak wyjdziemy z cienia. Oglosilem sojusz na forum ogame, czekam na nowych members, i witam z radoscia. Pozdrawiam

PS. Do Reloka wyslalem podanie i prze 3 dnie nie otrzymalem odpowiedzi, pomyslalem ze ktos zalozyl i juz nie gra, wiec sie wycofalem i zalozylem OXY. Jak sie komus podoba to zapraszam Reloka tez.

Szczota 20.02.2005 08:46

Wytlumaczy mi ktos po co jest satelita sloneczny?? Wlasnie postawilem i nie mam wiecej pradu :/

rembrant 20.02.2005 08:51

Satleita soneczny produkuje energie ze slonca i przekazuje ja na ziemie. Oplaca sie go prod. gdy masz wysoka temp. planety.
Ilosc energii wytwarzanej przez satelite obliczana jest wedlug wzoru: MaxTempPlanety/4+20.

Szczota 20.02.2005 08:57

Cytat:

Napisany przez rembrant
Satleita soneczny produkuje energie ze slonca i przekazuje ja na ziemie. Oplaca sie go prod. gdy masz wysoka temp. planety.
Ilosc energii wytwarzanej przez satelite obliczana jest wedlug wzoru: MaxTempPlanety/4+20.

To dobrze wiedziec bo mam dosc niska temperature -17 do 23 :/
Elektrownie sloneczne tez tak maja?

Jeszcze jedno ile leci taki tansporter z towarem??

BTW i jakie jest dobry przelicznik?? bo bym zaczal handlowac bo jakos krysztalow mi schodzi jak lodu :)

rembrant 20.02.2005 09:16

Jak handlujesz to sie dogadujesz co za co i za ile, nigdzie nie widzialem wzmianki o temp planety i jej wplywie na wytwarzanie energii, natomiast im zimniejsza planeta tym wiecej deuteru wykopiesz na godzine.

woitas 20.02.2005 09:16

Cytat:

Napisany przez adixo
@woitas podaj swoje dane o rozwoju w nowym tpoicu
jako że jesteś najbliżej mnie i prawie razem się rejestrowaliśmy to chciałbym je porównać - moje aktualizuje na bieżąco

właśnie zacząłem kolonizację :smoczek:
szczegóły w dziale :D

Szczota 20.02.2005 09:19

Moze dostane uprawnienia do ogladania tego dzialu dla membersow cdrinfo :) Jestem w sojuszu co prawda na uni2 ale jestem :)

rembrant 20.02.2005 09:24

Cytat:

Napisany przez Szczota
Moze dostane uprawnienia do ogladania tego dzialu dla membersow cdrinfo :) Jestem w sojuszu co prawda na uni2 ale jestem :)

Zapraszam do OXY na UNI2 :>

Szczota 20.02.2005 10:04

Cytat:

Napisany przez rembrant
Zapraszam do OXY na UNI2 :>

Nie jestem impem ani nic z tych rzeczy ale proponowalbym polaczenie sojuszy. Chodzi mi o nazwe CDRINfo bo wladzy to jakiejs tam nie chce :)

A mozna ta satelite sloneczna na inna planete wyslac?

woitas 20.02.2005 15:39

przed godzinką stałem się tatusiem :D

moje maleństwo ma:
srednica - 10800 km (116 pol) (trochę mało, ale mówi się trudno)
temperatura - ok. 30°C do 70°C

teraz zacznie się jazda :P

Pagerus 20.02.2005 15:47

Cytat:

Napisany przez woitas
przed godzinką stałem się tatusiem :D

moje maleństwo ma:
srednica - 10800 km (116 pol) (trochę mało, ale mówi się trudno)
temperatura - ok. 30°C do 70°C

teraz zacznie się jazda :P

Gratuluję potomstwa :piwo: Podejrzewam, że przy takich temperaturach postawisz na satelity słoneczne :)

knydel 20.02.2005 15:49

To już jest nas dwóch :) chyba, żę ktoś sie jeszce nie pochwalił :)
No i oczywiście gratuluję :)

rembrant 20.02.2005 16:10

Cytat:

Napisany przez Szczota
Nie jestem impem ani nic z tych rzeczy ale proponowalbym polaczenie sojuszy. Chodzi mi o nazwe CDRINfo bo wladzy to jakiejs tam nie chce :)

A mozna ta satelite sloneczna na inna planete wyslac?

Jestem za a nawet przeciw :)
gg: 3198499

Berion 20.02.2005 18:09

Cytat:

Napisany przez knydel
To już jest nas dwóch :) chyba, żę ktoś sie jeszce nie pochwalił

Ja sie pochwalę za dwa dni (tyle mi hajsu brakuje :))

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20.