![]() |
Tak czy siak dobrze, w końcu jest nas więcej :)
|
Cytat:
|
Zbeiram teraz na impulsowy naped (na 2 poziom, mam 1) i technike laserowa (na 6 poziom, mam 4) i zaczynam budowe floty :) mysle ze 3 lekkie mysliwce wybuduje, 3 ciezkie na dobry poczatek, i z 6 dzial laserowych ciezkich :) obrone bede mial wtedy juz dosc dobra (6 rakiet, 6 lekkich laserow, i 6 ciezkich laserow) Myslicie ze razem z drobna flota sobie poradze z obrona planety? Chyba jo, co nie ;)
pozdro ;) |
Jedna obcy flota z planety Staporkow [1:244:10] zostala dostrzezona w poblizu twojej planety Amarok [ ] . Szanse na kontrwywiad: 3 %...
tak na marginesie, kto to jest smietek? ma tylko 2 posty :P rozbudowałem sobie obronkę, a teraz badam napęd impulsowy. |
Ja na razie mam 10 wyrzutni rakiet i 4 działka laserowe i czuję się umiarkowanie pewnie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
napisałem wam o swoim stopniu zaawansowania o godzinie 7:03... zobaczcie na datę 1 skanu: http://img43.exs.cx/img43/2841/scren5oa.gif wcześniej nikt mnie nie niepokoił... |
Mnie tez kolega Smietek cos podejrzanie wyglada... bez obrazy ;)
|
proponuję wszelką dyskusję o zasobach etc przenieść do naszego działu :D
|
No no :) zaczynają sie konflikty wewnątrz sojuszu ?:)
|
konflikt?
coś ty? nie. tylko dziwna zbieżność wydarzeń. dlatego wszelkie dyskusje przenosimy do tamtego działu :) |
Witam
czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce w sojuszu? Mam też do oddania w dobre ręce jedna planetkę w miarę dobrze uprawiana na uniwersum 1 ( uprawa dwóch jest strasznie męcząca :) Stan planety do oddania 112 punktów Mojej 140 punktów Jak by, co, do kogo pisać podanie? ***61514; :)) |
mozesz mi dac ta planetke bo kolega chcialby sie zorientowac. kontakt via GG
|
Cytat:
|
Kizio został nowy gospodarzem
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |