![]() |
Witam
Jedna obcy flota z planety Madras [1:238:12] zostala dostrzezona w poblizu twojej planety kozolandia [2:124:4] . Szanse na kontrwywiad: 2 % dostałem coś takiego zaczyna się :boks: ale narazie nie mam floty (( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sorry pytanie. Powstal Uniwersum 2 ? czy my tez tam jestesmy jako sojusz ? Kuzwa ale jestem zdezorientowany.
|
Cytat:
|
Kopalnia metali (Poziom 11)
Kopalni krysztalow (Poziom 9) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 7) Elektrownia sloneczna (Poziom 12) Fuzyjna elektrownia atomowa (Poziom 0) Fabryka robotow (Poziom 3) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 2) Laboratorium badawcze (Poziom 3) Magazyn metali (Poziom 1) Technika szpiegowska (Poziom 2) Technika komputerowa (Poziom 1) Technika bojowa (Poziom 0) Opancerzenie statkow powietrznych (Poziom 0) Technika energetyczna (Poziom 2) Naped spalinowy (Poziom 2) Naped impulsowy (Poziom 0) Technika laserowa (Poziom 3) 3 letkie działa laserowe brak floty (( |
Jeszcze raz - lista odnośnie dostępu poszła do Thanatosa
Jedynie ci którzy mają inne nicki w grze i na forum pisać do mnie na priva Dziś wieczorem już większość będzie miała dostęp |
Cytat:
|
Cytat:
Tak na wszelki wypadek :D |
No właśnie ciekawe... w ciągu ostatnich dwóch dni lista członków naszego sojuszu zwiększyła się o 4... A teoretycznie nie można się już rejestrować.. To jak w końcu jest?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam
Ciesze sie ze jestem w waszym sojuszu (od wczoraj) na Universum 1. Pozdrawiam |
Pytanko
Mam sąsiada na galaktyce który nigdzie nie jest zrzeszony chciał bym go wprowadzić zawsze było by raźniej mi ma całkiem poziom średni ma już flotę co wy na to trzeba się wzmacniać 8 ) |
A oto moj dorobek
Kopalnia metali (Poziom 8) Kopalni krysztalow (Poziom 6) Syntezator deuterium (Poziom 4) Elektrownia sloneczna (Poziom 10) Laboratorium badawcze (Poziom 1) Fabryka robotow (Poziom 1) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |