![]() |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszyscy wokół tylko OGame i OGame... ;) Chyba z ciekawości zagram i zobaczę co to takiego :D
P.S. Na jakim Universum znajduje się sojusz CDRinfo i czy ewentualnie można liczyć na przyjęcie? ;) |
Cytat:
@torque wielkie dzieki! |
Weźcie Wy się rejestrujcie na Uni1 - tam są wszyscy :)
A jeszcze, z tego co widzę, to można się tam rejestrować. Ostatnio dużo osób wyleciało. |
witam jak ja jestem na uni 2 a ktoś na uni np 21 to mozę mi dac surowce?
edit juz wiem :D ze się nie da :D jestem na uni 20 Burak_pl |
ja nie gram w ogame, ale się kiedyś zarejestrowałem i mam do oddania 7.528 Metalu i 4.036 Kryształu. Jestem na uniwersum 20 jak ktoś chętny to mogę oddać ale niech mi powie jak bo ja nic nie wiem o tej grze. Najlepiej na gg.
|
dzięki a co z tymi surowcami ?? da ktos?? :D mam już kopalnia metali poziom 2 i kryształów 1 i elektrownię
|
@Burak, na Forum OGame jest kupa poradników :)
|
witam przed chwilą się zarejestrowałem i czy ktoś mógłby mi tak ppo kolei opowiedzieć co i jak?? albo co budować po kolei a co do tych surowców to mozęcei tez cos podesłać :
universum 2 Średnica 12800 km (0 /163 pol) Temperatura od -4°C do 36°C Położenie 1:206:9 Punkty 0 (Miejsce 0 z 7980) |
Cytat:
Podaj namiary na Twoją planetę... |
Witam. Gram na uni1. Chciałbym wstąpić do sojuszu Cdrinfo. Do kogo mam sie kierować?
|
Potrzebna pomoc w OGame....
Gram na 21 ni i mam do was grających tam goraca prosbe posłalibyscie mi troszke surowców zaraz podam współrzędne swojej planety 4:113:4 nazwa umciaumcia
|
szukam członków do sojuszu LESIU (tag) na univ6, jak ktoś chce to niech sie wpisuje, nalepiej koło 2000-3000 punktów!!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:25. |