![]() |
Ja narazie mam do obrony 3 wyrzutnie rakiet i 5 lekkich działek laserowych narazie musi starczyć czas zainwestować w coś cięższego.
|
W takim razie bez recyklerów można tak chronić flotę i towar w transportowcach :idea: :idea: :idea:
ps Thanatos wyślij na noc towar w transportowcach do odległego układu i potem zawróć uwaga ! jeśli towar wyślemy i poczekamy 5 min i potem zawrócimy to nie oznacza że wróci też za 5 min tylko dłużej |
trochę mnie postraszyliście :P
rozbudowuję obronę i buduję na początek lekkie myśliwce.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyrzutnia rakiet, sztuk: 1 Lekkie dzialo laserowe, sztuk: 4 |
jeśli mowa o obronie to inwestujcie najpierw w działa, statki zostawcie w spokoju ;)
ja mam póki co 4 wyrzutnie rakiet i 5 lekkich działek laserowych :) |
Cytat:
|
e tam, najlepiej wszystko wydawać i nie martwić się o obronę :D
pamiętajcie, że w jednej fali atakujący może Wam zabrać max 50% surowców, no i szansa na automatyczne naprawienie całej obrony to 70%, więc sporo :) |
tia, tyle że tych ataków może przypuścić 3/24h rzutami po 3 co daje razem 9...
inwestuję teraz w napęd impulsowy i buduję ciężki sprzęt. wtedy nikt mi nie podskoczy... prawie :P |
Cytat:
|
Pytanko do tych co zostali już zaatakowani
czy (jeśli mieliście) traci się też sondy szpiegowskie ? |
Cytat:
|
Cytat:
Jutro stawiam atomówkę bo dziś jeszcze musze postawić jedno działko laserowe - co bym mógł spokojniej spać :) @Ormi, z satelitami to za bardzo nie szalej - przy potyczce są niszczone przez wroga... |
To może ja wreszcie napisze co mam
Kopalnie: metal poziom 12 kryształ 10 deuterium 10 elektrownia słoneczna 13 + 2 satelity fuzyjna atomowa 3 Fabryka robotow (Poziom 3) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 4) Laboratorium badawcze (Poziom 3) Badania Technika szpiegowska (Poziom 2) Technika komputerowa (Poziom 2) Opancerzenie statkow powietrznych (Poziom 2) Technika energetyczna (Poziom 3) Naped spalinowy (Poziom 3) Technika laserowa (Poziom 4) Obrona Wyrzutnia rakiet (ilosc 2) Lekkie dzialo laserowe (ilosc 4) Maly transporter 1 Lekki mysliwiec 1 Sonda szpiegowska 1 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:31. |