![]() |
Czekajcie, czy ja dobrze rozumiem? Tam, gdzie mamy sojusz, nie może się już zarejestrować żadna nowa osoba? Przecież to bez sensu... Niektóre sojusze mają ponad 100 członków, inne mniej niż 10. I co, tak ma już zostać na stałe? Trochę to dziwne..
|
Cytat:
gdybyśmy teraz nasz sojusz był na Univ.2 ...byśmy byli teraz potęgą galaktyczną :D a tak ...z praktycznego punktu nie wiem czy mamy duże szanse na Univ.1 pożyjemy zobaczymy, bądzmy dobrej myśli :) |
Witam!
Oto tak wyglada moja sytuacja na dzien dzisiejszy :) Kopalnia metali (Poziom 8) Kopalni krysztalow (Poziom 8) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 6) Elektrownia sloneczna (Poziom 11) Fuzyjna elektrownia atomowa (Poziom 1) Fabryka robotow (Poziom 2) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 3) Laboratorium badawcze (Poziom 3) Technika szpiegowska (Poziom 1) Technika komputerowa (Poziom 1) Opancerzenie statkow powietrznych (Poziom 1) Technika energetyczna (Poziom 3) Naped spalinowy (Poziom 1) Technika laserowa (Poziom 3) Satelita sloneczny (ilosc 2) Wyrzutnia rakiet (ilosc 6) pozdro ;) |
Cytat:
|
Zawsze mozna by usunac swoje konta z universum 1 i zalozyc na universum 2 :D
|
Cytat:
|
eee tam ja gram dla przyjemnosci a nie zeby byc kto wie jaka potega :D zreszta i tak bedziemy liczaca sie sila :)
|
wiesz, ale fajnie jest być w kupie i mieć świadomość, że jak ktoś mnie najedzie, to dostanie w******* od reszty... jak się pobuduje :P
|
przezucamy sie ja juz tworze 2 planete
|
Wlasnie na mnie leci flota skladajaca sie z 16 statkow :P
Wlasnie wydalem surowce na rozbudowe, ale sie nachapie (wydobycie wylaczylem) :D |
mogłeś posłać do mnie :ja_chce:
a tak na serio, rozbuduj technikę szpiegowską do 8 lvl, to będziesz wiedział dokładnie ile i jakie lecą. ktoś się na ciebie uwziął... spisuj namiary - później damy im wycisk... :P |
Taa tyle surowcow to ja nie mam zeby od razu na 8 lvl wskoczyc,
Na razie ciezkie dziala buduje. |
daj namiary na niego, puszczę mu sondowanie...
kurcze, przydałby się kilka pocisków międzyplanetarnych... puściłbyś mu wiązankę i miałby dość :P |
Agresor Smoky (1:75:7)
|
..:: Status ::..
Budynki... Kopalnia metali: 9 Kpalnia krysztalow: 9 Deuter: 6 Elektrownia sloneczna: 11 Fabryka robotow: 2 Stocznia statkow kosmicznych: 2 Laboratorium badawcze: 3 Badania... Technika szpiegowska: 1 Technika komputerowa: 1 Opancerzenie statkow powietrznych: 1 Technika energetyczna: 2 Naped spalinowy: 2 Technika laserowa: 3 Stocznie... Maly transporter, sztuk: 0 Lekki mysliwiec, sztuk: 0 Satelita sloneczny, sztuk: 0 Obrona... Wyrzutnia rakiet, sztuk: 1 Lekkie dzialo laserowe, sztuk: 3 Punkty: 65 Surowce: wydawane na bieżąco 8 ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:34. |