![]() |
No a ja siedze w COM*DOS [comMANdos] heh narazie mamy tylko 51 pozycje - nie to co wy 10 - gratuluje swoja droga :piwo:
a moja pozycja troche odlegla jest bo 38:6:151 :) |
Cytat:
http://www.galaxyreggaepunkhiphop.fora.pl/ A co do mojej lokalizacji 24:7:66 |
no niezle niezle ja dopiero zaczynam budowac flote niestety :-/ ale ale powiedz gdzie jestres?? to znaczy w ktorym sojuszu??
|
Cytat:
|
mgit - ale zes nastawial tych lekkich laserow - teraz to cie chyba nikt juz nie ruszy:-)
Ja tez gram na GW tyle ze od niedawna to i punkcikow mam niewiele bo cos kolo 3.300 i tez 2 planetki |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
przyjmiecie mnie jeszcze do sojuszu cdrinfo.pl ? jestem na uniwersum 27 4:139:11 :)
pozdro |
Cytat:
Kod:
Obronca wygral bitwe!Juz posprzatalem smietnik recyklerem i nie ma 'T' 8 ) Dziś planuje odwet :serdusz: |
Cytat:
|
ok dzieki :)
no narazie to widnieje literka 'T' || komuś sie coś nie udało hehe |
księżyc powstaje z odpadków floty i tylko w ten sposób może być utworzony
jeśli masz na orbicie sporo floty (nie pamiętam proporcji, ale jest na forum ogame.pl) i ktoś ci ją zjedzie i zostaną szczątki, to każde ileś tam x surowców to 1% szansy na powstanie księżyca sorry nie doczytałem - sprawdzić możesz poprzez Galaktykę, jeśli obok twojej planetki widnieje symbol bodajże "M" |
Ilość załączników: 1
Jak sprawdzić czy mam Księżyc ?!
BO chciałem go zagospodarować sobie ale jest problem, bo nie mam w zakładce "Budynki" tej stacji... |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:03. |