![]() |
Cytat:
http://img360.imageshack.us/img360/4...rd019cp.th.jpg |
Cytat:
Cytat:
Jak ktoś robi FS to może mieć kłopoty ;) Falangę buduje się na księżycu. |
a ta falanga to co to jest? mówcie jasniej ja w ogame dopiero 2 miechy gram...
|
A co moga zrobic. Jezeli gosc siedzi non-stop to nie ma sily zeby mu cos zrobic. A jak ma do tego falange, to jest problem :)
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda, ale mam pomysł roześlij wszystkie surowce kumplom dookoła z Uni :) przynajmniej sie nie zmarnuje a twój agresor bedzie miać ogromnego wała :) PS a co sojusz na to ?! |
Cytat:
Jeszcze jedno pytanko... Po wczytaniu OGAME wyskakuje mi reklama o adresie Jak zrobić, żeby się nie pojawiała ??? || |
W dniu dzisiejszym rezygnuję z gry w OGame - jeden koleś ma mnie na falandze - przeprowadzać mi się nie chce - na fleetsavy nie mam czasu - a on co noc mnie atakuje - tak więc nie ma raczej szans na jakikolwiek rozwój. W sumie pół roku poświęciłem tej grze i fajnie się bawiłem :) no ale wszystko się kiedyś kończy - dziękuję za wspólną grę :)
|
Najpierw tak:
1. Wchodzisz w katalog Opery... 2. Potem w folder 'profile' 3. Robisz w tym miejscu plik 'sygnatura.js' a w nim: Kod:
/***** sygnatura CSS *****/4. Następnie w katalogu 'profile' jeśli nie masz katalogu 'styles' to go robisz, następnie wchodzisz do niego 5. Tworzysz tutaj plik 'user.css' i edytujesz go, wpisujesz w nim: Kod:
html body center center table[width="519"] tr td[align="center"] p[style] { display: none; }6. Znowu wchodzisz w katalog 'profile' i szukasz pliku 'opera6.ini' - edytujesz go Pod linijką [User Prefs] wpisujesz: Kod:
Always Load User JavaScript=17. Teraz czas na inne modyfikacje: - Narzędzia/Preferencje/Advanced/Content/ - tutaj mają być wszędzie ptaszki, prócz 3, 4, 9 pozycji - Przycisk 'Sytyle options', ptaszki; lewa kolumna wszystko prócz ostatniego, w prawej wszystko prócz dwóch pierwszych :) - Teraz masz na dole pole 'Mój arkusz stylów' Wpisujesz tam adres pliku 'user.css' na Twoim dysku. - Teraz pora na przycisk 'Opcje JavaScript' - wchodzisz, klik... - Ptaszki wszedzie prócz dwóch ostatnich pozycji - w polu 'My JavaScript Files' wpisujesz adres do 'sygnatura.js' na Twoim dysku 8. Restartujesz Opere :) 9. Reklamy powinno już nie być || *10. teraz mała uwaga zaleznie od Twojej rodzialczosci w kompie edytujesz plik 'user.css' - zmieniasz w nim pewną rzecz w tej linijce: Kod:
table[width="519"] {width: 400px !important;}Powodzenia - Opera RUlleZ |||| |
Cytat:
DT - 369 LM - 16310 KR - 83 OW - 2007 B - 62 N - 60 REC - 686 Sond - 1640 Punkty ogólne - 378159 Za badania - 120 floty - 21697 8 ) Ostatnio trochę urlopowałem, ale po wakacjach nadgonie czołówkę |
Cytat:
|
Cytat:
Potem surowce masz x2 :D Poza tym to ten temat nieźle sie rozkręcił || PS Niech wypowiedza sie ci co graja w to już długo czego sie dorobili :) |
Ja sobie dzisaij cos skolonizuje
BO jedna planetak to za mało:D |
Ilość załączników: 1
haha nie wierze - pozbyłem sie tego badziewia :)
|
Cytat:
Battle Ship-Okręt wojenny. |
Cytat:
Rada:jak masz inna planetke dość daleko to jak masz czym zrób transport 100% urocow na swoja druga planete, predkosc ustaw na najwolniejsza i oblicz kiedy dostawa doleci czy zmiesci sie do 10 dni :D (teoretycznie) Wszystkie koplanie powylanczaj (0%) Najbardziej kuszą surowce, jak bedzie ich '0' to nikt sie fatogował nie bedzie :) Chmm jestesmy w tym samym przediale punktowym :D Ale to chyba przez moje wielokrotne farmienie innych, bo jeszcze nie mam krazownikow :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:06. |