Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

Boger 16.02.2005 15:38

Cytat:

Napisany przez MacGyver
@Realok, przecież jestes założycielem sojuszu na Uni2...

Dokladnie tak jak mowisz:)

Z tym ze mozna miec po 1 koncie na kazdym uni. Na uni2 zalozylem konto i sojusz.

Tak wiec wszystkich chetnych zapraszam! :piwo:

Oprocz tego dzieki uprzejmosci aeiouy dorobilem sie konta na uni1 :jupi: i juz przylaczylem sie do sojuszu jako Boger:)

Niestety teraz nie moge sie dostac na uni2 wiec musze poczekac do wieczora albo jutra - powinno dzialac

Panowie a moze zalozycie konta na uni2 i zaczniemy tak jak wszyscy od poczatku? Bo widzialem ze na uni1 sa juz niezle giganty :\

Jeszcze raz chcialbym podziekowac aeiouy za oddanie mi we wladanie swojej planety :piwo:

MacGyver 16.02.2005 15:55

Zakładać konta na Uni2 już niema sensu...w sumie minął chyba jeden dzień (ale dla niektórych to jest aż jeden dzien :) )
Najlepiej się rejestrować zaraz po wyjsciu nowego Uni...

andrzejj9 16.02.2005 15:58

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Zakładać konta na Uni2 już niema sensu...w sumie minął chyba jeden dzień (ale dla niektórych to jest aż jeden dzien :) )
Najlepiej się rejestrować zaraz po wyjsciu nowego Uni...

Wiesz, my na jedynce rejestrowaliśmy się chyba 8 czy 9 dni po założeniu :)

MacGyver 16.02.2005 16:05

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, my na jedynce rejestrowaliśmy się chyba 8 czy 9 dni po założeniu :)

Wiem...i szkoda, że nie zrobiłem tego wczesniej :( (a miałem mozliwość)
Ale nie żałuje...jak się bedziemy trzymac w kupie razem to przeskoczymy kolejne wiersze w tabeli statystyk (do góry ma sie znaczyc) :spoko:
Tego samego życze sojuszowi na Universum 2 :)

Boger 16.02.2005 16:10

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Wiem...i szkoda, że nie zrobiłem tego wczesniej :( (a miałem mozliwość)
Ale nie żałuje...jak się bedziemy trzymac w kupie razem to przeskoczymy kolejne wiersze w tabeli statystyk (do góry ma sie znaczyc) :spoko:
Tego samego życze sojuszowi na Universum 2 :)

Coz, na uni1 bede kontynuowal prace rozpoczete przez aeiouy, a na uni2 zaczne od poczatku. Mam nadzieje ze ktos sie przylaczy do sojuszu i wspolnie bedziemy walczyc o dobre imie CDRinfo:)

A poki co nie moge sie zalogowac wiec nie ma o czym mowic :blee:

woitas 16.02.2005 16:23

wiecie, budowanie obrony ma sens do momentu, aż ktoś nie wybuduje sobie wyrzutni pocisków międzyplanetarnych.
dlatego za jakieś 2 tygodnie skoncentruję się na konstruowaniu kilku przeciwrakiet :)

mallow 16.02.2005 17:50

MAM DO ODSTAPIENIA JEDO KONTO NA UNI 1 !!! nAZWE UZYTKOWNIKA MOZNA ZMIENIC RAZ W TYGODNIU WIEC PROBLEMU NI E BEDZIE !!! ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NA PRIV'A !!! NA ZGLOSZENIA CZEKAM DO GDZINY 21, WTEDY SZCZESLIWIEC UZYSKA DOSTEP DO KONTA, MOZE UZNAM ZASADE KTO PIERWSZY TEN LEPSZY !!! A MOZE ZASADE PROTEKCJI :)
pozdro ;)

MacGyver 16.02.2005 17:53

..::Konto do odstąpienia na Uni1::..
Podobnie jak @mallow, też mam jedno konto do odstąpienia na Univerum 1 :D
Czy jeszcze działa to sie okarze :)
Zapraszam na Priv'a...
Liczy się kolejność zgłoszeń ;p

Loczek 16.02.2005 17:53

Nie było mnie 3 dni na necie i masz babo klops. 5 bitw przegranych !!

MacGyver 16.02.2005 17:55

Cytat:

Napisany przez Loczek
Nie było mnie 3 dni na necie i masz babo klops. 5 bitw przegranych !!

Zrobili recon...zobaczyli, że niema cie dłuższy czas i zrobili nalot...

knydel 16.02.2005 17:56

To troche ci pewnie surowców zabrali

Loczek 16.02.2005 18:00

Wezcie nie mowicie, od wuja.

MacGyver 16.02.2005 18:01

@mallow, może naszą ofertę umieścimy w dziale Kupie/Sprzedam/Ukradnę ???

DreamCrusher 16.02.2005 18:02

mam nadzieje ze nie odstepujecie swoich kont i nie konczycie gry tylko jakies drugie konto, ktorego nie uzywacie

mallow 16.02.2005 18:04

nie wiem jak Mac ale ja mam 2 konta, tzn to co chce odstapic zalozylem dla tego ze mi na poczatku halsa nie przysylali :)
@Mac no ja nie wiem.... zeby od razu cos sprzedawac :D hehehe a moze na allegro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:20.