![]() |
wiem, wiem przeciez sie smieje :D
edit: ktos mi zabral nicka Predi :bicz: jak sie rozwine troszke i mnie przyjmiecie to bede postulowal za zniszczeniem goscia :bicz: |
Cytat:
|
Witam!
Moja planeta: LexNics Moja nazwa: mallowEX Punkty: 36 (Miejsce 1928 z 7716) Kopalnia metali (Poziom 8) Kopalni krysztalow (Poziom 8) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 6) Elektrownia sloneczna (Poziom 10) Fabryka robotow (Poziom 2) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 2) Laboratorium badawcze (Poziom 3) Technika szpiegowska (Poziom 1) Opancerzenie statkow powietrznych (Poziom 1) Technika energetyczna (Poziom 2) Technika laserowa (Poziom 2) Wyrzutnia rakiet (ilosc 3) Jakieś sugestie? pozdro ;) |
Stan "na teraz" (33 pkt)
Metal: 9 Kryształ: 7 Deuter: 5 Elektrownia: 10 Budynki... Fabryka robotow: 2 Stocznia statkow kosmicznych: 2 Laboratorium badawcze: 2 Badania... Technika energetyczna: 1 Naped spalinowy: 1 Postawiona jedna wyrzutnia rakiet, trzeba postawic jeszcze jendą i zainwestować w cos lepszego :) |
Panowie 30 miejsce
:piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :sluze: |
a to czym wspiera nas moj kolega
Planeta: Disruptor Nazwa: PinGONE Kopalnia metali (Poziom 9) Kopalni krysztalow (Poziom 6) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 7) Elektrownia sloneczna (Poziom 11) Fabryka robotow (Poziom 3) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 4) Laboratorium badawcze (Poziom 3) Technika energetyczna (Poziom 1) Naped spalinowy (Poziom 1) Wyrzutnia rakiet (ilosc 3) Ma 2 planete z ktorej importuje surowce tylko :) Jakies sugestie? pozdro ;) |
ja też chce 2 można tak ??
|
Cytat:
|
Ja mam dwie wyrzutnie i dwa lekkie działka - i teraz powoli inwestuję w badania nad ciężkim działkiem
|
ja inwestuję w badania.
jak najszybciej chcę zbudować statek kolonijny i zasiedlić jakąś planetkę. ptem powybierają i zostaną mi tylko te najgorsze :| moje włości posiadają: kopalnia metalu - 12 kopalnia kryształu - 10 kopalnia deuterum - 7 elektrownia sloneczna - 13 fabryka robotów - 3 mam 121 pkt i jestem na pozycji 676 z 7803... :P |
Cytat:
Wyrzutnie posłuża później jako "mięso armatnie", więc kilka trzeba mieć :) |
jeśli już mówimy o obronie ...co myslicie o powłoce ochronnej?, dużo ona daje?
|
A ja mam problem:
"Jedna obcy flota z planety Marta19 [1:116:4] zostala dostrzezona w poblizu twojej planety Armenika [1:320:7] . Szanse na kontrwywiad: 0 %" Mial ktos juz takie komunikaty? |
Cytat:
dzisiaj mialem tez 2x Jedna obcy flota z planety Xeo [1:236:5] zostala dostrzezona w poblizu twojej planety Leviathan [1:238:5] . Szanse na kontrwywiad: 1 % i tez nic, wiec sie nie przejmuj :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |