![]() |
Naszczescie od miesiąca nie gram, ale moje konto jest nadal tylko ze na urlopie:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To niczym sie nie różni od innych gier wg mnie. Np. po ostatniej bitwie straciłem 3 C.M. i 1 K. :D Ale właśnie sie uzupełnia :piwo: |
Cytat:
Im dłużej grasz, tym bardziej jesteś pogrążony :'( Póki jeszcze możesz porzuć Ogame, bo szkodzisz sobie, rodzinie i społeczeństwu. |
Cytat:
|
Cytat:
A ja znowu na Uni1:D Punkty 390 (Miejsce 5442 z 9127) |
Ja dalej na Uni1 :D
Ale coraz mniej czasu na to poświęcam. |
A ja tam dalej sobie ciupam :D i to na dwoch uni - 1 i 3 :D
i calkiem nienajgorzej mi idzie :) |
Cytat:
|
Kurde - to może zbyt wcześnie zrezygnowałem jednak z gry??? :fiu:
|
No widze ze sporo sobie tutaj rozmawiacie :)
Weryfikacja dostepu zostala przeprowadzona kilka miesiecy temu i robilem to z Thanatosem. Bylo kilka dziwnych sytuacji, wiec osoby ktore nie braly czynnego udzialu w zyciu sojuszu i juz nie graly, zostaly "skreslone" ;) Dzieki zmianom ktore wtedy wspolnie zrobilismy udalo sie podtrzymac nasz sojusz przy zyciu przez nastepne kilka miesiecy i mimo stopniowego zmniejszania sie ilosci czlonkow sojuszu z poczatkowych 65 do bodajze 17 ostatnimi czasy, utrzymalismy wysoka 12-15 pozycje w rankingu sojuszy. Niestety coraz wiecej osob przestawalo grac, w zwiazku z czym kilka dni temu polaczylismy sily z sojuszem WeeDTeaM i stworzylismy nowy sojusz - Third Flame Division - [3FD]. Dzieki temu majac 40 czlonkow zajmujemy 4 miejsce, przeliczajac pkt/osobe - 3 miejsce, a flote/osobe - 2 miejsce. Oczywiscie w pelni czerpiemy z tradycji sojuszu CDRinfo i nadal czujemy sie jego przedstawicielami. Co do mnie to ostatnio troche zaniedbalem ogame :( Na dodatek przez prawie 2 tyg mialem wlaczony urlop (wyjazd wakacyjny :serdusz: ), przez co zajmuje obecnie 15 miejsce (przed urlopem 13) majac ponad 400k punktow). Pozdrawiam wszystkich grajacych w OGame ;) :piwo: |
heh wiesz jakos niezle sie tutaj gada :fiu: ale co tam wlasnie zaczolem zabawe na uni 27 po pol rocznej przerwie :\ zobaczymy co z tego wyjdzie :)
|
siooo mi z Galaxy z tematu o Ogame ||
Nowy Topic zalozyc :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:02. |