![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Imola jak Ci idą badania nad tym - troche to kosztowne :/ - ja teraz zbieram na impuls 3 lvl
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hej a jak to jest.... podczas najazdu na mnie trace tylko surowce czy jeszcze jakies budynki? (floty nie mam :D )
|
Cytat:
|
Ja teraz inwestuje w badania...
...i muszę wreszcie pstawić fuzyjna elektrownia atomowa...bo koszt wybudowania zwykłej słonecznej na lvl 13 jest z deka za wysoki :sciana: |
Cytat:
|
Jak u Was z obroną???
U mnie puki co 1x wyrzutnia rakiet oraz 3x działka laserowe... |
Cytat:
|
hmmm nie ma sprawy.... ale myslalem ze w sojuszu to jest tak ze sobie pomagamy a nie sie atakujemy??? ;) :D
|
Cytat:
W celach edukacyjnych atakujemy 8 ) To na kim mogę wypróbować Gwiazdę Śmierci :fiu: :P |
Witam.
Przez przypadek złamalem regulamin:( i chce odstapic swoja 2-ga planete w dobre rece. Mam kilka warunków : 1. Musi sie ten ktos zapisac do sojuszu CDRINFO :D i rozwijać ja a nie znudzi sie i juz nie bedzie sie jemu chcialo grac. 2. nie moze posiadac planety na universum 1 Planeta jest na universum 1 opis planetki 12800 km (38 /163 pol) Temperatura ok. -22°C do 18°C Polozenie 1:260:10 Punkty 41 (Miejsce 2601 z 8899) SUROWCE Kopalnia metali (Poziom 9) Kopalni krysztalow (Poziom 9) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 5) Elektrownia sloneczna (Poziom 11) Badania Technika energetyczna (Poziom 2) Naped spalinowy (Poziom 1) Technika laserowa (Poziom 1) BUDYNKI Fabryka robotow (Poziom 2) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 1) Laboratorium badawcze (Poziom 1) jak narazie to surowcow jest Metal Krysztal Deuterium Energia 5.368 978 1.039 42/627 Planeta nie ma zadnej obrony. Ja jej juz nie ruszam niech wydobywaja sie surowce dla przyszlego wlasciciela:) Planeta nie jest w sojuszu cdrinfo. (mam nadzieje ze jeszcze nie jest:) ) Wieczorem odpisze chetnym i wybiore najlepszego kandydata dla mojej dziecinki;) Pozdrawiam |
Ja wieczorkiem buduje sobie flote z ciezkich mysliwcow, trzeba bedzie wspomagac sojusz.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:53. |