![]() |
Cytat:
Tak poza tym to chyba lepiej za ciężkiego wybudować 3 lekkie, bardziej sie opłaca, a porównywalna siła ognia. Ja planuje na poczatek 10 lekkich i 5 cięzkich. Potrenuje na speesimie co lepiej rozwałkę zapewnia. Czekamy z niecierpliwoscią na pierwsze siły szybkiego reagowania sojuszu cdrinfo :piwo: . Tanatos a co z ta bitwą z wczoraj, koleś odpuścił, czy dostał z cięzkich dział ??? |
Gdzie zakładacie te kolonie ???
|
Cytat:
|
Cytat:
Co mi jest potrzebne żeby sobie założyć takową kolonię na innej planecie?? I jak się do tego zabrać (step-by-step) :) |
Cytat:
Tu masz cennik: http://213.239.217.143/phpBB2_pl/viewtopic.php?t=306 |
Cytat:
|
Cytat:
Ja sie z checia na nia pisze!!! Nie zagladalem tutaj no i niestety troche "zaspalem". Wczoraj zalozylem konto, ale juz na uni2:( To co? Moge liczyc na przejecie? :) |
Jak dla mnie to jakas kicha z logowaniem.
Zarejestrowalem sie wczoraj na uni2 i udalo mi sie wejsc na moje konto, ale wieczorem juz nie moglem. Wywalalo mi komunikat: Konto zablokowane tymczasowo (1h) ze wzgledow bezpieczenstwa.Nowego Gracza Tak jest od wczoraj. Teraz tez nie moge wejsc. Co za siet??? Pomocy! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprzedane;) |
Gdzie w ogole pisze o tych atakach?
pozdro ;) |
Cytat:
|
mallow, o tym że ktos na ciebie leci widać w Widok, pisane jest na czerwono więc trudno będzie przegapić
a Raport wojenny znajdzie się w Wiadomości |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:13. |