![]() |
poszła...
a ja sobie zaczynam pomału budować obronę... 8 ) |
Mnie jutro czeka Elektrownia sloneczna (Poziom 11)
Koszt: Metal:6.487 Krysztal:2.594 :sciana: |
hmm...
Surowce na Arakis [1:75:7] o 02-15 23:14:58 Metal: 2924 Krysztal: 2655 Deuterium: 10751 Energia: 1320 ps. ciesz się, bo u mnie rozbudowa na 14 lvl: Wymagania: Metal: 14.596 Krysztal: 5.838 dlatego postawiłem atomówkę i rozbudowałem kopalnie deuterum. rozbudowa na 4 lvl kosztuje: Wymagania: Metal: 5.248 Krysztal: 2.099 Deuterium: 1.049 daje 292 energii i zabiera 73 deuteru. więc narazie mam bilans ~0 rozbuduję kopalnie, to zmodernizuję solarki... |
Cytat:
|
jest słaby, bo ma mało energii produkowanej.
więc można by mu spuścić baty... każdy wysłałby kilka myśliwców profilaktycznie i miałby narazie :ja_chce: buduję kilka lekkich myśliwców i jeden mały transporter. może się uda 8 ) |
Ja muszę rozbudować kopalnie deuteru (+technikę energetyczną lvl3), wtedy może postawię atomówkę...
|
za 30sek mam atak :| trzymajcie kciuki :spoko:
|
Hmm... A ja postanowilem jak najszybciej sie rozbudowac do tego poziomu:
Kopalnia metali (Poziom 12) Kopalnia krysztalow (Poziom 10) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 7) Elektrownia sloneczna (Poziom 13) Fabryka robotow (Poziom 3) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 1) Laboratorium badawcze (Poziom 1) Juz teraz kasa tak szybko mi dochodzi, że rano nigdy nie zdążam jej wydac przed wyjsciem :serdusz: :kasa: :serdusz: Dzis zbudowalem sobie to, tak dla odstraszania: Wyrzutnia rakiet (ilosc 2) Potem z kolei mam zamiar expresowo rozbudowac infrastrukture "machiny wojennej", ale z tym juz nie bedzie problemu dzieki tym kopalniom :) :) :) |
Cytat:
Y@nkee ...odezwij się, starracilismy kontakt z Tobą... [transmission terminated....] |
:D chłopak widział, że nie było mnie cały dzień, bo faktycznie nie było
a na chate wróciłem dosłownie 25min przed jego atakiem :| szybko wydałem całe zapasy no i... Cytat:
|
Logo! Niech zobaczą logo! Może się przestraszą ||
|
Więcej stracił niż zyskał przez ten atak...
Aż sobie chyba od jutra zacznę kolejny raz grac w kampanię Freespace 2 :) |
Cytat:
aha... agresorem był niejaki Grish (1:434:9) |
Cytat:
O ile sie orientuje to pierwszy sukces militarny naszego sojuszu. Trzeba to uczcic :sylwek: :) Niech moc bedzie z Wami :matrix: |
A mam pytanie: jak wylaczacie kompa to wylogowywujecie sie z OGame???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |