![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na serio: dostęp do działu przydziela @Than (na umotywowaną prośbę zainteresowanego :) ) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
eeeno nie moja wina, że jestem w U23 :)
Też chcialbym sobie poczytac ;P A U1 i U23 to dwa rozne swiaty... czemu ja nic nie wiedzialem ?! :) @Mac Ty decydujesz, obowiazuje jakas przysiega ?! :D |
o ile ja sie orientuje to dostep mają tylko wybrane osoby z Uni 1 + kilka jeszcze osób co do teo to już raczej nie gra dostał Bana ktoś podłożył mu świnie i dla tego najbardziej zorientowani są w tej sprawie Boger, Adixo,Mac ..,Madzia ale ni mi to osądzać trzeba sie z nimi kontaktować :D
|
Cytat:
Na forum jest ukryty dział dla tych, którzy są w sojuszu CDRindo na jakimkolwiek universie (przynajmniej tak było dokąd miałem dostęp) :P A jak odeszłem z sojuszu (planetkę oddałem teo32 :piwo: - ciekawe jak mu się wiedzie ;) ) bardzo często czytałem różne tematy, żeby się trochę dowiedzieć ;) Tam też dowiedziałem się co to jest falanga itp.. Podpowiedzi tam zdobyte często mi się przydawały (i nie mówię tu o szpiegowaniu dla innego sojuszu, żeby nie było niedomówień ;) ) 8 ) Pozdrawiam ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
bo jak konto skasujesz to wiadomo że do tego dostępu już nie ma, tylko trzeba nowe... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Surowców już niestety nie wyślę - bo po godzinie 14 w dniu dzisiejszym konto uległo likwidacji... :( Mimo wszystko nadal będę Was wspierał duchowo i jak nie trzeba to nie odbierajcie mi dostępu do... no sami wiecie czego :D
|
to jest na moje oko "okienko popup" to badziewie blokuje sie programowo :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:39. |