![]() |
mój stan na koniec dnia
* budynki Kopalnia metali (Poziom 9) Kopalni krysztalow (Poziom 8) Syntezator deuterium (wytwornia ciezkiej wody) (Poziom 7) Elektrownia sloneczna (Poziom 12) Fabryka robotow (Poziom 3) Stocznia statkow kosmicznych (Poziom 3) Laboratorium badawcze (Poziom 3) * badania Technika szpiegowska (Poziom 2) Technika komputerowa (Poziom 1) Opancerzenie statkow powietrznych (Poziom 1) Technika energetyczna (Poziom 2) Naped spalinowy (Poziom 3) Technika laserowa (Poziom 3) * obrona (skromna) Wyrzutnia rakiet (ilosc 1) Lekkie dzialo laserowe (ilosc 2) * surowce jakie surowce? hehe :D wydaje wszystko co się da :P PS. inwestuje najpierw w kopalnie i obrone, a jak już surowców będzie szybko przybywać to i szybko flote się zrobi :) |
Mam małe pytanko: dlaczego nie moge zbudowac wyrzutni rakiet, chociaż mam spelnione wszystkie wymagania i zgromadzone odpowiednie surowce? (nie wiem czy to ma jakies znaczenie, ale mam 66 energii w zapasie) Otwieram menu "Obrona" naciskam "buduj" i... nic.
|
tam gdzie masz pole z 0 (zerem) wpisz liczbę dział do zbudowania i wtedy dopiero kliknij Buduj
|
właśnie posłałem dla testów sondę :smoczek:
ciekawe, co mi przyśle... :P |
Cytat:
|
Sonda ładnie wskazuje ile statków ktoś ma surowców itp :)
|
A powiedzcie mi co ile jest tura w tej grze i co ile tak naprawde trzeba ja odwiedzac zeby unikac niespodzianek i sie sensownie rozbudowywac. (pamietam swego czasu ze w King of Chaos tura byla co 30 min i jak jechalem na wydzial 1h to czasami bylem kilka razy atakowany, bo nie mialem jak wydac kasy)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to jest strategia czasu rzeczywistego a nie turowego, nawet jak jesteś offline to budynki się budują, kopalnie wydobywają itp.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Prawidłowo :) Ja przed wylogowaniem wydaje wszystko co mam żeby mnie podczas snu zabardzo nie obrobili i staram się wstać jak najwczesniej i znowu wydać wszystko co nazbierało się przez noc (jeżeli mnie nie obrobili ;) ) |
AWANS 28
:piwo: |
wysłałem sondę w celach testowych do thanatosa :P
bałem się, że ktoś inny mógłby to odebrać opacznie... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:14. |