Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Ogame - kosmiczny rts online (https://forum.cdrinfo.pl/f25/ogame-kosmiczny-rts-online-47841/)

Ormianin 14.02.2005 10:59

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
[...]
PS. Cały układ słoneczny w naszych rękach :) he he to jest coś!

Ale w naszym wypadku w ukladzie slonecznym jest nas dwoch, a 3 czy 4 nie nalezy do zadnego sojuszu... wiec pomysl moglby byc dobry, widzialem ze niktorzy sa juz nawet zaawansowani technicznie

Maciej 14.02.2005 11:04

to gra przypomina mi troszkę grę REUNION za czasów AMIGI,,,,:)

imola 14.02.2005 11:24

Cytat:

Napisany przez Maciej
to gra przypomina mi troszkę grę REUNION za czasów AMIGI,,,,:)

Tak Reunion, fajna gierka była, tylko z tego co pamietam, to była taka strategia przygodowa, trzeba było w odpowiednim czasie gdzies polecieć, cos znaleźć, co określony czas atakowali coraz silniejsi obcy itd.. Ale bardzo fajnie się grało ;)

Kris 14.02.2005 11:36

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Ale w naszym wypadku w ukladzie slonecznym jest nas dwoch, a 3 czy 4 nie nalezy do zadnego sojuszu... wiec pomysl moglby byc dobry, widzialem ze niktorzy sa juz nawet zaawansowani technicznie

OK, to jeśli nasz sojusz jest ZA, to możemy z nimi zacząć rozmawiać :)

ThanatoS 14.02.2005 12:35

Znalazlem na liscie naszego sojuszu osobe z nickiem "FuckYouMan", niech ta osoba zmieni swoj nick bo jak to ktos zobaczy to dostanie Bana na gre w ogame. Obrazliwych nickow i nazw planet nie wolno stosowac w tej grze (a w zasadzie calym internecie).

Bartez 14.02.2005 12:38

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Znalazlem na liscie naszego sojuszu osobe z nickiem "FuckYouMan", niech ta osoba zmieni swoj nick bo jak to ktos zobaczy to dostanie Bana na gre w ogame. Obrazliwych nickow i nazw planet nie wolno stosowac w tej grze (a w zasadzie calym internecie).

popieram. Trochę kultury :>

DreamCrusher 14.02.2005 12:43

Cytat:

Napisany przez ThanatoS

sam mialem watpliwosci jak zobaczylem w podaniu jego nick, ale wszedlem na forum i zobaczylem ze jest zarejestrowany wiec dalem mu szanse.
wyslalem mu przed chwila wiadomosc przez ogame, mam nadzieje ze sie dostosuje.

knydel 14.02.2005 12:49

Wcieło mi 2000 Deuterium :/ Wcisnąłem na badanie napędu spalinowego (lvl3) Pobrało surowce i się wylogowałem. Teraz sie loguje surowców nie mam i badań zresztą też. Ktoś miał coś podobnego ??

imola 14.02.2005 12:51

Cytat:

Napisany przez knydel
Wcieło mi 2000 Deuterium :/ Wcisnąłem na badanie napędu spalinowego (lvl3) Pobrało surowce i się wylogowałem. Teraz sie loguje surowców nie mam i badań zresztą też. Ktoś miał coś podobnego ??

Tak, tak się zdaża, przelguj się raz jeszcze do skutku, wyczyśc cache przeglądarki jak w IE jedziesz. To serwer gry, nie wyrabia lub wolniej odświeża, najlepiej sie przelogować powinno wrócić do normy.

knydel 14.02.2005 13:21

Dzięki Imola a juz się stracha najadłem :))

andrzejj9 14.02.2005 13:29

Dobra panowie, jak się buduje statki?

Mam odpowiednie badania, wszystkie wymogi, ale nie mogę znaleźć, gdzie się je tworzy. Chodzi mi na początek o jakiś mały myśliwiec (jakkolwiek się to w grze nazywa) :)

DreamCrusher 14.02.2005 13:32

stocznie -> wpisujesz ile ma byc w okienku obok mysliwca -> buduj

andrzejj9 14.02.2005 13:52

Cytat:

Napisany przez zuk4u
stocznie -> wpisujesz ile ma byc w okienku obok mysliwca -> buduj

No kurde, teraz widzę, a przed chwilą w ogóle tu myśliwca nie miałem... Widać rzeczywiście trzeba się od czasu do czasu zalogować na nowo..

Berion 14.02.2005 14:07

Witam...
Myślałem, że mnie szlag trafi z tym złomem... ... ehh... ... Ale do rzeczy:
Pewnie na mnie wszyscy czekacie, co? Przepraszam, ale miałem za dużo zbiegów okoliczności i jeszcze się nawet za to nie wziąłem. Jedyne co mam to pomysł i pytanie: Czy może to być animowany *.gif?

PS: Jak to jest? Raz mam punktów 20, raz 16, raz 0, a raz 13? :blee:

MacGyver 14.02.2005 14:12

@Berion, zrób zwykłego jpe'ga :)
...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24.