![]() |
Cytat:
|
to gra przypomina mi troszkę grę REUNION za czasów AMIGI,,,,:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Znalazlem na liscie naszego sojuszu osobe z nickiem "FuckYouMan", niech ta osoba zmieni swoj nick bo jak to ktos zobaczy to dostanie Bana na gre w ogame. Obrazliwych nickow i nazw planet nie wolno stosowac w tej grze (a w zasadzie calym internecie).
|
Cytat:
|
Cytat:
wyslalem mu przed chwila wiadomosc przez ogame, mam nadzieje ze sie dostosuje. |
Wcieło mi 2000 Deuterium :/ Wcisnąłem na badanie napędu spalinowego (lvl3) Pobrało surowce i się wylogowałem. Teraz sie loguje surowców nie mam i badań zresztą też. Ktoś miał coś podobnego ??
|
Cytat:
|
Dzięki Imola a juz się stracha najadłem :))
|
Dobra panowie, jak się buduje statki?
Mam odpowiednie badania, wszystkie wymogi, ale nie mogę znaleźć, gdzie się je tworzy. Chodzi mi na początek o jakiś mały myśliwiec (jakkolwiek się to w grze nazywa) :) |
stocznie -> wpisujesz ile ma byc w okienku obok mysliwca -> buduj
|
Cytat:
Witam...
Myślałem, że mnie szlag trafi z tym złomem... ... ehh... ... Ale do rzeczy: Pewnie na mnie wszyscy czekacie, co? Przepraszam, ale miałem za dużo zbiegów okoliczności i jeszcze się nawet za to nie wziąłem. Jedyne co mam to pomysł i pytanie: Czy może to być animowany *.gif? PS: Jak to jest? Raz mam punktów 20, raz 16, raz 0, a raz 13? :blee: |
@Berion, zrób zwykłego jpe'ga :)
... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |